Πόσο συμπαθούν τα άλλα ζώδια την Αφροδίτη στον Καρκίνο;

Τι... χημική αντίδραση κάνει η Αφροδίτη στον Καρκίνο με τα 11 υπόλοιπα ζώδια;

Πόσο συμπαθούν τα άλλα ζώδια την Αφροδίτη στον Καρκίνο;

Οπλιζόμαστε με χιούμορ και διαβάζουμε!

Τι χημική αντίδραση κάνει η Αφροδίτη στον Καρκίνο με τα 11 υπόλοιπα ζώδια; Για τον Καρκίνο τον ίδιο, είναι Θείο Δώρο, επομένως, δεν χρειάζεται ανάλυση!

Ο Κριός, δεν την πάει, ξινίζει τα μούτρα του και την βρίσκει εκνευριστική: αποφεύγει επιμελώς να συγκρουστεί με ότι ή όποιον της δημιουργεί πρόβλημα κι αυτό, το βρίσκει τρομερά απογοητευτικό! (Μίλησε η αυθεντία στο καλό τσούγκρισμα...)

krios10062016

...................................................

Ο Ταύρος, σε αντίθεση με τον Κριό, αισθάνεται πολύ βολικά μαζί της και μοιράζονται την ίδια ανάγκη για σταθερό συναισθηματικό περιβάλλον. (Σιγά μη δε σου άρεσε βρε! Μαγειρεύει τέλεια κι είναι και καλή νοικοκυρά...)

tavros10062016

..............................................

Ο Δίδυμος, τη βρίσκει κάπως μπλαζέ, άχρωμη, και θα την προτιμούσε πιο αλέγρα, αλλά δεν χαλιέται κιόλας. (Μαζέψου εσύ, κι άσε την Αφροδίτη στον Καρκίνο να κάνει τη δουλειά της...)

didimos10062016

...........................................

Ο Λέοντας, διασκεδάζει πολύ με το διαρκές της ύφος του τύπου ‘’είμαι αθώα και γλυκιά’’ , που κάνει τους περισσότερους να λυγίζουν με τα καμώματα της (πρόσεχε μη σου κλέψει τον πρωταγωνιστικό ρόλο...)

leon10062016

...................................

Ο Παρθένος, της αναγνωρίζει την αυτοθυσία της, το γεγονός ότι βάζει εκείνους που αγαπάει, πάνω από τον ίδιο της τον εαυτό, και την σέβεται γι’ αυτό! (κύλησε ο τέντζερης και βρήκε...την ομοιοπαθή!

parthenos10062016

.....................................

Ο Ζυγός, παρόλο που της αναγνωρίζει το πόσο γλυκιά είναι, την κοιτάζει με μισό μάτι, γιατί την βρίσκει... γκρινιάρα! (θα παραμείνω κυρία, και δεν θα ανοίξω το στόμα μου να σε στολίσω. Όχι! Όχι! Και Όχι!)

zigos10062016

.....................................

Ο Σκορπιός φυσικά και νιώθει πολύ συμπάθεια για εκείνη, γνωρίζοντας πόσο ευεργετική είναι η επίδραση της στην ψυχολογία του: τον ηρεμεί και τον γεμίζει ασφάλεια (καλοσύνη σου βρε μαύρη ψυχούλα! Καλοσύνη σου!)

skorpios10062016

.......................................

Ο Τοξότης, πιστεύει ότι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα Αφροδίτη, αλλά σηκώνει και μερικές βελτιώσεις: για παράδειγμα, θα μπορούσε να μην δένεται τόσο πολύ με όσους ή όσα αγαπάει, αλλά θα διασκέδαζε πολύ περισσότερο αν ήταν πιο απελευθερωμένη (Α, εσύ έχεις ξεφύγει τελείως, καρδιά μου...)

toxotis10062016

......................................

Ο Αιγόκερως δε θέλει ούτε να την βλέπει. Τι νια νιά την ανεβάζει, τι λουλού την κατεβάζει. Για εκείνον, είναι η Αφροδίτη που σκορπάει στον κόσμο πολύ συναίσθημα, άσκοπα, έτσι απλά για να αναστατώνει το σύμπαν και δημιουργεί σύγχυση σε όλα τα επίπεδα (Γλυκιά ψυχή, που’ σαι; Να της ρίξω ένα χέρι μαστίγωμα, ή είναι πολύ λίγο για τη μικρή λουλού; Ε; Τι λες;)...

aigokeros10062016

........................................

Ο Υδροχόος, θα την προτιμούσε πιο αυθόρμητη, πιο έτοιμη να αρπάζει τις προκλήσεις από τα μαλλιά, αλλά κι έτσι όπως είναι, τη δέχεται, χωρίς να έχει αποφασίσει αν του αρέσει ή όχι (Κάτι διλήμματα που έχεις κι εσύ βρε ψυχή...)

idroxoos10062016

........................................

Τέλος ο Ιχθύς, της χαμογελάει με όλη του την καρδιά, γιατί μιλάνε την ίδια γλώσσα, εκείνη του ενστίκτου και του συναισθήματος. Λατρεύουν να αγαπούν, να μοιράζονται, να φροντίζουν! (Άχου το μου!)...

ixthis10062016

..........................................

Ερωτικές Προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

Τι αγαπά και τι μισεί ένας Δίδυμος!

..........................................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved