Γιατί το ζώδιό σου είναι το καλύτερο απ’ όλα;

Τι θα απαντούσε το κάθε ζώδιο για τον εαυτό του

Γιατί το ζώδιό σου είναι το καλύτερο απ’ όλα;

Αν μπορούσαμε να πάρουμε μια συνέντευξη από κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού και του ζητούσαμε να μας περιγράψει τον εαυτό του, ενδεχομένως να μας έκανε μια σύντομη αναφορά στον χαρακτήρα του, με εξαίρεση ίσως τον Σκορπιό και τον Ιχθύ που δεν θα ήταν τόσο αναλυτικοί, ο καθένας για τους δικούς τους λόγους.

Κάποιος ίσως μας ανέφερε μόνο τα προτερήματά του, κάποιος άλλος πάλι και τα ελαττώματα, σίγουρα όμως όλοι θα κατέληγαν σε κάποια στοιχεία που τους αρέσουν.

Ας δούμε τι θα απαντούσε το κάθε ζώδιο στην πιθανή μας ερώτηση «Αν και γιατί πιστεύεις ότι είσαι το καλύτερο απ' όλα»:

ΚΡΙΟΣ
«Χαζή ερώτηση! Αφού το λέει και η φράση "πρώτος και καλύτερος"! Είμαι αρχηγός και με χρειάζονται όλοι για να κάνουν μια αρχή»

ΤΑΥΡΟΣ
«Έχω σταθερές αξίες και βάσεις. Δεν βαδίζω στα τυφλά. Γι' αυτό είμαι ο καλύτερος»

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Δεν ξέρω αν είμαι ο καλύτερος, θέλει πολύ κουβέντα. Αυτό που σίγουρα με ανεβάζει σε επίπεδο είναι ότι συνεχώς κινούμαι κι αλλάζω οπότε ανανεώνομαι και δε μένω ίδιος....»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Ίσως είμαι ο καλύτερος γιατί πάντα βάζω συναίσθημα σε ό, τι κάνω»

ΛΕΩΝ
«Γιατί είμαι, δεν χωρά αμφιβολία! Οφείλεις να πιστεύεις στον εαυτό σου, να αισθάνεσαι ότι είσαι ο καλύτερος και να το περνάς και στους άλλους. Μόνο έτσι θριαμβεύεις»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Αν το αναλύσουμε θα δούμε ότι κανείς δεν είναι. Εγώ τουλάχιστον εργάζομαι κάθε μέρα για να κατακτήσω την τελειότητα, να γίνω ο καλύτερος»

Διάβασε επίσης: Ζώδια: Το πιο θετικό και το πιο αρνητικό στοιχείο του χαρακτήρα τους

ΖΥΓΟΣ
«Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Ενδεχομένως γιατί προσπαθώ να είμαι δίκαιος και ισορροπημένος αλλά αν είμαι ο καλύτερος ας το κρίνουν οι άλλοι»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Έχω πάθος. Ένταση. Όταν θέλω κάτι πολύ το αποκτώ! Γι' αυτό»

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Γιατί έτσι! Πλάκα κάνω! Θα μπορούσα να αναφέρω πολλούς λόγους! Γιατί είμαι αγέραστος στη νοοτροπία, χαίρομαι την κάθε στιγμή, έχω απίστευτο χιούμορ, βρίσκομαι παντού, δε μιζεριάζω! Θέλετε κι άλλα;»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Δείχνω αλλά δεν πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος. Μπορεί να έχω εμπειρία που συχνά τη μοιράζομαι, να προσπαθώ συνεχώς και ελπίζω κάποια στιγμή να γίνω»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Αυτά είναι βλακείες. Όλοι καλοί είναι. Τι καλύτερος και χειρότερος; Ο καθένας έχει το δικό του στυλ»

ΙΧΘΥΕΣ
«Με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Ε, δεν νομίζω πάντως να έχω κάτι καλύτερο από τους άλλους. Ίσως αν το καλοσκεφτώ να μπορούσα να απαντήσω ότι οτιδήποτε γύρω μου το βλέπω με αγάπη αλλά και πάλι...»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved