Πώς ονειρεύονται να περάσουν τις διακοπές τους τα 12 ζώδια!

Πας διακοπές; Να μην ξεχάσεις τον ... Ιχθύ στην παραλία!

Πώς ονειρεύονται να περάσουν τις διακοπές τους τα 12 ζώδια!

ΚΡΙΟΣ: Θα πάω παραλία, θα παίζω βόλεϊ, ρακέτες, πόλο, θα σπάσω και καρδιές και νεύρα. Επίσης φέτος, λέω να πάω κατασκήνωση, να δω πως είναι η ζωή στη φύση και πως μπορώ να σπάσω και τα νεύρα όσων βρίσκονται σε χαλαρή Νιρβάνα. Δεν μπορεί, θα υπάρχει κάποιος τρόπος...

ΤΑΥΡΟΣ: Διακοπές είναι αυτό που λέει η λέξη: διακόπτω τα πάντα, κι αράζω με τον φραπέ στο ένα χέρι και το πιρούνι στο άλλο. Δεν κουνιέμαι ασκόπως, ούτε για να σκοτώσω κουνούπι, με μόνη εξαίρεση τον Κριό που δοκιμάζει τα όρια της υπομονής μου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σκέφτομαι να πάω για ψώνια να πάρω ένα, δυο, τρία, δεκαπέντε άχρηστα πραγματάκια που μπορεί να χρειαστώ στις διακοπούλες μου. Επίσης σκέφτομαι να πάρω και έναν, δυο, ίσως τρεις φίλους μου και τα κοντινά τους σόγια για να μην είμαι μόνος μου και πλήξω. Όχι ότι δεν πιάνω εύκολα κουβέντα, αλλά να, να έχω κι έναν άνθρωπο να μιλήσω το πρωί που θα ξυπνήσω και θα είναι φρέσκια η γλώσσα μου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν είναι να πάω στο εξοχικό μου, ναι. Αν είναι να με τρέχετε σε λαγκάδια και παραλίες, σε καταλύματα που δεν ξέρω κανέναν και δεν ξέρω αν έχουν όοοοοοοοοοολα αυτά που έχω στο σπίτι μου και μου αρέσουν, να μου λείπει το βύσσινο. Να πάτε χωρίς εμένα. Ή θα τα έχω όπως θέλω, ή θα με αφήσετε να κάνω το δωμάτιο όπως θέλω. Εκβιάστε τον ξενοδόχο, συνεννοηθείτε και πείτε μου!

ΛΕΩΝ: Ήρθε πάλι το καλοκαίρι, έφτασε πάλι ο καιρός να με απολαύσουν τα πλήθη. Όπως και να το κάνουμε, σε ανοιχτούς χώρους, είναι πιο εύκολο να σκορπίσω την μοναδική μου αύρα και να κάνω αισθητή την παρουσία μου. Όσο για την ξεκούραση, ναι, την χρειάζομαι. Γεμίζω μπαταρίες για να μπορώ να λάμπω απρόσκοπτα. Πιστέψτε με: δεν είναι εύκολο. Μόνο εγώ ξέρω τι περνώ, ο ... λαμπερός!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τι πονοκέφαλος κι αυτός. Άντε να ετοιμάσω βαλίτσες, να κάνω λίστα, να μην ξεχάσω τίποτα και να τρέχω σαν τον παλαβό για να πάω αλλού να ξεκουραστώ. Κι άντε και ξεκουράστηκα, δεν θα βαρεθώ κάποια στιγμή; Τι θα βρω να κάνω; Κι όμως, χρειάζομαι ξεκούραση. Μισό να το γράψω στη λίστα, για να μην ξεχάσω να το κάνω.

ΖΥΓΟΣ: Θέλω να πάω διακοπές και να περάσω όμορφα με γέλιο, με κέφι, με παρέα, με φαγητό, ποτό και καλές παραλίες. Τα θέλω όλα όμορφα και κανέναν εξυπνάκια να με πικάρει και να μου ανάβει τα αίματα. Δεν είμαι εγώ λέμε για τέτοια! Γαλήνη χρειάζομαι και ωραίες παρουσίες! Είπαμε: τα ωραία, στα ωραία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μου αρέσουν οι διακοπές όπως φυσικά σε όλους σας. Προτιμώ να τις περνώ με όσους ξέρω, με όσους έχω χτίσει σχέσεις ζωής, αλλά και σε καινούργιο μέρος να πάω, μια χαρά θα περάσω. Άλλωστε είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία, για να ξεψαχνίσω νέα άτομα και να τα ψυχομετρήσω. Όσο για τις διακοπές, τις έχει αναλάβει να τις προγραμματίσει ο Παρθένος. Αυτός, ξέρει!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να δω τι θα προλάβω να κάνω στις λίγες ημέρες διακοπών πάλι. Να δω τι θα προφτάσω να δοκιμάσω. Να κάνω σκι με αλεξίπτωτο ή να πέσω με αλεξίπτωτο στο κεφάλι του Παρθένου; Να ανέβω καμία περίεργη βουνοκορφή ή να πάω για καφέ και να αράξω το κορμάκι μου, το κοσμογυρισμένο; Πολλές οι απορίες, δύσκολες οι αποφάσεις. Ας πάρω τηλέφωνο τον Δίδυμο να με συμβουλέψει. Ό, τι μου πει, το αντίθετο θα κάνω. Εγγυημένη επιτυχία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάω παραλία, αράζω και βλέπω τον Κριό να χτυπιέται, τον Δίδυμο να παρλάρει με όλους, τον Σκορπιό να φοράει τα πιο σκούρα γυαλιά που έχω δει στη ζωή μου, τον Λέοντα να προχωράει κορδωτός σαν σε παρέλαση, κι αναρωτιέμαι: γιατί δεν πήρα τα όρη και τα βουνά να ησυχάσω από όλα κι όλους;;;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φέτος, θα κάνω εναλλακτικές διακοπές. Το σηκώνει και η εποχή άλλωστε. Δε θα πάω σε ξενοδοχείο 7 αστέρων, αλλά σε ένα απίθανο κιμπούτς, που προμοτάρει τη συλλογική συνειδητή κοινότητα! Ακούγεται τόσο ουάου, που σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και τον Ιχθύ μαζί μου! Θα του πω ότι θα πάμε διακοπές σε κάμπινγκ. Δε θα καταλάβει τη διαφορά!

ΙΧΘΥΣ: Διακοπούλες τι καλά! θα πάω εδώ, εκεί και παραπέρα! Θα την αράξω σε κάμπινγκ, κοντά στο κύμα, κι ο μήνας έχει 9! Είμαι εύκολο παιδάκι, και μπορώ να κοιμηθώ και σε παραλία! Μου αρέσουν και τα ωραία ξενοδοχεία βέβαια, αλλά συνήθως, μετά το 4ο ποτό, ξεχνάω σε ποιο ξενοδοχείο είμαι, που έχω βάλει το κλειδί και σε ποιο νησί βρίσκομαι. Γι' αυτό, διακοπούλες πάντα με παρέα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved