Άντρας Ταύρος

Μην ξεγελιέστε! Αυτός ο Ταύρος, δεν πιάνεται από τα κέρατα εύκολα! Δεν είναι εύκολη υπόθεση να γοητεύσεις αυτόν τον άντρα: οι όροι είναι αντίστροφοι. Εκείνος θα γοητεύσει εσάς.

Άντρας Ταύρος

by Stazomeli

Αρρενωπός με αυτοπεποίθηση, βαρύ περπάτημα, βλέμμα που καρφώνει και… αγύριστο κεφάλι. Κυρίες μου, υποδεχτείτε τον άντρα Ταύρο.

Μην ξεγελιέστε! Αυτός ο Ταύρος, δεν πιάνεται από τα κέρατα εύκολα! Δεν είναι εύκολη υπόθεση να γοητεύσεις αυτόν τον άντρα: οι όροι είναι αντίστροφοι. Εκείνος θα γοητεύσει εσάς.

Είναι σταθερός στα αισθήματά του, στη γνώμη του και τις απόψεις του. Μερικές φορές παραείναι όμως! Είναι πιο εύκολο να μετακινήσει κανείς έναν τοίχο, παρά έναν Ταύρο που κρατά αντιστάσεις σε ότι του λέτε. Δε θα αλλάξει γνώμη για τίποτα στον κόσμο, ακόμα κι αν έχει άδικο και το ξέρει. Λίγο σημασία έχει ποιος έχει δίκιο!

Massage

Η φύση του Ταύρου (λόγω της προστάτιδάς του της Αφροδίτης) είναι ηδονιστική. Σας το λέω και πάρτε το όπως θέλετε: ο Ταύρος αγαπά να τέρπεται. Το ρητό ‘’ο έρωτας περνάει από το στομάχι’’ περιγράφει στο ακέραιο έναν Ταύρο! Λατρεύει το φαγητό, το καλό φαγητό, τα γλυκά, το καλό κρασί. Αν ο καλός σας είναι Ταύρος, γνωρίζετε από πρώτο χέρι ότι το χαμόγελό του και η καλή του διάθεση, φτιάχνονται πάντα από ένα καλό γεύμα!

taurus1

Ας μην ξεχνάμε ότι οι αισθησιακοί Ταύροι επιθυμούν να τέρπονται και σωματικά… Χωρίς πολλές περιστροφές, σας λέω ότι ένα ωραίο αισθησιακό μασάζ και μια ατμόσφαιρα ερωτική, μπορεί να απογειώσει αυτόν τον άντρα! Ο Ταύρος αγαπά το ασθενές φύλο και μάλιστα πολύ! Δεν είναι κυνηγός (όπως ο Κριός), αλλά πόλος έλξης!

-

Το σταθερό του βλέμμα, η ομιλία του, η εικόνα ενός ατόφιου αρσενικού, έλκει τις γυναίκες και προς τέρψιν τους, ο άντρας αυτός, έχει σταθερά αισθήματα και κατά συνέπεια, είναι μια πολύ καλή επιλογή συντρόφου. Μην περιμένετε να έρθει κατά πάνω σας με φόρα, ούτε θα ανοιχθεί με ταχύτητα φωτός, μα τα αισθήματά του θα αναπτύσσονται μέρα με τη μέρα και θα είναι σταθερά. Επίσης μην ξεχνάτε πως ο Ταύρος είναι προσγειωμένος και πρακτικός, δεν αναζητά ούτε υπόσχεται το εφήμερο. Θέτει βάσεις, βάζει ρίζες, είναι αφοσιωμένος σύντροφος, όχι ερωτύλος.

Διαθέτει υπομονή και επιμονή και … μακάρι να μην δοκιμάσετε τίποτα από τα δυο από την …ανάποδη πλευρά. Αντιθέτως, με τα ίδια τούτα χαρακτηριστικά, θα εργαστεί αγόγγυστα πάνω στη σχέση του για να την κάνει να δουλέψει!


Μα είναι να μην τον αγαπά κανείς?

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved