Τι απαντούν τα ζώδια στις κατηγορίες εναντίον τους;

Η άποψή τους για όσα τους καταμαρτυρούν

Τι απαντούν τα ζώδια στις κατηγορίες εναντίον τους;

ΚΡΙΟΣ: «Θερμοκέφαλος». Ε όχι, δεν το δέχομαι. Ναι, οφείλω να ομολογήσω ότι εύκολα μπορώ να πάρω ανάποδες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι παράλογος, ούτε το παθαίνω στα καλά του καθουμένου. Το μυαλό μου είναι κοφτερό και εύστροφο κι αν γίνομαι έξαλλος, είναι επειδή κάποιος μου δίνει λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μας κατηγορούν ότι είμαστε άκαμπτοι, μπετόν αρμέ. Καθίστε, μιλήστε και εξηγήστε σε έναν Ταύρο! Πέστε του το γιατί! Ναι, είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολο να αλλάξουμε μυαλά, αλλά όχι αδύνατο. Αν έχετε δίκιο στο τέλος θα μας πείσετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μερικοί άνθρωποι λένε ότι είμαστε ανώριμοι και παίζουμε συνέχεια αλλά δεν ισχύει. Παιδαριώδεις ναι, αλλά αυτό δεν είναι ανωριμότητα! Ξέρουμε πώς να διασκεδάζουμε και να μην στενοχωριόμαστε με το παραμικρό, οπότε χαλαρώστε και απολαύστε τη ζωή μαζί μας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνδέουν την ευαισθησία μου και την καλοσύνη μου με αδυναμία. Ναι, μπορεί κάποιος να με βλάψει εύκολα, αλλά εγώ ξέρω να διαχειρίζομαι τον πόνο και πιθανώς καλύτερα από αυτόν! Ποιος λοιπόν θα νικήσει στο τέλος;

ΛΕΩΝ: Λένε ότι κομπάζω; Όχι, βέβαια. Απλά είμαι σίγουρος με τον εαυτό μου. Αν εγώ δεν εμπιστεύονται τον εαυτό μου, τότε ποιος θα το κάνει; Δεν είμαι αναιδής, αυτή είναι η αλήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μου είπαν κάποτε ότι σαν Παρθένος είμαι υποκρίτρια. Λυπάμαι, αλλά δεν είμαι. Έχω τα μυστικά μου. Γιατί θα πρέπει να φανερώνω τα πάντα; Εσείς τα λέτε όλα; Δεν το πιστεύω... Όλοι έχουν μυστικά και αν το αρνείστε, λέτε ψέματα.

ΖΥΓΟΣ: «Προσπαθώ να ικανοποιήσω τους πάντες». Συχνή κατηγορία. Δεν είμαι μαριονέτα! Είναι αλήθεια ότι θέλω να κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται περήφανοι για μένα ή απλά ευτυχισμένοι, αλλά δεν είμαι το παιχνιδάκι κανενός. Αν κάποιος το παρατραβήξει, θα ακούσει το ηχηρό μου «ΟΧΙ!».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν είμαι ο διάβολος μεταμορφωμένος όπως με κατηγορούν πολλοί. Στην πραγματικότητα, είμαι αξιόπιστος και καλός φίλος και σύντροφος για μια ζωή. Αν όμως προσπαθήσει κάποιος να με κοροϊδέψει ή να με βλάψει, ε, τότε ναι, θα γίνω σατανικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είμαι παρορμητικός, ίσως πάρα πολύ ενθουσιώδης και χαρούμενος, αλλά συγνώμη που σας το χαλάω, ανόητος δεν είμαι. Μπορεί λόγω του αυθορμητισμού μου να λέω χοντράδες ή να κάνω γκάφες από βιασύνη αλλά σίγουρα το μυαλό μου παίρνει τόσες στροφές που το δικό σας, αν τις μετρούσε, θα ζαλιζόταν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: «Εργασιομανής, δεν ξέρω να διασκεδάζω». Κατηγορούμαι, επειδή είμαι υπεύθυνος; Ναι, λοιπόν, μου αρέσει η ουσιαστική διασκέδαση και όχι τα χαζά ξενύχτια, χωρίς λόγο και αιτία. Σαφώς και θέλω να περνάω καλά και βρίσκω χρόνο και να χαλαρώνω και να απολαμβάνω τα πράγματα που μου αρέσουν όπως όλοι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: «Αναίσθητος». Όχι αγάπη μου! Λάθος! Δε θα πέσω στα πατώματα, ναι, δε θα αρχίσω να κλαίω με μαύρο δάκρυ, επίσης, ούτε και θα το κουβαλάω για μια ζωή. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν στενοχωριέμαι κιόλας και σας διαβεβαιώνω ότι αν πληγώσετε κάποιον που θεωρώ φίλο μου, θα δείτε πόσο... ευαίσθητος μπορώ να γίνω.

ΙΧΘΥΕΣ: «Υπερευαίσθητος». Ε, να με συμπαθάτε που έχω αισθήματα, αλλά δεν είμαι και το μωρό που βάζει συνέχεια τα κλάματα! Είμαι σε θέση να κάνω πολλά πράγματα, στην ουσία να κάνω ό, τι θέλω ανενόχλητος! Τώρα εσείς αν ενοχλείστε επειδή μερικές φορές νευριάζω ή είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, τότε μήπως δεν είμαι εγώ ο... υπερευαίσθητος;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved