Πώς θα ήταν ο Άρης στους Διδύμους... σαν άνθρωπος

Βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει και κάνουμε την περιγραφή του

Πώς θα ήταν ο Άρης στους Διδύμους... σαν άνθρωπος

Προσπαθήσαμε να φανταστούμε πώς θα ήταν σαν άνθρωπος ο Άρης στους Διδύμους, ποια θα ήταν η στάση του, ποια η συμπεριφορά και ο τρόπος που δρα και αντιδρά και ιδού που καταλήξαμε!

  • Ησυχία δε βρίσκει. Αεικίνητος, περίεργος, κριτικός, γεμάτος ενέργεια και διάθεση να τα σκαλίσει όλα, ο Άρης αυτός, δε αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Όχι γιατί η ενέργειά του είναι μεταδοτική, όσο γιατί μπορεί ώρες-ώρες, εκείνη η διαρκής του κίνηση, να σε φέρει στα όριά σου. Αδύνατον να κάτσει σε ένα μέρος, να ασχοληθεί με ένα πράγμα, να φέρει κάτι εις πέρας. Θα σκάσει!
  • Τον ιντριγκάρει οτιδήποτε καινούργιο, όχι όμως για πολύ. Μόλις το εμπεδώσει, με περίσσεια χάρη, θα βαρεθεί και θα πάει να κόψει λουλουδάκια σε καινούργιο μπαξέ!
  • Φέρει με χάρη ένα μείγμα δροσερής ενέργειας και εκνευριστικής αστάθειας. Από πεταλούδα, που πετάει από άνθος σε άνθος, γυρεύοντας το νέκταρ, μερικές φορές μοιάζει με ενοχλητική μύγα που δεν σε αφήνει σε ησυχία!
  • Βέβαια, για να είμαστε και δίκαιοι, δεν φταίει εκείνος που ευλογήθηκε από το Σύμπαν με ενέργεια 20χρονου που ποτέ δεν τελειώνει! Το μυαλό του στροφάρει, η γλώσσα του λύνει και δένει, τα χέρια του πιάνουν! Ή ακολουθείς και απολαμβάνεις τη διαδρομή, ή μένεις πίσω και γκρινιάζεις που το τρένο έφυγε χωρίς εσένα!
  • Είναι και επιλέγει να είναι πολυάσχολος, βουτηγμένος σε περισσότερα πράγματα από όσα πραγματικά μπορεί να ολοκληρώσει. Αυτό όμως τον κρατάει σε εγρήγορση, τον φορτίζει θετικά, τον ωθεί.
  • Μη δοκιμάσεις να τα βάλεις με αυτόν τον Άρη, όσο ακίνδυνος κι αν σου φαίνεται. Χαρωπός ναι, άνθρωπος της παρέας ναι, αλλά ουχί ακίνδυνος.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved