Ξέρουμε από το ζώδιό σου ποια τακτική εφαρμόζεις για να βγεις από πάνω

Έτσι έχεις τον τελευταίο λόγο σε μια διαφωνία

Ξέρουμε από το ζώδιό σου ποια τακτική εφαρμόζεις για να βγεις από πάνω

Έχεις έντονη διαφωνία με τον καλό ή την καλή σου, το/η φίλο/η ή το αφεντικό σου; Συνήθως η τακτική που εφαρμόζεις, ανάλογα το ζώδιό σου είναι αυτή που σου παρουσιάζουμε, έτσι ώστε πάντα η τελευταία λέξη να είναι δική σου. Αν όχι, εμείς σου προτείνουμε τον τρόπο.

(Με χιούμορ πάντα, μην παρεξηγηθούμε!)

ΚΡΙΟΣ

Έτσι κι αλλιώς θα τσαντιστείς που θα τσαντιστείς στο τέλος, ξεκίνα τα μπινελίκια και μόλις συνέλθουν θα συμφωνήσουν μαζί σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώσε τους χώρο, άσε τους να πουν ό, τι θέλουν, μετά τους... κουτουλάς και τελείωσες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνέχισε να επαναλαμβάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και ξανά. Ε, δεν μπορεί, θα τα παίξουν στο τέλος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσύ για να το καλό τους το κάνεις. Να τους προστατέψεις να μην εκτεθούν. Και διαφωνούν κιόλας; Διά της πλαγίας πάντα θα τους καπελώνεις!

ΛΕΩΝ

Παίξ' το θιγμένος/η, προσβεβλημένος/η και κάνε τους να νιώσουν χώμα! Πώς τόλμησαν να σε αμφισβητήσουν ήθελα να 'ξερα...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κράτα τα πρακτικά της διαφωνίας. Κατάγραψε τα πάντα και μετά ξεκίνα "είπες αυτό το οποίο δε στέκει γιατί σύμφωνα με ....". Τα γραπτά μένουν...

ΖΥΓΟΣ

Προσποιήσου ότι συμβιβάζεσαι. Μετά μείνε σκεφτικός/η για λίγο (και καλά το ξανασκέφτεσαι) και πιάσε τα "ναι, αλλά". Στα 10'', θα έχουν παραιτηθεί...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δε θα φτάσεις καν σε διαφωνία. Θα τους κοιτάξεις και θα πειστούν να κάνουν ό, τι θέλεις. Αλλιώς... μαύρο φίδι που τους έφαγε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τους κλειδώνεις μέσα στο δωμάτιο, σε κυνηγάνε να δώσεις το κλειδί. Εσύ ανυποχώρητος, αναποδογυρίζεις 1 τραπέζι, 1 καρέκλα, φοβούνται, συμφωνούν. Απλά πράγματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ύψωσε φρύδι και θίξε τη διανοητική τους κατάσταση, του τύπου "είσαι ηλίθιος;". Μετά πέτα και δυο-τρία επιχειρήματα για να αποδείξεις τη βλακεία τους. Σε τα μας τώρα....

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παλάβωσέ τους στις αντιφάσεις! Συμφώνησε, μετά διαφώνησε, μετά ξανασυμφώνησε! Πέτα και μια θεωρία και στο τέλος δε θα θυμούνται ούτε το όνομά τους, όχι την αιτία της διαφωνίας!

ΙΧΘΥΕΣ

Μπήξε τα κλάματα, μετά τις φωνές και τα τσιρίγματα! Σε βρήκαν μαλθακό και σε εκμεταλλεύονται; Τώρα θα δουν! Γέμισέ τους ενοχές να το νιώσουν....

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved