H γυναικα Ιχθυς. Η Πριγκίπισσα είναι εδώ!

Εάν μπορούσες να την περιγράψεις με όρους εξωπραγματικούς, θα έλεγες ότι είναι η νεράιδα, η όμορφη και ευάλωτη πριγκίπισσα του ζωδιακού.

H γυναικα Ιχθυς.  Η Πριγκίπισσα είναι εδώ!

by Stazomeli

Η γυναίκα Ιχθύς δεν είναι από τις γυναίκες που σου μπαίνουν στο μάτι, αλλά στην… καρδιά! Αλαφροΐσκιωτη, πότε πατάει στη γη και πότε ταξιδεύει στους ουρανούς.

Η αιθέρια αύρα της, την κάνει να φαίνεται διάφανη, καθάρια, εύθραυστη, σχεδόν σου εμπνέει την ανάγκη να την πάρεις αγκαλιά και να την προστατέψεις.

sharon20stone1

Αν μάλιστα έχει και την Αφροδίτη σε έξαρση στο ζώδιό της, τότε μάλιστα! Την πετύχαμε την συνταγή! Η ομορφιά, φτάνει στο απόλυτο crescendo και ο αέρας που αποπνέει σε μεθάει και σε παρασέρνει. Τι κι αν είσαι από τους σκληρούς άντρες? Τι κι αν τις γυναίκες τις παίζεις κομπολόι? Ξέρεις καλέ μου, τι θα πει δίχτυ? Από το όπλο και το μαχαίρι, προστατεύεσαι. Αν σε λαβώσει, προχωράς ακόμα και με τραύμα. Πιασμένος στα δίχτυα όμως, δεν έχεις καμία ελπίδα…

Η αθώα, γλυκιά και ευαίσθητη Ψαρίνα, μπορεί να σου παίξει πολλά παιχνίδια. Είναι αλήθεια ότι διαθέτει κι εκείνη την ίδια διαβολεμένη διαίσθηση όπως και ο άντρας Ιχθύς, μα τούτη δω, είναι γυναίκα! Θα συλλέξει τις πληροφορίες της και θα αφεθεί ως δυνητικό θύμα στην αγκαλιά του πιο ικανού αρσενικού που θα τη διεκδικήσει!

Εάν έχει τρυπώσει στην καρδιά σας μια Ιχθύς, καλό θα ήταν να μάθετε και πώς να κρατάτε τις ισορροπίες. Η Ψαρίνα έχει την τάση να βλέπει την αρνητική πλευρά των πραγμάτων και μπορεί να εκφράσει παράλογους φόβους. Βλέπετε, καμιά φορά μπλέκεται και η ίδια στη δίνη των φόβων και των δαιμόνων της. Πάρτε την λοιπόν από το χέρι και οδηγήστε την πίσω στο φως και στην πραγματικότητα, γιατί αλλιώς, σας βλέπω χαμένους στη ζούγκλα των συναισθημάτων της και ούτε με GPS δε θα βγείτε από εκεί μέσα!!!

pisces-woman1
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved