Τα ζώδια που έχουν «μεγάλο στόμα» και βρίζουν

Μπορείς να μαντέψεις ποια ζώδια… βρίζουν περισσότερο από τα υπόλοιπα;

Σοφία Ανδρικοπούλου
Τα ζώδια που έχουν «μεγάλο στόμα» και βρίζουν

Πρόσεξε, γιατί αν έχεις ωροσκόπο, Σελήνη ή Ερμή σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, δεν την μαζεύεις τη γλωσσίτσα σου όταν νευριάσεις!

Κριός

Πρώτος και καλύτερος, με γλώσσα κοφτερή, νεύρα που δεν μαζεύονται και ταπεραμέντο που καίει και τσουρουφλάει. Να σε αρχίσει στα γαλλικά, να κλάψεις από ντροπή! Εκφράζεται και δημιουργεί κόμπλεξ. Ξεσπάει και ανοίγει τρύπες στην ίδια σου την προσωπικότητα. Δεν είναι να τον ακούς, θα φρίξεις. Αν ξέρεις Κριό που δεν βρίζει, Ερμή στα Ψάρια έχει. Στο λέω.

Λέων

Θα πει ό,τι έχει να πει με θάρρος και περίσσευμα πάθους! Σε κοιτάει στα μάτια και σε κάνει ψιλά για καραμέλες. Εν τω μεταξύ, έχει κι ένα ύφος ο Λέοντας όταν κατεβάζει καντήλια που δεν ξέρεις αν σε βρίζει ή αν κάνει διάλεξη και πρέπει να χειροκροτήσεις και στο τέλος!

Τοξότης

Ναι, καλά το κατάλαβες. Όλη η Φωτιά, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νευράκια και να δαμάσει το στοματάκι της. Ο Τοξότης σε σφάζει με αλήθειες και σε κόβει τροφή για τα χρυσόψαρα με την γλώσσα του. Τα πετάει και με ύφος εντελώς φυσικό και απροσποίητο, χωρίς προσπάθεια, σε μηδενίζει και χαίρεται, γιατί αυτό ήθελε, χωρίς ίχνος κακίας, αλλά τόνους φιλαληθείας. Τελικά αν είσαι βλαμμένος, Τοξότης θα στο επιβεβαιώσει!

Υδροχόος

Άλλος γλυκομίλητος που δεν νιώθει ντροπή όταν βρίζει και δεν βλεφαρίζει αν σου καίει την γούνα και σου σκίζει τα αισθήματα. Το ωραίο είναι ότι δεν το παίρνει προσωπικά, ούτε το να σε περάσει γενεές 14, ούτε αν τον βρίσεις κι εσύ. Όλα δίκαια είναι στον καυγά. Όσες ρίξει κι όσες φάει. Σωστό τον βρίσκω και ψαγμένο!

Σκορπιός και Αιγόκερως

Δυο σε ένα, πάρτα, συμφέρουν. Ανεβάζει θερμοκρασία το δίδυμο Σκορπιού-Αιγόκερου και φτάνεις να νιώσεις πόνο, που δεν έχεις ξανανιώσει. Ξέχασα να σου εξηγήσω, ότι, δεν είναι θέμα βρισιάς εδώ, όσο είναι θέμα… αξιοπρέπειας. Στοχεύουν και οι δυο να σε ισοπεδώσουν και να σε σκίσουν συναισθηματικά και ψυχολογικά, με τον πιο τοξικό τρόπο που υπάρχει παγκοσμίως: σε στολίζουν, σου πετάνε αλήθειες που καίνε, σε χτυπάνε εκεί που –ξέρουν- ότι πονάς και προσθέτουν και υφάκι, για το εφέ και την αποτελεσματικότητα. Αυτά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved