Πώς θα ήταν ο Άρης στον Υδροχόο... σαν άνθρωπος

Βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει και κάνουμε την περιγραφή του

Πώς θα ήταν ο Άρης στον Υδροχόο... σαν άνθρωπος

Προσπαθήσαμε να φανταστούμε πώς θα ήταν σαν άνθρωπος ο Άρης στον Υδροχόο, ποια θα ήταν η στάση του, ποια η συμπεριφορά και ο τρόπος που δρα και αντιδρά και ιδού που καταλήξαμε!

  • Μοιάζει πολύ με έναν μέσο Υδροχόο, μόνο που σε αυτόν προσθέτεις πολλή μαγκιά, πολύ ζαμανφουτισμό, βρώμικη γλωσσίτσα και τρελό υφάκι αλά James Dean. Γουστάρω ό,τι γουστάρω και καρφί δεν μου καίγεται ούτε τι γουστάρεις εσύ, ούτε αν με γουστάρεις. Θα σου έλεγα ότι πουλάει μούρη και δυστυχώς, είναι αλήθεια: είναι το παλιόπαιδο με την χρυσή καρδιά, που δε σου πάει η καρδιά να του αστράψεις ανάστροφη γιατί τυχαίνει να είναι και γλυκόφατσα…
  • Βαριέται καθετί mainstream. Είτε θα του βάλεις δύσκολα (για να τον εξιτάρεις), είτε θα του πετάξεις ένα ολοκαίνουργιο στοιχείο, διαφορετικά τον έχασες. Πάει, πέταξε, ξέχνα το.
  • Θα ζήσει ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί. Θα μου πεις "καλά, οι υπόλοιποι καναρίνια είμαστε και γουστάρουμε τα κλουβιά;" Όχι! Αλλά ο συγκεκριμένος μπορεί να δαγκώσει λαρύγγια, αν αισθανθεί περιορισμό και το κακό είναι τον αισθάνεται εύκολα, άνευ λόγου κι άνευ αιτίας. Το χειρότερο είναι ότι τα κάνει όλα ρημαδιό, φεύγει, επιστρέφει, μετανιώνει, ξανακαταπιέζεται και φτου από την αρχή…
  • Είναι όμως ξηγημένο το παλικάρι: ο Άρης σ’ αυτή τη θέση, έτσι όπως δεν επιδέχεται επιδιόρθωσης, έτσι δεν προσπαθεί να διορθώσει, να αλλάξει τους άλλους. Ποσώς τον νοιάζει, εάν είσαι στραβόξυλο, καλή, κακιά, ανάποδη ή ίσια. Εκεί που σε βρήκε, εκεί θα σε αφήσει. Not bad…!
  • Φευ! Ο συγκεκριμένος Άρης το δάκρυ δεν το έχει εύκολο, τον πόνο και την οδύνη, δεν την εκφράζει… ανθρώπινα. Δεν είναι συναισθηματικός τύπος. Τώρα, τι να κάνω; Να τον δείρω; Δεν κάθεται. Μην ψάχνεις για συναισθηματισμούς εδώ, δεν τους έχει εύκαιρους. Αν’ αυτού, τσίμπα λίγη αδιαφορία κι ένα παγωμένο look, για να δεις γλύκα και να σφίξεις… επιδερμίδα.

Για να βρεις που στο καλό είναι ο δικός σου Άρης, κλικ εδώ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved