Ερωτοχτυπημένα ζώδια στέλνουν κάρτες και δώρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου…

Τα 12 ζώδια, ο έρωτας τους και τα δώρα τους
Ερωτοχτυπημένα ζώδια στέλνουν κάρτες και δώρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου…
valentine-day-scrap-1

Ο Κριός έστειλε κάρτα στην Παρθένο και της έγραψε: ‘’Σε είδα, σε ερωτεύτηκα κι έρχομαι να σε ζητήσω. Σε αγαπώ τρελά και θα σε κάνω δική μου σήμερα κιόλας. Ντύσου, πλύσου και να είσαι έτοιμη στις 8 που θα περάσω να σε πάρω.

ΥΓ. Το γοργόν και χάριν έχει. Για πάντα δικός σου από ΤΩΡΑ. Κριός’’. Το δώρο που της έκανε ήταν ένα…. Ρολόι.

clock_copy

Ο Ζυγός σκέφτηκε αρκετά και αποφάσισε να δώσει την δική του κάρτα στην Τοξοτίνα του: ‘’Είμαι γοητευμένος από εσένα εδώ και αρκετό καιρό. Θα ήθελα να σου εκφράσω τον έρωτά μου. Ελπίζω να μην σε φέρνω σε δύσκολη θέση. Όχι, ε? Εάν πάλι ναι, μπορώ να περιμένω λίγο ακόμα μέχρι να αλλάξεις γνώμη, διότι είμαι σίγουρος κι εσύ θα νιώσεις το ίδιο…. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.’’.

Το κουτί που της έστειλε, περιείχε μια όμορφη εσάρπα που πάνω έγραφε ‘’to be or not to be’’…

Ο Λέοντας γοητευμένος από την Ιχθύ, της έστειλε την παρακάτω λακωνική κάρτα: ‘’Σ’ αγαπώ. Μ΄ αγαπάς. Μην φας. Έρχομαι να σε πάρω στις 9. ΥΓ. Φόρα την τιάρα’’.

Της χάρισε μια στέκα σε σχήμα τιάρας (…).

Happy_Valentine

Ο Υδροχόος που έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με την Καρκίνα της έγραψε τα εξής: ‘’Σε θέλω χωρίς όρια και φραγμούς. Δε με σταματάει τίποτα από το να έρθω στο σπίτι σου και να σε πάρω στην αγκαλιά μου. Θα γίνεις ένα με εμένα. Εγώ πάλι, ήμουν είμαι και θα είμαι ελεύθερο πουλί. Όλε!’’

. Το δώρο του ήταν ένα ατσάλινο μπιμπελό με τη φάτσα του Τσε.

Ο Αιγόκερος τσιμπημένος με την Δίδυμο, της έλεγε στην κάρτα του: ‘’Αγαπητή μου έχω κλείσει τραπέζι στο καλύτερο fusion restaurant της πόλης. Σε προσκαλώ να με συνοδέψεις την ημέρα ετούτη, διότι άλλη από εσένα δεν μπορώ να βάλω στο πλευρό μου. Πρωτοκλασάτη μου αγαπημένη σε φιλώ και σε περιμένω’’.

Η κάρτα συνοδευόταν από ένα ακριβό κολιέ.

tiara12_copy

Ο Σκορπιός μην μπορώντας να αντισταθεί στην γοητεία της Ταυρίνας της είπε στη κάρτα: ‘’ Θα γίνεις δική μου, θέλεις δεν θέλεις. Μην αντισταθείς, ξέρω καράτε.’’

Της χάρισε ένα κινητό, φυσικά με κοριό για να ακούει τα πάντα ο Αθεόφοβος….

cell_phone

Δειτε το video με το τραγουδι της ημερας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved