Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 04° 44' 16" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 22° 48' 38" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 21° 47' 31" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 06° 10' 44" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 16° 14' 47" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 25° 17' 22" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 28° 00' 41" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 07° 40' 08" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 18° 09' 52" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 23° 09' 27" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 00' 28" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Τα Κούλουμα και η Συνταγή της επιτυχίας

Μια συνταγή που θα σας βγάλει... ασπροπρόσωπους σήμερα!

Τα Κούλουμα και η Συνταγή της επιτυχίας

Ήρθε η στιγμή να σας αποκαλύψουμε τη μυστική συνταγή της επιτυχιας για τα φετινά Κούλουμα! Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε...

Υλικά

  • Λαγάνα
  • Κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
  • Φακές
  • Ταραμοσαλάτα
  • Κολοκυθάκια (κομμένα σε λεπτές φέτες ελαφρώς ψημένα στη σχάρα)
  • Ντομάτες (κομμένες σε φέτες)
  • Γαρίδες (καθαρισμένες)
  • Έναν Ταύρο
  • Έναν Λέοντα
  • Έναν Σκορπιό
  • Έναν Υδροχόο

Εκτέλεση

Φωνάζουμε τα παραπάνω ζώδια και τα βάζουμε σε ένα τραπέζι. Δίνουμε στον Σκορπιό το μαχαίρι για να κόψει τη λαγάνα στα 2 οριζόντια (σαν σάντουιτς δηλαδή). Του αναθέτουμε να ψιλοκόψει το κρεμμυδάκι (ξέρει αυτός από κοψίματα), τα κολοκυθάκια, τις ντομάτες.

Στον Υδροχόο αναθέτουμε να καθαρίσει τις γαρίδες από συντηρητικές ουσίες, ηλίθιες ιδέες. Κοινώς τους κόβει και τα κεφάλια μαζί.

Ανοίγουμε τη λαγάνα, βάζουμε μέσα όλα τα υλικά και πασπαλίζουμε το πιάτο με τις φακές (δε σας έχουν μιλήσει για το food styling και λοιπές αηδίες; Θα σας μαλώσω!).

Τοποθετούμε τη λαγάνα μπροστά στον Λέοντα και του ζητούμε:

  1. Να την ευλογήσει (!!!)
  2. Να βγάλει ευχαριστήριο λόγο προς τους δημιουργούς του γεύματος
  3. Να τη μοιράσει με ακριβοδίκαιο τρόπο.
  4. Να αμολήσει αετό
  5. Να φάει τη λαγάνα

Ο Ταύρος από την άλλη, μέχρι να τελειώσει ο Λέοντας, κοντεύει να χάσει την υπομονή του και να δαγκώσει ότι βρει μπροστά του, συμπεριλαμβανομένου και του "Μανιφέστου" που κουβαλάει ο Υδροχόος.

Δοκιμάστε να φτιάξετε τη λαγάνα, αλλά προσέξτε τις… μίξεις των υλικών…

Καλή Σαρακοστή!

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2020 Astrology.gr - All rights reserved