Ποια ταινία τρόμου σου ταιριάζει, ανάλογα με το ζώδιό σου;

Κάποιες ταινίες είναι φτιαγμένες ειδικά για σένα!

Ποια ταινία τρόμου σου ταιριάζει, ανάλογα με το ζώδιό σου;

Για κάθε ζώδιο υπάρχει κάτι που του προκαλεί φόβο, τρόμο ή ανατριχίλα, έστω κι αν μερικά δεν θα το παραδέχονταν με τίποτα! Από τη στιγμή, πάντως, που έχεις εντοπίσει τι είναι αυτό που σε «φρικάρει», μπορείς αν θέλεις να εξορκίσεις το φόβο σου, επικεντρώνοντας πάνω σε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτόν τον φόβο. Μια πολύ συχνή συνήθεια για κάποιους είναι να παρακολουθούν ταινίες τρόμου, παρόλο που φοβούνται μέχρι… θανάτου. Με παρέα πάντα, για να μπορούν, στις δύσκολες σκηνές, να γαντζωθούν πάνω σε αυτόν που στέκεται δίπλα τους και να νιώσουν ότι το τέρας ή το φάντασμα της ταινίας είναι μόνο μέσα στην οθόνη και όχι ζωντανό κοντά στον καναπέ τους!

Αν λοιπόν σε τραβάει η ιδέα να χουχουλιάσεις μέσα στην καραντίνα, παρακολουθώντας μια ταινία από αυτές που δεν θα έβλεπες ποτέ μόνος/η σου, διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι ταινίες που σου ταιριάζουν ανάλογα με το ζώδιό σου, αναζήτησέ τες, ετοίμασε ποπ κορν, κάλεσε ένα άτομο πιο ατρόμητο από εσένα και πάτα το play!

ΚΡΙΟΣ

Ατρόμητε Κριέ, εσύ χρειάζεσαι δυνατές συγκινήσεις, αιματοχυσίες και ισχυρά σοκ, για να ανέβουν οι αδρεναλίνες σου και να παρασυρθείς από οποιαδήποτε μορφή τρόμου, είτε σε ταινία είτε στην πραγματική ζωή. Ένα ανατριχιαστικό χέρι με μακριά νύχια που στάζει αίμα δεν είναι κάτι που θα σε συγκινήσει ιδιαίτερα. Εκτός αν είναι μόνο ένα χέρι, χωρίς το υπόλοιπο σώμα, που κρατάει ένα τσεκούρι και ίπταται ή ένα ολόκληρο κοπάδι από τέτοια τρομακτικά χέρια ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Προτεινόμενες ταινίες: The Texas Chain Saw Massacre, The Lost Boys, 28 Days Later.


ΤΑΥΡΟΣ

Εσύ Ταύρε, δεν ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για ανόητες φαντασμαγορικές πτήσεις τεράτων, φαντασμάτων και ζόμπι, διότι απλά δεν υπάρχουν! Αυτό που μπορεί να σε τρομάξει είναι το κακό που οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν στην πραγματική ζωή. Όλα όσα κρύβονται πίσω από την φαινομενική ομαλότητα σε μια κοινωνία, νιώθεις ότι καιροφυλακτούν πάντα για να σε τραβήξουν στον απελπιστικό, βάναυσο κόσμο τους. Για αυτόν το λόγο, είναι πολύ πιθανό να έχεις μια εμμονή με το αληθινό έγκλημα.

Προτεινόμενες ταινίες: Wolf Creek, The Silence of the Lambs, Deliverance.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, το αστρολογικό σου σύμβολο είναι δύο ίδια πρόσωπα που κοιτούν προς άλλη κατεύθυνση το καθένα και εσύ γνωρίζεις καλά ότι έχεις περισσότερες από μια πλευρές στον χαρακτήρα σου. Οι ιστορίες και οι ταινίες που έχουν να κάνουν με τη δυαδικότητα, τον κακό σωσία ενός καλού ατόμου, μια διχασμένη προσωπικότητα τύπου Τζέκυλ και Χάϊντ ή οι βαθιά κρυμμένοι καταναγκασμοί μιας σκληρής προσωπικότητας είναι τα θέματα που μπορούν να σε συναρπάσουν. Ίσως επειδή στο βάθος ξέρεις ότι μπορεί να σου μοιάζουν λίγο!

Προτεινόμενες ταινίες: Us, Insidious, Psycho.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γλυκέ μου Καρκίνε, αν υπάρχει μετά θάνατον ζωή, και μερικοί πεθαμένοι έχουν την τάση να βασανίζουν σκληρά τους ζωντανούς, σημαίνει ότι δεν μπορείς να απαλλαγείς ποτέ από κάποιον που έχεις αδικήσει. Αυτό είναι κάτι που κατά βάθος σε αφορά πολύ, γιατί ξέρεις πόσο πολύ μπορείς να κρατήσεις μνησικακία σε κάποιον που θεωρείς ότι σε έβλαψε ή σε αδίκησε. Για ποιο πράγμα άραγε θα ήταν ικανοί όσοι έχουν διαβεί το διαβολικό κατώφλι και φοβάσαι ότι δεν πρόκειται να σε αφήσουν στην ηρεμία του ζεστού, ήσυχου σπιτιού σου;

Προτεινόμενες ταινίες: The Woman in Black, The Conjuring, Poltergeist.


ΛΕΩΝ

Εσύ Λέοντα που αγαπάς τα πάρτι τόσο πολύ, σε μια κλασσική ταινία τρόμου της δεκαετίας του ’80, με τις σφαγές και τα πολλά αίματα, ξέρεις ότι θα ήσουν το αλαζονικό άτομο που αναζητά την έντονη συγκίνηση του να προκαλέσει πρώτος τον τρόμο σε μια ομάδα ανθρώπων. Το να βλέπεις μερικούς εφήβους να τρέχουν έντρομοι για να γλυτώσουν μόλις νιώσουν τον κίνδυνο, σε εξιτάρει σε βαθμό κακουργήματος!

Προτεινόμενες ταινίες: Midsommar, Friday the 13th, Hostel.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, είσαι ένα καλόπιστο «φρικιό» που ευδοκιμεί όταν όλα είναι σε σειρά και τακτοποιημένα, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισής σου. Οπότε, η ιδέα του να στρέφεται εναντίον σου το ίδιο σου το σώμα, μετατρεπόμενο σε τέρας ή να ακρωτηριάζεται με κάποιο τρόπο, είναι κάτι πέρα από το τρομακτικό. Μπορείς λοιπόν να παρακολουθείς ανάλογες ταινίες, με δική σου ευθύνη και αρκετή ώρα μετά το φαγητό, αφού μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά… αηδιαστικές!

Προτεινόμενες ταινίες: The Fly, An American Werewolf in London, The Human Centipede.


ΖΥΓΟΣ

Καλέ μου Ζυγέ, το να έχεις επιλογές και μάλιστα πολλές είναι σημαντικό για σένα. Τι θα γινόταν όμως αν δεν υπήρχαν; Αν όλες οι επιλογές που έχεις σε οδηγούν πίσω στο ίδιο απαίσιο πεπρωμένο; Τι θα γινόταν αν βρισκόσουν μπροστά σε μια αδυσώπητη απειλή που δεν τελειώνει με τίποτα και από την οποία δεν μπορείς να δραπετεύσεις; Εντάξει, το καταλάβαμε, έχεις ήδη ιδρώσει αυτήν τη στιγμή!

Προτεινόμενες ταινίες: Final Destination, It Follows, The Ring.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν κάποιος εκνευρίσει ή ενοχλήσει έναν Σκορπιό είναι ανόητος. Ο Σκορπιός καταλαβαίνει, εκτιμά και μερικές φορές απολαμβάνει την εκδίκηση! Και βέβαια, οι άλλοι άνθρωποι καταλαβαίνουν πολύ καλά τι τους περιμένει. Όμως, αγαπημένε μου Σκορπιέ, τι θα γινόταν αν οι άλλοι είχαν εσένα για στόχο; Αν ήσουν εσύ το υποψήφιο θύμα μιας αδιάκοπης προσπάθειας που έχει σκοπό να σε αποτελειώσει; Μάλλον δεν θα ήταν τόσο διασκεδαστικό, έ;

Προτεινόμενες ταινίες: It, Drag Me to Hell, Carrie.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ως Τοξότης, έχεις σίγουρα εξερευνήσει και διδαχθεί για πολλά θέματα που σε αφορούν και σε περιβάλλουν. Πράγμα που σημαίνει ότι καταλαβαίνεις πως υπάρχει μια ιεραρχία στον φυσικό κόσμο και, βέβαια, είσαι πολύ χαρούμενος/η που δεν βρίσκεσαι στα χαμηλά αυτής της δομής. Για φαντάσου όμως να ήσουν! Τι θα γινόταν αν ήσουν εσύ το θήραμα, αδύναμο και στο έλεος κάποιου πλάσματος που το μόνο που θέλει είναι να σε καταπιεί;

Προτεινόμενες ταινίες: A Quiet Place, The Birds, The Descent.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, εσένα η φαντασία ή η μαγεία από μόνες τους δεν σε φοβίζουν αληθινά, επειδή είσαι ένας απόλυτα ρεαλιστής άνθρωπος και δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά όλα αυτά. Εντούτοις, η ιδέα ότι άλλοι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν σε αυτά τα… εξώκοσμα και ανυπόστατα και να τα χρησιμοποιούν για να βλάψουν, να κακοποιήσουν ή ακόμα και να δολοφονήσουν άλλους ανθρώπους, είναι κάτι που πράγματι μπορεί να σε αναστατώσει.

Προτεινόμενες ταινίες: Hereditary, Rosemary’s Baby, The Omen.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, αγαπάς το διάστημα, γιατί αντιπροσωπεύει την επιστήμη, τα σύνορα της γνώσης, το άγνωστο ή το αδύνατο – όλα αυτά τα θέματα που είναι καταπληκτικά για το μεγάλο, σοβαρό εγκέφαλό σου. Ωστόσο, τι θα συνέβαινε αν χανόσουν, εκεί έξω, στην εξωγήινη ζωή που ανακάλυψες και που κατέληξε να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης σου;

Προτεινόμενες ταινίες: Alien, The Thing, Event Horizon.


ΙΧΘΥΕΣ

Υπερευαίσθητε Ιχθύ, ο μεγάλος, ανοιχτός ωκεανός ή οποιοδήποτε είδος νερού ασκεί μια ειδική έλξη σε εσένα, τη γοργόνα του ζωδιακού. Νιώθεις πλήρης και γαλήνιος όταν βρίσκεσαι γύρω ή κοντά στο υδάτινο στοιχείο. Όμως, η γαλήνη που σου προσφέρει το νερό θα αντικατασταθεί από τον τρόμο όταν… εμφανιστούν τα πλάσματα που κρύβονται κάτω από αυτό, έτοιμα να σε τραβήξουν μαζί τους!

Προτεινόμενες ταινίες: The Fog, The Shallows, The Abyss.

Διάβασε επίσης:

Με αυτόν τον τρόπο κοροϊδεύουν τον εαυτό τους τα ζώδια

Τα 12 ζώδια ταξιδεύουν με το αεροπλάνο!

Πόσο αντέχεις στον πόνο, ανάλογα με το ζώδιό σου;

Τι είδους αδίκημα θα μπορούσες να διαπράξεις, ανάλογα με το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved