Αυτή είναι η πιο πετυχημένη φάρσα που μπορείς να κάνεις για την Πρωταπριλιά με βάση το ζώδιό σου

Να τι χουνέρι μπορείς να ετοιμάσεις και σε ποιον!

Αυτή είναι η πιο πετυχημένη φάρσα που μπορείς να κάνεις για την Πρωταπριλιά με βάση το ζώδιό σου

Αν είσαι κι εσύ γεννημένος... φαρσέρ και λατρεύεις τις πλάκες, τότε σου έχουμε ετοιμάσει ένα άρθρο με ιδέες για το τι μπορείς να κάνεις φέτος την Πρωταπριλιά και μάλιστα σε ποιο ζώδιο, έτσι ώστε να έχεις την μεγαλύτερη επιτυχία, αλλά και εγγυημένο γέλιο!

Να λοιπόν τι χουνέρι να ετοιμάσεις, αλλά και σε... ποιον/α!

ΚΡΙΟΣ
Ποια φάρσα να κάνεις: Γύρνα το ρολόι μπροστά 1 ώρα και περίμενε...
Σε ποιον: Στην Παρθένο βέβαια! Ποιο άλλο ζώδιο έχει τόση ψύχωση με το πρόγραμμα και την τυπικότητα στα ραντεβού;

ΤΑΥΡΟΣ
Ποια φάρσα να κάνεις: Κάνε αντιγραφή σε στικάκι ή σκληρό δίσκο όλα τα προσωπικά αρχεία και μετά σβήσ’ στα από τον υπολογιστή.
Σε ποιον: Ο Αιγόκερως είναι το κατάλληλο θύμα, θα δεις να χλομιάζει και να παθαίνει πανικό μόλις δει ότι η εργασία του έχει... εξαφανιστεί!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ποια φάρσα να κάνεις: Ρίξε στο σαμπουάν κάποιο έντονο χρώμα, τύπου πορτοκαλί, φούξια, ή μπλε, που βέβαια να φεύγει μετά από ένα λούσιμο και ετοιμάσου να κλάψεις... από τα γέλια!
Σε ποιον: Α ρε Λέοντα τι σου έμελε να πάθεις! Πώς θα κυκλοφορήσεις τώρα σαν τον... Μπόζο;

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ποια φάρσα να κάνεις: Πάρε ένα μεγάλο κρεμμύδι και βούτα το σε καυτή σοκολάτα. Άσε το να κρυώσει, βάλε ένα ξυλάκι από σουβλάκι και πρόσφερέ του το λέγοντας ότι είναι... μήλο.
Σε ποιον: Στον Ταύρο βέβαια! 3, 2, 1... Τώρα, βάλτο στα πόδια!

ΛΕΩΝ
Ποια φάρσα να κάνεις: Πάρε σοβαρό ύφος και «μιλώντας του ειλικρινά» πες του ότι δεν θέλεις να είστε πλέον μαζί ή να κάνετε παρέα γιατί βρήκες νέο αμόρε ή φίλο/η που περνάς σούπερ...
Σε ποιον: Δε χρειάζεται ερώτημα. Στον Ζυγό...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ποια φάρσα να κάνεις: «Ενημέρωσέ» τον ότι είδες τον/την τάδε που μισεί ή αντιπαθεί πολύ να φιλιέται με τον/ην πρώην του. Άφησε να υπονοηθεί ότι μάλλον είχαν παράλληλη σχέση με τη δική του...
Σε ποιον: Καπνοί από τα αφτιά του Κριού...

ΖΥΓΟΣ
Ποια φάρσα να κάνεις: Βάλε το σεσουάρ του με αλεύρι, ώστε μόλις το ανοίξει να πεταχτεί όλο στο πρόσωπο και τα μαλλιά του. Φρόντισε να έχεις έτοιμο το κινητό να τον φωτογραφίσεις!
Σε ποιον: Στο Δίδυμο που μονίμως βιάζεται γιατί έχει καθυστερήσει...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ποια φάρσα να κάνεις: Ξεβίδωσε το στόμιο της βρύσης του νιπτήρα και ρίξε μέσα κόκκινη βαφή σε σκόνη, ώστε όταν την ανοίξει να αρχίσει να τρέχει το νερό, να φαίνεται σαν αίμα...
Σε ποιον: Στο ευαίσθητο το Καρκινάκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ποια φάρσα να κάνεις: Εσύ είσαι εξπέρ στις φάρσες, οπότε κάτι θα έχεις βρει σίγουρα. Μια καλή πλάκα είναι να ξεβιδώσεις λίγο όλες τις λάμπες, ώστε να μην ανάβει κανένα φως!
Σε ποιον: Στον Υδροχόο κι άσε τον να χτυπιέται να βρει τη βλάβη...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ποια φάρσα να κάνεις: Αντικατάστησε τη ζάχαρη με το αλάτι, μετά γέμισε το σωληνάριο της οδοντόκρεμας με τυρί κρέμα ή αβγά ψαριών.
Σε ποιον: Στον Ιχθύ που δε θα αντέξει τα απανωτά χτυπήματα... Κακέ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ποια φάρσα να κάνεις: Άφησε ένα απειλητικό σημείωμα από αποκόμματα εφημερίδας (όπως στις ταινίες) στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου ή στο ρεζερβουάρ της μηχανής του, τύπου «Θα το πληρώσεις αυτό που έκανες»...
Σε ποιον: Στον Τοξότη που από το φόβο θα ξασπρίσει...

ΙΧΘΥΕΣ
Ποια φάρσα να κάνεις: Πάρε από τα καταστήματα που πουλάνε είδη τρικ ένα πλαστικό δάχτυλο και ρίξ’ το στον καφέ του... Ιδανικό είναι επίσης και ένα βρωμερό έντομο πχ κατσαρίδα...
Σε ποιον: Στο Σκορπιό για να μάθει να σε τρομάζει...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved