Μην τολμήσεις να το κάνεις αυτό στον Καρκίνο τον τρομερό!

Φεγγάρια γεμάτα μυστήριο, έρωτα και λάθη, πάθη και χαμόγελα. Γιατί ο Καρκίνος, ξέρει και αισθάνεται, όσα η γλώσσα δεν λέει...

Μην τολμήσεις να το κάνεις αυτό  στον Καρκίνο τον τρομερό!

Για κάποιο λόγο, τον Καρκίνο τον κατατάσσεις αμέσως στην κατηγορία των βολικών ανθρώπων (μαζί με τον Ιχθύ), μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι ο βαθειά, κι άγρια κοιμισμένος της παρέας, είσαι εσύ!

Ο Καρκίνος, όσο γλυκός φαίνεται, τόσο ανάποδα μπορεί να σου γυρίσει την εικόνα που έχεις για εκείνον. Καλύτερα λοιπόν, να αποφεύγεις να λες ή να κάνεις τα παρακάτω:

Μην τον θεωρείς δεδομένο. Μην οργανώσεις μια έξοδο, μια εκδρομή και πιστέψεις για ένα λεπτάκι ότι το πιο εύκολο πράγμα, είναι να τον πακετάρεις και να φύγεις. Θα έρθει μεν, θα στο βγάλει ξινό δε, διότι όταν θα μπει σε άσχημη διάθεση και θα ξεδιπλωθούν οι παραξενιές του, θα είστε ήδη πολύ μακριά από το σπίτι.

Γκρινιάρης είναι και το ξέρει. Εσύ γιατί το επαναλαμβάνεις? Σε τρώει το αυτί σου για περισσότερη γκρίνια?

Σταμάτα να του συμπεριφέρεσαι σα να θέλεις να τον επισκιάσεις! Το ότι δε θα σε κοπανήσει στο κεφάλι όπως θα έκανε εν ριπή οφθαλμού ο Κριός, δε σημαίνει ότι δε θα σε κοπανήσει στο κεφάλι με το τηγάνι του και μάλιστα το καλό, όταν δε θα βλέπει κανένας.

• Αν δεν μπορείς να ζήσεις με τα σουβενίρ που κουβαλάει στο μυαλό, την καρδιά και το σπίτι – γραφείο, μετακόμισε. Απλά πράγματα. Τα καβουράκια μας, είναι συναισθηματικοί τύποι.

• Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, πρόσεχε τι λες, πως το λες και γιατί το λες. Η ευαισθησία που έχουν, δε σηκώνει πληγές, διότι μετά, αποσύρουν τη χάρη τους και εξαφανίζονται. Κανένας δε θέλει να χάσει από την ζωή του, αυτόν/ην, που της δίνει γλύκα, έτσι δεν είναι?

Καρκίνοι κυκλοθυμικοί, Καρκίνοι δημιουργικοί, Καρκίνοι με φεγγάρια. Φεγγάρια γεμάτα μυστήριο, έρωτα και λάθη, πάθη και χαμόγελα. Γιατί ο Καρκίνος, ξέρει και αισθάνεται, όσα η γλώσσα δεν λέει...

.................................

Διαβάστε περισσότερα

Αν μου πειράξεις τον Άρη μου … στον Καρκίνο, θα το πω στη μαμά μου!

Ο Καρκίνος παρέα με το Φεγγάρι του…μονολογεί για τους υπόλοιπους 11!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved