Ποιος Σούπερ ήρωας είσαι ανάλογα με το ζώδιό σου;

Iron Man, Superman ή Thor;

Ποιος Σούπερ ήρωας είσαι ανάλογα με το ζώδιό σου;

Μιας και έχουμε ανέβει στο αντρικό κοινό, θυμηθήκαμε (τι σου κάνει αυτός ο ανάδρομος) ότι ενώ είχαμε γράψει για τις γυναίκες ηρωίδες δεν γράψαμε ποτέ για τους άντρες. Είπαμε, λοιπόν, να τους αφιερώσουμε ένα αρθράκι για το ποιος Σούπερ ήρωας τους ταιριάζει με βάση το ζώδιό τους.

ΚΡΙΟΣ: The Flash

''Fastest man alive'' όπως λέει και ο φίλος Barry Allen από τον κόσμο της DC. Γρήγορος, έξυπνος, λίιιιιιιγο παρορμητικός (γελάει ο κόσμος), ταχύτατος, οξυδερκής και γενικά φωτιά, ο Flash είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ήρωες. Με πνεύμα ομαδικότητας, αλλά και κορτάκιας (μην πούμε πέφτουλας και παρεξηγηθούμε) ανήκει δικαίως στο ζώδιο του Κριού.


via GIPHY


ΤΑΥΡΟΣ: Superman

Ο Clark Kent ή αλλιώς Superman είναι γενικά ήρεμος, πράος και cool μέχρι να του γυρίσει το μάτι και να σε κάνει ροζμπίφ.Ένας από τους ιδρυτές της Justice League, ο Superman προσπαθεί πάντα να είναι δίκαιος και να λύνει τις διαφορές του με την λογική. Συγκεντρωμένος, με στόχο και σχεδόν πάντα προσγειωμένος (ναι το ξέρουμε ότι πετάει, δεν εννοούμε αυτό) πολεμάει για το καλό της Metropolis.


via GIPHY


ΔΙΔΥΜΟΙ: Spiderman

Peter Parker ή αλλιώς ο πιτσιρικάς με τις πατέντες που η γλώσσα του πάει ροδάνι. Φιλικός, κοινωνικός, έξυπνος και καρδιοκατακτητής. Mary Jane, Gwen, Black cat, Felicia και άλλες πολλές που πέσανε θύματα στον ιστό του. Ενώ ξεκινάει να πολεμάει το έγκλημα και γουστάρει και είναι τόσο σίγουρος, ξαφνικά δεν μπορεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε δυο κόσμους, βέβαια αυτό το ξεπερνάει γρήγορα και αποφασίζει να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία, κυνηγώντας... τον εαυτό του.


via GIPHY


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Captain America

Για την πατρίδα, για την οικογένεια, για την Peggy, για τον Bucky, για όλους τους κατατρεγμένους, για την δικαιοσύνη για... για... καταλάβατε. Ο Steve Rogers, μια μισοριξιά από την Νέα Υόρκη, ήθελε να νιώσει χρήσιμος στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο, αλλά επειδή είχε θέματα υγείας έτρωγε πόρτα. Η αγάπη του για την πατρίδα τον οδήγησε στο να γίνει πειραματόζωο για να αναδείξει τους κοιλιακούς του... εεε συγγνώμη, την αφοσίωσή του στην γλυκιά πατρίδα. Κολλημένος με την πρώτη του αγάπη (και παντοτινή) Peggy Carter που για χάρη της έγινε ραμολί, για να ζήσει την χαμένη του ζωή μαζί της. Οι Avengers; Δεν μας απασχολούν.


via GIPHY


ΛΕΩΝ: Thor

Ο γιός του Odin και ανερχόμενος βασιλιάς του Asgard. Καλόψυχος, γενναιόδωρος με το ξανθό σπαστό μαλλί βγαλμένο από διαφήμιση γνωστής εταιρίας σαμπουάν τιμωρεί τους οχθρούς μαζί με το πολυαγαπημένο του σφυρί, Mjolnir και κάτι παρατρεχάμενους. Ο Thor περνούσε ξέγνοιαστα και ωραία και ένιωθε τέλειος στην τοποθεσία Asgard μέχρι που η υπεροψία του (και ο κομπλεξικός αδερφός του) τον προσγείωσαν, κυριολεκτικά στην γη. Εκεί έπρεπε να βρει τον εαυτό του, να αναλογιστεί τα λάθη του, να αναζητήσει τα χαμένα κομμάτια του εαυτού του και να ξαναφορέσει την πορφυρένια του κάπα που κάνει μπζζ μπζζζ, όταν ανασηκώνει το σφυρί στον ουρανό.


via GIPHY


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Hulk

Ο Bruce ο Baner λοιπόν, επιστήμονας με τα όλα του, έπαθε ένα ατύχημα με κάτι gama ακτίνες που τον μετέτρεψαν σε ένα πράσινο γυμνασμένο Harribo, με θέματα θυμού. Πάντα θέλει να βοηθήσει, αλλά φοβάται πως όταν τον πιάσει η υστερία, μην τα κάνει όλα λίμπα, μην τα κάνει ρημαδιό ως άλλη μια Ζωζώ. Είναι γλυκός, ευγενικός ντροπαλός, αλλά συνάμα πρακτικός και λίγο μιχ-μιχ.


via GIPHY


ΖΥΓΟΣ: Daredevil

Ο Matt Murdock, ο τυφλός, που την ημέρα δουλεύει ως δικηγόρος και τη νύχτα μεταμορφώνεται σε super ήρωα που πατάσσει το έγκλημα στους βρώμικους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ιρλανδοαμερικάνος που τυφλώθηκε από ραδιενεργά στην προσπάθειά του να σώσει έναν περαστικό από ένα διερχόμενο φορτηγό. Παρότι τυφλός, αλλά με super δυνάμεις, καταφέρνει να μπει στην Νομική και να αποφοιτήσει με καλούς βαθμούς. (Εσύ τι δικαιολογία έχεις που χρωστάς 3 μαθήματα;) Συλλαμβάνει τους δολοφόνους του πατέρα του και τους παραπέμπει στην δικαιοσύνη.


via GIPHY


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Batman

Ο σκοτεινός ιππότης, ο σκοτεινός εκδικητής, στο σκοτεινό Gotham με την σκοτεινή στολή που μάχεται την...νύχτα προφανώς, στην σκοτεινή πλευρά της πόλης. Ο πελούσιος Bruce Wayne, πρώτος γαμπρός του Gotham City, με σπίτια, με κότερα, με λούσα, με jets, με λεφτά. Όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία σαν έχασε τους γονείς του, εκείνη την μοιραία νύχτα έξω από την όπερα. Αποφασισμένος να βρει τον δολοφόνο που τους σκότωσε, αφιερώνει την ζωή του, μέχρι που αντιλαμβάνεται το σάπιο σύστημα που επικρατεί. Τι να σου κάνει το κουν-φου, άμα οι δικαστές είναι πουλημένοι; Γίνεται αυτός λοιπόν ο ''δικαστής'' του Gotham και συνεργάζεται, κρυφά, με τον αστυνόμο James Gordon για την καταπολέμηση του εγκλήματος. Άμα έχεις λεφτά και βαρέθηκες την λέσχη του mini golf....


via GIPHY


ΤΟΞΟΤΗΣ: Star Lord

O Peter Quill, γνωστό κλεφτρόνι και κάφρος από τους Guardians of the Galaxy, μισός άνθρωπος και μισός ουράνιος, δεν κατατροπώνει το έγκλημα, αντιθέτως, το προκαλεί. Μεγαλωμένος από τον Yondu, αρχηγό των Ravagers, περιπλανιέται σε γαλαξίες, κλέβοντας οτιδήποτε αξίας. Μέχρι που γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του, τη Gamora και την υπόλοιπη παρέα. Αγανακτισμένος από την αδικία του Yondu (δεν κάνουμε spoilers) αποφασίζει να αλλάξει πορεία και να κάνει το σωστό. Αυτό δεν αλλάζει όμως τον χαρακτήρα του, μιας και συνεχίζει ακάθεκτος να είναι ένα παρτάλι και μισό.


via GIPHY


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Dr. Strange

Ο κρύος υπερόπτης μεγαλοχειρουργός, Stephen Strange την έπαθε άσχημα, όταν στούκαρε με το αμάξι και του αχρηστεύτηκαν τα χέρια του. Μες την μιζέρια και την καντίφλα, έκλαιγε στο designάτο σπίτι του για το κακό που του 'λαχε. Αποφάσισε, λοιπόν, μιας και τα χάπια που πήρε δεν τον βοήθησαν, να επισκεφτεί το Kamar-Taj και να το ρίξει στην εναλλακτική. Καλά πήγε αυτό μόνο, που για άλλο λόγο πήγε και άλλο του 'τυχε. Φαίνεται σοβαρός και δυσπρόσιτος, αλλά πάντα προσπαθεί να βοηθήσει, ακόμα και αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ρήξη παράλληλων συμπάντων.


via GIPHY


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Iron Man

Η ιδιοφυία, δισεκατομμυριούχος, αργόσχολος και φιλάνθρωπος Tony Stark. Εξ αιτίας ενός παράσιτου, η εξυπνάδα του τον οδήγησε στην κατασκευή μιας συσκευής που αποτρέπει από το να πεθάνει. Γενικά εριστικός, αντιδραστικός και πολλές φορές αλαζόνας.

''Θες να μας βοηθήσεις;''

'' Όχι δεν θέλω''

''Καλά μη θες''

''Καλά θέλω''

Παρ' όλα αυτά, αν και αργά, πράττει πάντα το σωστό, χάρη τις καινοτόμες ιδέες του και το μη συμβατικό τρόπο σκέψης του.


via GIPHY


ΙΧΘΥΕΣ: Aquaman

Ο γοργόνος της DC, Arthur Curry, που ζει σε ένα ψαροχώρι και μπεκροπίνει, μαθαίνει πως δεν είναι μόνο άνθρωπος, αλλά και μισός Άτλαντας. Από μικρός είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τη θάλασσα αλλά δεν μπορούσε να θυμηθεί το γιατί. Να μου πεις, υπάρχουν εκατομμύρια παιδιά που μιλάνε με τα ψάρια... Τι πιο φυσιολογικό; Μαθαίνει λοιπόν πως εξαιτίας της μαμάς του, που ήταν βασίλισσα, αυτός είναι ο επόμενος να γίνει βασιλιάς και όχι το απολειφάδι, που προσπαθεί να του φάει τη θέση. Ξέρει ότι δεν τον παίρνει να αντιπαρατεθεί ανοιχτά μιας και κανείς δεν ξέρει ότι ζει, οπότε πάει ύπουλα και τι κάνει; Παίρνει την Τρίαινα του Ποσειδώνα, που με κόπο είχε κρύψει η μαμά του για να την βρει αυτός, κάνει ένα ντου στην Ατλαντίδα και βάζει τα πράγματα σε τάξη.


via GIPHY


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved