Πώς θα ήταν ο Άρης στον Ταύρο... σαν άνθρωπος

Βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει και κάνουμε την περιγραφή του

Πώς θα ήταν ο Άρης στον Ταύρο... σαν άνθρωπος

Προσπαθήσαμε να φανταστούμε πώς θα ήταν σαν άνθρωπος ο Άρης στον Ταύρο ποια θα ήταν η στάση του, ποια η συμπεριφορά και ο τρόπος που δρα και αντιδρά και ιδού που καταλήξαμε!

  • Ο Άρης αυτός έχει σχεδιαστεί για αργόσυρτους ρυθμούς, με σταθερά βήματα, έχει καλή πρόσφυση με την πραγματικότητα και δεν μπορεί να τον ωθήσει κανείς και τίποτα, να κάνει εκείνο που δεν θέλει να κάνει, όταν δεν θέλει να το κάνει. Έχει επομένως κανείς δυο υπέροχες επιλογές: είτε πάει με τα νερά του ή τα νερά του τον πάνε πακετάκι εκεί που θέλουν. Και στις δυο περιπτώσεις, ο Άρης στον Ταύρο δε θα χάσει λεπτό από τον ύπνο του και δεν θα ξεφύγει εκατοστό από την πορεία του.
  • Διαθέτει μεγάλες αβάντες: μνημειώδη υπομονή, θρυλικές αντοχές και να θυμίσουμε ότι, όπως και ο Σκορπιός, έτσι και ο Ταύρος είναι επίσης προικισμένος με αρκετό πείσμα. Ξεροκεφαλιά, υπομονή, αντοχές. Ίσως δεν ακούγεται σωστό, αλλά λίγοι μπορούν να ξεπεράσουν και να επιβιώσουν από αυτόν τον συνδυασμό!
  • Στα υπέρ του είναι και η συναισθηματική σταθερότητά του. Στις σχέσεις του, ο προσγειωμένος Ταύρος προσφέρει την αίσθηση ασφάλειας, σιγουριάς, εμπιστοσύνης. Βάζει πλάτη στα δύσκολα, προσφέρει με αγάπη στα αγαπημένα του πρόσωπα, είναι αφοσιωμένος σύντροφος ή φίλος.
  • Να μην ξεχάσουμε να πούμε ότι είναι κι αρκετά αισθησιακός! Απολαμβάνει με όλες τις αισθήσεις του, σχεδόν αχόρταγα και είναι μάστορας... εκεί που πρέπει! Σκούντησέ τον λίγο! Δώσε του ένα ερέθισμα! Θα ανακαλύψεις μια ακόμα πλευρά του στιβαρού αυτού Άρη, που δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητη!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved