Sex them UP!!! Υδροχόος και Ιχθύες

Υδροχόοι. Οι Ουράνιοι Εραστές! . Ιχθύες. Ο Έρωτας βγήκε από το παραμύθι…

Sex them UP!!!  Υδροχόος και Ιχθύες

by Stazomeli

Υδροχόοι

Οι Ουράνιοι Εραστές!

Τι άλλο να πω για τους Υδροχόους? Ανορθόδοξοι και ξαφνικοί, περιπετειώδης, λάτρης της παρέκκλισης, οι Υδροχόοι χρειάζονται προσοχή και γερές … αντοχές!

Μόνο εάν είστε διατεθειμένοι να πειραματιστείτε, πλησιάστε τους. Το πάθος τους όταν ξυπνήσει, θέλει θυσίες για να κορεστεί! Με ένα μπουκέτο λουλούδια ή απλά με αισθησιακά εσώρουχα, δεν την βγάζετε καθαρή! Εδώ μιλάμε για ανθρώπους από άλλο Γαλαξία!

dreamstimefree_1845741

Μαζέψτε όσο θάρρος έχετε και σπάστε τα ταμπού σας: Υδροχόοι και ταμπού στην ίδια πρόταση είναι επιεικώς ανέκδοτο! Με τον Υδροχόο σας παρέα, θα περάσετε μια ημέρα (για να μην σας πω μια ολόκληρη σχέση και σας τρομάξω-μπού!), έξω από τα συνηθισμένα. Και λίγα σας λέω. Ο Υδροχόος αγαπά το κάθε τι περίεργο, μα επίσης υπερ-αγαπά την ανεξαρτησία του. Σας ξορκίζω λοιπόν την ημέρα τούτη να του/ της μιλήσετε με πάθος, αλλά αφήστε οποιαδήποτε κτητικά ρήματα, αντωνυμίες και συναφή τρισκατάρατα, έξω από το ερωτικό σας παιχνίδι!

ydroxoos_copy_copy

Παίξτε μαζί του, απογειώστε τον με υποσχέσεις για αξέχαστες εμπειρίες, μα φροντίστε να έχετε και τον κατάλληλο… εξοπλισμό για να τον ευχαριστήσετε κιόλας! Ο Υδροχόος θα ξεκινήσει να σε προσεγγίζει χάρις στο…μυαλό σου, μα όταν φτάσει στο σώμα σου, καλύτερα να έχεις πάρει πανοπλία! Μην διανοηθείς να αρχίσεις με τίποτα μασάζ και λοιπές…αηδίες. Ο Υδροχόος θα πέσει κατευθείαν στο ψητό, όσο κι αν εσύ μάταια θα προσπαθείς να κρατήσεις μερικά τυπικά προσχήματα ρομαντισμού.

Ούπς! Ουρανός είναι αυτός! Τα βάζεις μαζί του?!!!

Ιχθύες

Ο Έρωτας βγήκε από το παραμύθι…

Να…Ποσειδωνιάσει ή να σας προστατεύσει με τον Δία του? Θέλετε να δείτε τον κόσμο ..ροζ ή απλά να σας κλείσει μέσα στην μεγάλη του αγκαλιά?

val23

Τον Ιχθύ και τα μάτια σου! Πλησίασε τον με το μαλακό και άρχισε να του μιλάς τρυφερά, ήπια, γλυκά και κοίτα τον στα μάτια. Δείξε του με κάθε κίνηση και κάθε λόγο σου, τι θα ήθελες να σου κάνει, κι εκείνος…. Θα γίνει το μαγικό χαλί του sex που πάνω του θα πατήσεις και θα σε ταξιδέψει σε άλλους κόσμους.

images_1_copy

Κάνε του μασάζ στις πατούσες (το ερωτικό του σημείο) και κοίταξε τον με βλέμμα βαθύ και διαπεραστικό. Χόρεψέ του (κι όχι… δεν εννοώ να του χορέψεις το ‘’σήκω χόρεψε κουκλί μου να σε δω να σε χαρώ’’ εκτός κι αν θέλεις σου.. πετάξει τα πλαστικά κακτάκια που έχει δίπλα στο κομοδίνο του). Τα Ψάρια αγαπούν τον αισθησιασμό και ανταποκρίνονται…. σαν τρελά.

images_copy_copy_copy_copy_copy

Έλεγχο! Μάλιστα, έλεγχο! Πρέπει να έχεις το πάνω χέρι και να καθοδηγείς τον/την Ιχθύ. Διαφορετικά σε βλέπω να πηγαίνεις για έρωτα και να βγαίνεις 1000 ερωτευμένα κομμάτια σκορπισμένα στα 4 σημεία του ορίζοντα! Ο Ιχθύς διαθέτει τόσο ύπουλη γοητεία, που οφείλεις να μαγευτείς μεν, αλλά να μην γίνεις το θύμα τους, δε!.

Δειτε το Video

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved