Πώς θα ήταν ο Άρης στον Σκορπιό... σαν άνθρωπος;

Βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει και κάνουμε την περιγραφή του

Πώς θα ήταν ο Άρης στον Σκορπιό... σαν άνθρωπος;

Προσπαθήσαμε να φανταστούμε πώς θα ήταν σαν άνθρωπος ο Άρης στον Σκορπιό, ποια θα ήταν η στάση του, ποια η συμπεριφορά και ο τρόπος που δρα και αντιδρά και ιδού που καταλήξαμε!

Ο Άρης στον Σκορπιό ανάβει τα αίματα, αλλά κυρίως τις επιθυμίες. Αγαπά την επικυριαρχία κι ό,τι κρύβεται κάτω από όμορφα και τακτοποιημένα στρώματα ηθικής, θα το σηκώσει για να κάνει ένα... ξεκαθάρισμα! Δε του γλυτώνει καμία μύχια σκέψη και δεν λογαριάζει τίποτα.

Είναι γεμάτος πάθος, ένταση και διάθεση για να οδηγεί τις καταστάσεις στα άκρα. Είναι όμως απίστευτα γοητευτικός και την πατάμε όλοι μαζί του! Πώς να αντισταθείς στο γεμάτο μυστήριο και sexy βλέμμα του;

Σίγουρος για τον εαυτό του, βλέπει τον κόσμο γεμάτος δύναμη κι αποφασιστικότητα. Διαλέγει στο λεπτό τι θέλει κι απαιτεί να κάνεις το ίδιο. Τίποτα πέρα από το μαύρο κι άσπρο δεν υπάρχει στο μυαλό του. Διάλεξε, και κάντο ΤΩΡΑ!

Παρ' όλο που διαθέτει υπομονή, το καζάνι μέσα του βράζει, αν κι εσύ βλέπεις μια επιφάνεια μάλλον παγωμένη, μιας κι ο Σκορπιός φορά τη μάσκα του Πόκερ μια ζωή ολόκληρη κι άντε να καταλάβεις τι συμβαίνει!

Καθαρή ενέργεια, διοχετευόμενη πάντα προς μια κατεύθυνση, άριστος επιζών όλων των καταστάσεων, ο Άρης στον Σκορπιό βάζει πάντα στον εαυτό του μια πρόκληση κι επιδιώκει να την ξεπερνά και μάλιστα με "άριστα". Έτσι, αισθάνεται ολοκληρωμένος κι ευτυχής. Στην αντίθετη περίπτωση, καταλήγει να μισεί τον εαυτό του και τους άλλους.

Διάβασε επίσης: Άρης στον Σκορπιό: Αυτά τα ζώδια θα υποφέρουν

Τι φέρνει στην Ελλάδα και τον καθένα προσωπικά ο Άρης στον Σκορπιό;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved