Ο Υδροχόος αποφασίζει να γράψει τις προβλέψεις για τον εαυτό του και τα άλλα ζώδια!

Παράτα ό,τι κάνεις, πάμε για .....Χαβάη;

Ο Υδροχόος αποφασίζει να γράψει τις προβλέψεις για τον εαυτό του και τα άλλα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ: Ο Φεβρουάριος θα σου πάει πολύ καλά, αλλά θα χρειαστείς τη βοήθειά μου κι εγώ φυσικά θα στη δώσω γιατί αυτό κάνω από χόμπυ και διαστροφή: βοηθάω όλους σε όλα...

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφασίζεις να πέσεις στα πατώματα για ένα θέμα που δεν σου πάει πολύ καλά. Έρχομαι, σου βαστώ το χέρι, σκουπίζω τα πατώματα και σου αναπτερώνω το ηθικό. Έσωσα και το πάτωμα, κι εσένα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σταμάτα να μιλάς κι άκου: Τα ταξίδια τα μακρινά και τα μεγάλα δεν είναι μόνο για τους Τοξότες, μπορούμε κι εμείς! Την κάνουμε όλο το μήνα για κάπου εξωτικά και άγνωστα; Να το πω και στον Ζυγό; Τι λες;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τον Φεβρουάριο θα νιώσεις ένα ελαφρύ ξεβόλεμα: Ίσως να φταίει ότι θα αρχίσω να σε σπρώχνω και δεν θα σταματήσω μέχρι να πάμε να δοκιμάσεις bungee jumping! Το ξέρω ότι είσαι γενναίος και δεν χρειάζεται να το αποδείξεις, αλλά εμένα δεν με σκέφτεσαι; Πώς θα διασκεδάσω, αν όχι εις βάρος σου; Έλα! Πλάκα κάνω, άσε το κουζινομάχαιρο κάτω!

ΛΕΩΝ: Τον μήνα αυτό, θα με δεις να λάμπω και γω θα με θαυμάζω. Κι εσένα καλά θα σου πάνε τα πράγματα, αλλά να το ξέρεις, ό,τι αν χρειαστείς κάτι, ΕΓΩ θα είμαι εδώ για εσένα! Απλά, σκύψε το κεφάλι μην σε πάρει καμιά αδέσποτη από κανένα Άρη στον Σκορπιό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο νέος μήνας θα σου φέρει μια καινούργια φιλία: εσένα με τη βαλεριάνα. Την έχω δοκιμάσει και βοηθάει πολύ στη χαλάρωση. Στη συνιστώ σε τρεις υποχρεωτικές δόσεις την ημέρα.

ΖΥΓΟΣ: Φίλε μου, δε θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά παρατάς ό,τι κάνεις και πάμε Χαβάη που λέει και το τραγούδι! Σβήσε ό,τι έχεις κανονίσει για όλο το μήνα, και φεύγουμε για νέες περιπέτειες, κι άσε τα "μα" και τα "μου". Γκρίνιες και γκριμάτσες, αλλού!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να προσέξετε εσείς οι Σκορπιοί πολύ αυτόν το μήνα, γιατί υπάρχει καλή πιθανότητα το Σύμπαν να συνωμοτήσει εναντίον σας και να χρειαστείτε βοήθεια να θάψετε μερικά πτώματα. Από φτυάρι πάντως, ξέρω. Θα με πάρετε για παρέα;

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα ταξιδέψεις πολύ αυτό το μήνα, αλλά μόνο με το νου. Πήρα τα λεφτά του εισιτηρίου που είχες βγάλει και τα έδωσα για να σωθούν τα παιδάκια από την Αφρική. Το εισιτήριο σου ήταν για Λατινική Αμερική. Αλλού έχει πρόβλημα, αλλού πας. Μια ζωή σε λάθος δρόμο βρε παιδί μου...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχω συνεννοηθεί με τον Άρη που είναι στον Σκορπιό, να σου κάνει πλάτες για να πετύχεις ό,τι θέλεις να πετύχεις, μπας και σκάσεις κανένα χαμόγελο. Δε θέλω άλλο την Πλουτωχτυπημένη φάτσα σου!

Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ: Μήνας των γενεθλίων μου, ο μήνας θέλει δε θέλει, θα με φιλήσει και θα με αγαπήσει όσο τίποτα στον κόσμο. Άσε που μπαίνει και ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιό μου και θα σκίσω! Μια χαρά με βρίσκω και μια χαρά θα περάσω. Δε δέχομαι τίποτα λιγότερο, διαφορετικά, θα γίνω πολύ δυσάρεστος!

ΙΧΘΥΕΣ: Ειδικά για εσένα, αυτό το μήνα προσφέρω δωρεάν μαθήματα συναισθηματικής απεμπλοκής από το φαγητό, το ποτό και τα γλυκά. Κι όμως η πίτσα δεν σου χαμογελάει. Κι όχι, η σοκολάτα δεν σε ρίχνει κατευθείαν σε πνευματικό Νιρβάνα. Σύνελθε επιτέλους!

..........

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved