Αυτά είναι τα ζώδια που υποφέρουν πολύ το Πάσχα

Δεν το αντέχουν καθόλου!

Αυτά είναι τα ζώδια που υποφέρουν πολύ το Πάσχα

Για κάποιους το Πάσχα είναι ιδανικό, με την οικογένεια μαζεμένη, να τρώνε, να πίνουν, να τσουγκρίζουν αβγά και να αλληλοπειράζονται! Για κάποιους άλλους όμως είναι εφιάλτης. Ίσως έχουν πικρή πείρα αφού τις περισσότερες των περιπτώσεων καταλήγουν μουτρωμένοι ή τσακωμένοι, με τις μπηχτές ή τις παρεμβάσεις στην προσωπική τους ζωή. Ίσως, πάλι, φταίει κι όλος ο χαμός που γίνεται με τα αρνιά, τα κοκορέτσια, την ντε και καλά παράδοση και τις αναπολήσεις και τις συγκρίσεις με τα προηγούμενα. Σίγουρα υπάρχουν 4 ζώδια που υποφέρουν πολύ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόος και παράδοση σίγουρα δεν τα βρίσκουν καθόλου! Και μόνο που ακούει κλαρίνα και ζουρνάδες είναι ικανός να βγάλει φλύκταινες. Πόσω μάλλον να αναγκάζεται να ακολουθήσει όλο το εθιμοτυπικό, να φάει τάδε ώρα γιατί η γιαγιά μετά πρέπει να πάρει τα χάπια της και ο παπούς να ξαπλώσει γιατί κουράστηκε. Είναι ικανός να σκάσει μύτη 4-5 το απόγευμα στο Πασχαλινό τραπέζι, να σουβλίσει... γαρίδες, μόνο και μόνο για να πάει κόντρα κι ας μην τις φάει και να βάλει ροκιές στο τέρμα για να εξαφανιστούν και οι τελευταίοι εναπομείναντες.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν την πειράζει η παράδοση, το γλέντι ή η μουσική, ακόμα κι αν δεν είναι fan όλων αυτών θα το δει σαν μια ευκαιρία να συνδεθεί με το παρελθόν και ίσως να ξεκινήσει και μια συζήτηση περί λαϊκής ιστορίας. Αυτό που την τρελαίνει είναι ο χαμός που γίνεται γύρω από το τραπέζι και τα φαγητά, που αποτελούν το κύριο μενού. Αρνιά, κατσίκια, παϊδάκια και άλλα κοψίδια που είναι ένα και ένα για να φτάσει η χοληστερίνη στο 400, ποιος/α θα τσιμπήσει την πετσούλα και τα ρούχα που βρωμάνε τσίκνα από χιλιόμετρο. Για το τζατζίκι και τη... σκορδίλα ας μην το συζητήσουμε καλύτερα...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάνω-κάτω τα ίδια νιώθει κι ο Αιγόκερως, με το μέτρο να ξεφεύγει και μετά από μια σχεδόν βδομάδα νηστείας, οι περισσότεροι να πέφτουν σαν τις ακρίδες πάνω στα πιάτα, λες και ήταν 3 μήνες στο Survivor και τρώγανε φακόρυζο και καρύδες. Αλλά, δεν είναι μόνο αυτό που τον κάνει να μην αντέχει το Πάσχα, όσο αυτό το μάζεμα της οικογένειας και οι ενδεχόμενες γκρίνιες και παράπονα που ξεκινούν και καταλήγουν σχεδόν πάντα με μούτρα, ακόμα και με αλληλοκατηγορίες. Μια μέρα να μην ησυχάσει ο άνθρωπος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι λίγο ανάποδος άνθρωπος και ως γνωστόν ή του ύψους ή του βάθους! Είτε λοιπόν θα νιώθει μια χαρά, περιτριγυρισμένος από τους "δικούς" του ανθρώπους, είτε εκνευρίζεται από την πολυλογία κάποιων, που δεν απασχολούν το στόμα τους με το φαγητό, αλλά κάνουν ερωτήσεις (αδιάκριτες) και σχόλια, ανεβάζοντάς του την πίεση στα ύψη. Για να μην αρχίσει και αυτός να πετάει μπηχτές και να ειρωνεύεται, συνήθως περνάει τη μέρα στη... γωνιά του, αμίλητος, τρώγοντας και ψάχνοντας την κατάλληλη ευκαιρία να εξαφανιστεί.

Διάβασε επίσης: Έτσι θα περάσουν το φετινό Πάσχα τα 12 ζώδια, λόγω Κορωναϊού!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved