Ξέρουμε από το ζώδιό σου πως θα ξεσπάσεις, αν γίνεις έξαλλος/η

Ή τι... θα σπάσεις!

Έμμα Ριζοπούλου
Ξέρουμε από το ζώδιό σου πως θα ξεσπάσεις, αν γίνεις έξαλλος/η

Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας μπορεί να γίνει έξαλλος! Φωνάζουμε, βρίζουμε, ξεσπαθώνουμε κι αν φτάσουμε στο "αμήν", σπάμε κιόλας... Πώς ξεσπάει και τι σπάει το δικό σου ζώδιο; Θα το διαβάσεις παρακάτω. Αν ξέρεις και τον ωροσκόπο σου, συνδύασέ το και διαβάσε κι εκείνο του ωροσκόπου σου!

Για να βρεις τον ωροσκόπο σου, πάτησε εδώ!

ΚΡΙΟΣ: Γουστάρεις να κάνεις χαμούλη. Φωνάζεις, βρίζεις, χτυπιέσαι, κοκκινίζεις ολόκληρος, ίσως να φτύνεις και λίγο παράλληλα. Μπορεί να σκάσεις και κανά μπουκέτο σε καμιά πόρτα, αλλά σε κάνα δίωρο θα έχεις ηρεμήσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Καταρχάς, μπράβο σε όποιον κατάφερε να σε κάνει έξαλλο, θέλει πολύ προσπάθεια. You live up to your name, που λέμε και στο χωριό μου, Ταύρος σε υαλοπωλείο. Ό,τι γυαλικό βλέπεις ακέραιο, το θέλεις θρύψαλα. Βάζα, τασάκια τζαμαρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εσύ έχεις την τάση να κουνάς τα χέρια σου πάνω-κάτω, πέρα-δώθε, σαν τροχονόμος εναέριας κυκλοφορίας, ενώ φωνάζεις και απειλείς ότι θα πεις ό,τι ξέρεις σε όλους, πηγαίνοντας από το ένα δωμάτιο στο άλλο, σκοντάφτοντας και κλωτσώντας διάφορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εδώ μιλάμε για πυρηνική έκρηξη α λα Oppenheimer. Όταν γίνεσαι έξαλλος, τυφλώνεσαι και εκεί την πληρώνει όποιος ή ό,τι είναι μπροστά σου. Πράγματα, πόρτες, τοίχος, ό,τι είναι όρθιο θα το ξαπλώσεις. Είτε σωματικά είτε ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ: Ακόμα κι έξαλλος, συγκρατείσαι έχοντας την σκέψη ότι δεν θα πέσεις ποτέ στο τριτοδεύτερο επίπεδο του εκάστοτε πλεμπαίου. Θα πεις αυτά που έχεις να πεις και θα κάνεις μια δραματική έξοδο, δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο ανώτερος είσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εσύ αρχίζεις να κουνάς το δάχτυλο και η φωνή σου φτάνει σε υπερηχητικά κύματα που μόνο οι νυχτερίδες σε ακούνε πια. Τσιρίζεις και κριτικάρεις προσπαθώντας να εξηγήσεις τι είναι σωστό και τι λάθος.

ΖΥΓΟΣ: Η αλήθεια είναι από τις λίγες φορές που δανείζεσαι τα νευρά και την ένταση από το απέναντι ξαδερφάκι σου, τον Κριό. Δεν σου βγαίνει 100% βέβαια, γι' αυτό και δεν σε παίρνει κανείς στα σοβαρά. Υστεριάζεις λίγο, αλλά συνέρχεσαι γρήγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: *ominous music playing*. Εδώ δεν έχει φωνές, υστερίες, σπασίματα. Εδώ έχει απλά πράγματα. Θα ξεσπάσεις σε αυτόν που σου φταίει και μόνο. Ποτέ δεν θα πας face to face, θα σχεδιάσεις την καταπόντιση εκείνου που τόλμησε να σε κάνει έξαλλο, με υπομονή και χρόνο γίνονται όλα. Το σαρδόνιο γέλιο σου θα ακουστεί σαν μελωδία μες την νύχτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εσύ έχεις την τάση να αναποδογυρίζεις πράγματα. Τραπέζια, καρέκλες.. Γενικά ό,τι απασχολεί τα χέρια σου καλό είναι. Συνηθίζεις να φωνάζεις και να πηγαινοέρχεσαι πάνω-κάτω, σαν τον φίλο σου τον Δίδυμο, προσβάλλοντας τον άλλον στην προσπάθειά σου να βγεις από πάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν το "θα σε @%^&" είχε πρόσωπο θα ήταν το δικό σου. Σκληρός, αμείλικτος και χωρίς έλεος. Ούτε ξεκατινιάζεσαι, ούτε χάνεις το κύρος σου και το επίπεδό σου για κανέναν. Δείχνεις την έξοδο σε όποιον δεν αξίζει ένα λεπτό παραπάνω από τον πολύτιμο χρόνο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εσύ είσαι γνωστός για το ταλέντο σου να κάνεις τους άλλους έξαλλους. Η αλήθεια είναι, πως έξαλλο Υδροχόο δεν έχω συναντήσει. Είτε το κρύβεις καλά πίσω από την ειρωνεία, την εριστικότητα και το χλευασμό σου προς τους άλλους είτε όντως είσαι τόσο ζεν που απλά δεν σε αγγίζει τίποτα.

ΙΧΘΥΣ: Oh dear... Εδώ παίζουμε τον παπά. Εσύ μεταλλάσσεσαι ανάλογα το άτομο που έχεις απέναντί σου. Μπορεί να γίνεις βίαιος, μπορεί να βάλεις τα κλάματα, μπορεί να το ρίξεις στον ψυχολογικό εκβιασμό, μπορεί να το παίξεις θύμα... τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ας πούμε λοιπόν ότι παίζεις μπαλίτσα σε όλα τα γήπεδα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved