Πώς να της πω ότι δεν της πάει αυτό που φοράει; Μα φυσικά, σύμφωνα με τον Ερμή μου!

Για να δούμε τι και πώς το ξεστομίζουμε με βάση τον Ερμή μας!

Πώς να της πω ότι δεν της πάει αυτό που φοράει; Μα φυσικά, σύμφωνα με τον Ερμή μου!

Βλέπεις την καλύτερή σου φίλη να φοράει κάτι που μάλλον θα έπρεπε να το σκίσεις από πάνω της και να το κάψεις επί τόπου, αλλά δεν ξέρεις πώς να το πεις... Ή μάλλον, της το σερβίρεις με τον δικό σου ζωδιακά χαρακτηριστικό τρόπο!

Για να δούμε τι και πως το ξεστομίζουμε με βάση τον Ερμή μας!

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ: Αχ, τι ωραίο αυτό που φοράς! Επειδή όμως βιάζομαι και δεν μπορώ να στο αναλύσω περαιτέρω, βγάλε το, βάλτο και σε μια σακούλα, κι άσε! Θα το κατεβάσω εγώ στα σκουπίδια!

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ: Ιδιαίτερο αυτό που φοράς χρυσή μου, αλλά αργά και σταθερά, με κάνει να θέλω να κοιτάω περισσότερο το ταβάνι παρά εσένα. Επιμένω: ή το αλλάζεις, ή στο αλλάζω. Πάμε να σου κάνω μερικά μαθήματα στυλ μιας και μπήκαμε στο χορό. Μανεκέν θα σε κάνω!

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΔΥΜΟ: Πω πω φιλενάδα! Τι avant garde είναι αυτό που σε φοράει! Α, μισό! Εσύ το φοράς ή εκείνο σε φοράει; Α, κάτσε, το 'χω! Είναι τόσο πρωτότυπο που δεν βρίσκω τις λέξεις που πρέπει. Ώπα! Αν ΕΓΩ δεν βρίσκω τις λέξεις, τότε αυτό που φοράς είναι ανεκδιήγητο. Τράβα μια βόλτα στην ντουλάπα να αλλάξεις κι έλα!

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ: Σε αγαπώ πολύ φιλενάδα μου και θέλω το καλύτερο για εσένα! Είσαι σαν οικογένεια μου σου λέω. Γι αυτό, πάμε σπίτι μου να φάμε μια μακαρονάδα που την φτιάχνω μούρλια και βγαίνουμε αύριο για καφέ που θα έχεις αλλάξει και ρουχαλάκια! Αν θες, σου ράβω και τίποτα όσο βράζουν τα μακαρόνια! Αμέ!

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ: Αυτό που φοράς Λίτσα μου, σε κάνει Θεά! Ξέρω και τον σχεδιαστή βεβαίως-βεβαίως, καθότι οι φίλοι μου είναι ένας κι ένας! Πίναμε κοκτέιλ χτες το βράδυ μαζί ...Σου έχω πει ότι είναι μισότρελος, έτσι; Αλλά τον αγαπώ! Έτσι μεγαλόθυμη είμαι!... Γιατί στα είπα όλα αυτά θύμησέ μου;

ΕΡΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ: Ξέρεις ότι σιχαίνομαι την κριτική όσο τίποτα στον κόσμο, αλλά η φούστα κι η μπλούζα σου είναι μάλλον ό,τι χειρότερο έχω δει. Όχι, δεν σε κατακρίνω. Εποικοδομητική κριτική κάνω και σταμάτα τις γκρίνιες: αυτές είναι δικό μου αποκλειστικό δικαίωμα!

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ: Φιλεναδούλα μου γλυκιά, το χρωματάκι και το σχεδιάκι στην μπλουζίτσα σου, δεν ταιριάζει πολύ με το ζουζουνοχρωματάκι στην φουστίτσα σου! Βρε κουτό, το μουσταρδί με τις γκρί φλοράλ και πουά λεπτομέρειες, δεν αναδεικνύουν σωστά τη σιλουέτα σου και να μη σου πω ότι σου προσθέτουν και 5 κιλά! Α! Να τα βγάλουμε αμέσως να τα κάνω ντα ντα!

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ: Αν θέλεις να συγκλονίσεις τον Γιάννη σήμερα και να του ξυπνήσεις τα πιο άγρια ένστικτά του, φόρα ό,τι φοράς. Θα σε δει, θα του γυρίσει το μάτι ανάποδα και θα σε κυνηγήσει για να σου τα σκίσει και να τα πετάξει από πάνω σου... Τώρα που το καλοσκέφτομαι.... Λίτσα είσαι ευφυΐα!

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ: Λίτσα; Δε θέλω να σε προσβάλλω, αλλά μοιάζεις με τη μακαρίτισσα την πεθερά μου, όταν ντύθηκε σπανιόλα χορεύτρια του '40 στις απόκριες του '80: κοινώς, έχεις το χάλι σου το μαύρο και το αραχνιασμένο!

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Είσαι σοβαρή; Έτσι θα βγούμε έξω; Κάνε όνειρα. Μαζί σου εγώ, έτσι όπως είσαι, δεν κυκλοφορώ. Θα μας δει κανένας γνωστός μου και θα ρεζιλευτώ. Πρέπει να με σκεφτώ καλή μου!

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ: Μου αρέσει το πόσο ξεχωριστό είναι αυτό που φοράς Λίτσα μου, αλλά σήμερα δυστυχώς δε σε κολακεύει ιδιαίτερα, γιατί οι κοσμικές επιρροές είναι αρνητικές κι ο Κρόνος έχει μπει στο ζώδιό σου και στο μάτι μου ένα πράγμα. Σε ξεματιάζω ένα λεπτάκι, βρίσκω το χαμένο φως μου, εσύ στο μεταξύ, φοράς κάτι άλλο και πάμε για ποτάκι, ναι;

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Μα τι ωραίο είναι αυτό που φοράς και πόσο σου πάει! Θα βάλω κι εγώ το ίδιο, να κυκλοφορούμε μαζί στον δρόμο σαν αδελφούλες! Είναι κρίμα να φας εσύ όλα τα γιαούρτια μόνη! Θα συμπάσχω μαζί σου και θα φάω κι εγώ λίγα! Οι ντομάτες είναι εκτός εποχής, έτσι δεν είναι;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved