Ο Άντρας Υδροχόος.

Δυνατή και μεγάλη καρδιά, με κοφτερό πνεύμα και οξεία αίσθηση του χιούμορ. Ο άντρας ετούτος, ξεχωρίζει σα δυνατή γροθιά μέσα από το πλήθος!

Ο Άντρας Υδροχόος.

by Stazomeli

Ο eccentric άντρας του ζωδιακού κύκλου. Ο επαναστάτης. Ο αγαπών τον άνθρωπο και μισών του εξαναγκασμού!

Δυνατή και μεγάλη καρδιά, με κοφτερό πνεύμα και οξεία αίσθηση του χιούμορ. Ο άντρας ετούτος, ξεχωρίζει σα δυνατή γροθιά μέσα από το πλήθος!

Γεμάτος αντιξοότητες, δεν θα αφήσει καμιά μας αδιάφορη. Αγαπά, διατηρεί φιλίες με ζήλο, προσφέρει μετά χαράς, μα δεν ακολουθεί κανόνες σε ότι κάνει και επιπλέον είναι σκανδαλωδώς ανεξάρτητος.

Πολέμιος του κατεστημένου (σε όλα τα επίπεδα, από τα εγκόσμια μέχρι τα πνευματικά), δε θα διστάσει να αρθρώσει πρώτος τον λόγο της ανατροπής, ή ακόμα- ακόμα και να ακολουθήσει ένα τέτοιο τρόπο ζωής που να εκφράζει τα ιδεώδη του.

Διαθέτει αν μη τι άλλο, πρωτότυπη σκέψη, που φευ! Δεν καλουπώνεται. Βλέπετε ο άντρας αυτός, δε θα επιτρέψει σε κανέναν να τον χαρακτηρίσει ως επαγγελματία αντιρρησία! Η επιβολή τρόπου σκέψης (ακόμα κι αν είναι του γούστου του) δεν συνάδει με εκείνον!

Προσοχή όμως! Ο Υδροχόος είναι το σταθερό ζώδιο του αέρα. Επομένως, μην εκπλαγείτε εάν γνωρίσετε και εκείνη την πλευρά του χαρακτήρα του, που μπήγει τα πόδια στο έδαφος και δεν παραχωρεί σπιθαμή από τη γη του!!!

Σας προειδοποιώ επίσης, πως γλυκόλογα και μεγαλόστομες δεσμεύσεις, δε θα αποσπάσετε από τον άντρα Υδροχόο με ευκολία! Η αίσθηση ελευθερίας και ανεξαρτησίας, του είναι απαραίτητη για να συνυπάρξει αρμονικά σε μια οποιαδήποτε σχέση…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved