Sex them UP! Tοξότης και Αιγόκερως

Πώς να δέσεις τον Τοξότη σου.

Είσαι για Κρόνιο sex?

Sex them UP!  Tοξότης και Αιγόκερως

by Stazomeli

Τοξοτης

‘’Τοξότης’’ και ‘’δένω’’ δεν πάνε μαζί στην ίδια πρόταση! Ελεύθερο πνεύμα που απολαμβάνει τα πάντα χωρίς όρια δεν δεσμεύεται σε μια μόνο αγκαλιά, αλλά εσύ από την άλλη μπορείς να απολαύσεις τον έρωτα μαζί του σαν μια μοναδική εμπειρία.

happy-valentine-day-flower_copy

Σας αρέσει η περιπέτεια και η δράση? Από αδρεναλίνη πως πάμε? Από χιούμορ, καλά? Αν ναι, ωραία! Ο Τοξότης σύντροφος-στόχος δε θα μείνει δυσαρεστημένος και ίσως να σας χαρίσει λίγη από την προσοχή του!

Στον Τοξότη δεν αρέσουν οι κανόνες, τα όρια και οι περιορισμοί. Μην προσπαθήσεις να τον πείσεις πως η εμπειρία του έρωτα μπορεί να γίνει εγκεφαλική ή να περιοριστεί στους τοίχους ενός δωματίου. Το πολύ πολύ να σου χαμογελάσει με κατανόηση και να σε προσθέσει αμέσως στην … ατελείωτη λίστα των καλών –Πλατωνικών- άουτς! φίλων του!

val-pres_copy_copy

Την συγκεκριμένη μέρα λοιπόν, παίρνουμε τον Τοξότη μας, τον διασκεδάζουμε και μετά τον αφήνουμε να μας οδηγήσει εκείνος/η στα λαχταριστά μονοπάτια ενός sex χωρίς σύνορα. Μα και ποιος δεν το ονειρεύτηκε αυτό? Μη μιλάς και μην προβάλεις αντιστάσεις.

Ο Τοξότης ξέρει τι θέλει και ξέρει και πώς να το πάρει. Εσύ απλά αφέσου στις δικές του/της ορέξεις και όλα θα πάμε πρίμα μέχρι το πρωί…

Αιγοκερως

Είσαι για Κρόνιο sex?

Αν ο τίτλος σου πέφτει βαρύς, πρέπει μάλλον να εξηγήσω μερικά πράγματα: Τον Αιγόκερω κι αν φοβάσαι να πλησιάσεις, εσύ θα χάσεις! Εμπειρία ζωής το sex με ανθρώπους που μπορεί να έχουν και τον Άρη τους στον Αιγόκερω… (ο νοών… νοείτω…).

Ας τα πάρω πάλι από την αρχή.

Η παγερή γοητεία των Αιγόκερων είναι μόνο η πρόσοψη που εκείνος/η που θα αποτολμήσει να την ξεπεράσει, θα χαθεί στη δύνη πολλών και ετερόκλητων συναισθημάτων. Δεν αφήνει την λογική ούτε στιγμή από τα μάτια του, οπότε, αν ο πόθος σας είναι ένας Αιγόκερως, πλησιάστε με αποφασιστικότητα και με τόλμη προσεγγίστε αυτό που φαίνεται από μακριά σαν το βουνό Έβερεστ ενώ στην πραγματικότητα είναι… τα Ιμαλάια!

images_copy_copy_copy_copy

Τα ηφαίστεια σε βουνά δεν βρίσκονται? Έτσι λοιπόν και τούτο το ηφαίστειο –διότι πιστέψτε με είναι!- θα εκραγεί από πόθο και πάθος μόνο όταν η θερμοκρασία ανεβεί επικίνδυνα. Πως θα την ανεβάσεις? Φυσικά όχι με μασάζ, αλλά δείχνοντας ξεκάθαρα στον Αιγόκερω ότι μπορείς να του προσφέρεις σταθερό έδαφος κάτω από τα πόδια του και τα μέσα για να τον κάνεις ευτυχισμένο.

images_1

Θα μπορούσα να σας πω ψέματα ότι π.χ. μια Αιγοκερίνα δε θα χαιρόταν ένα ωραίο κόσμημα, αλλά γιατί να το κάνω? Η ημέρα οφείλει να είναι ημέρα πάθους και αν θέλετε να το ξυπνήστε, περάστε από ένα κοσμηματοπωλείο… Είπαμε… Ο Καθείς με τα ωραία του…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved