Ο Καρκίνος παρέα με το Φεγγάρι του…μονολογεί για τους υπόλοιπους 11!

Ως γνήσιο ζώδιο του νερού, σχηματίζω γνώμη αφού πρώτα αισθανθώ και ψυχομετρήσω τους ανθρώπους.

Ο Καρκίνος παρέα με το Φεγγάρι του…μονολογεί για τους υπόλοιπους 11!

Για παράδειγμα, η σχέση μου με τον ΚΡΙΟ, θα είναι πάντα μια τραμπάλα. Εκεί που νιώθω ότι βρήκαμε μια γραμμή επικοινωνίας κι όλα θα ηρεμήσουν, νάτος πάλι κουνιέται με βία και με αναστατώνει ... Ουφ με αυτόν τον άνθρωπο.

Το ίδιο στρες βιώνω και με τον ΑΙΓΟΚΕΡΩ. Αυτή η ψυχαναγκαστική του επιβολή, με γοητεύει μεν, με αποδιοργανώνει δε. Ναι, είναι θαύμα το πώς αντί να με οργανώσει κατορθώνει το ακριβώς ανάποδο. Ώρες ώρες, πιστεύω ότι το κάνει επίτηδες για να χαίρεται και φουντώνω στην σκέψη.

Ευτυχώς ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ με ηρεμεί και παρόλο που ξέρω ότι οι υπόλοιποι τον βλέπουν κάπως περίεργα, εγώ ξέρω τι ψυχούλα είναι και ξέρω και πώς να του τη βγάλω! Ουπς, αυτό δεν έπρεπε να το πω!

Διάβασε επίσης: Σκορπιός μαινόμενος… Κρόνος η αιτία!

Ίσως η κυκλοθυμία μου, να είναι ένα πρόβλημα για κάποιους, άλλα για τον ΙΧΘΥ και τον ΤΟΞΟΤΗ, είναι απλά ένα πταίσμα. Ο πρώτος ούτε που το παίρνει χαμπάρι κι ο δεύτερος, νομίζει ότι είναι ένδειξη υγιούς τρέλας (σαν εκείνη που κουβαλάει κι ο ίδιος!).

Γι΄αυτό μάλλον και δεν τα πάω καλά με τον κατά τ' άλλα συμπαθέστατο ΖΥΓΟ. Αρέσει και σε εκείνον η ηρεμία κι έχει και τη μύτη για όμορφα πράγματα, αλλά να... Κάπου με χαλάει αυτή τη αποστασιοποίηση του από όλα κι όλους... Εγώ θέλω δέσμευση βλέπεις!

Είπα δέσμευση και θυμήθηκα τον ΥΔΡΟΧΟΟ. Ευχαρίστως να δώσω και την ψυχή μου γι αυτόν τον ιδεαλιστή-πρωτοπόρο, αλλά να πάρω κι εγώ κάτι στο τέλος! Μην μείνω με τη χαρά της προσφοράς, ας γευτώ και τη χαρά της απόκτησης!

Διάβασε επίσης: Αφροδίτη στον Λέοντα: …Η ντίβα η μεγάλη!

Από τον ΔΙΔΥΜΟ θα μπορούσα ακόμα και να γοητευτώ, και ναι, την έχω πατήσει αρκετές φορές. Αλλά και πάλι, θυμίζω στον εαυτό μου, ότι αέρας είναι... θα περάσει, κι έρχομαι στα ίσα μου!

Να που με έφερε η κουβέντα στον υπέροχο ΛΕΟΝΤΑ! Καλή παρέα και τόσο γενναιόδωρη! Μα υπάρχει περίπτωση να μην απορήσω, πως την αντέχει τόση γοητεία? Ναι, υπάρχει: όταν με πιάνουν τα διαόλια μου και νιώθω ότι θέλω να του υπενθυμίσω ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!

Με τον ΤΑΥΡΟ και με τον ΠΑΡΘΕΝΟ θα έλεγα ότι τα πάω καλά, μέχρι το σημείο που αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούν να είναι άκαμπτοι στα θέλω τους, επίμονοι στα προγράμματα τους και ότι αν αρχίσω να τους κρατάω μούτρα, στο τέλος θα φάνε εκείνοι τα δικά τους!

Μην υποτιμάς ποτέ τη δύναμη της Σελήνης. Εκείνη έχει δυο όψεις, το ίδιο κι εγώ. Η μια φωτεινή και ζεστή, μα η δεύτερη παγωμένη και ξερή. Διάλεξε ποια θα βλέπεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved