Μπορούμε να μαντέψουμε το ζώδιό σου από τη μάσκα που φοράς

Ευκολάκι!

Μπορούμε να μαντέψουμε το ζώδιό σου από τη μάσκα που φοράς

Η χρήση μάσκας είναι πλέον υποχρεωτική σχεδόν σε όλους τους χώρους. Ακόμα και στους ανοιχτούς. Οπότε όλοι μας έχουμε αναγκαστεί να πάρουμε μάσκες για να προστατεύσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους γύρω μας. Το τι μάσκα όμως έχει επιλέξει ο καθένας μας έχει να κάνει και με το ζώδιό του. Αυτό είναι άλλωστε που καθορίζει και το γούστο του. Πάμε να δούμε λοιπόν τι μάσκα επιλέγει το καθένα.

Χειρουργική μάσκα

Σε αυτή τη λύση φυσικά καταφεύγει πρώτη πρώτη η Παρθένος. Και υπάρχει λόγος, αφού την θεωρεί ως την πιο σωστή επιλογή, καθώς θα την προστατεύσει περισσότερο. Μην σου πούμε ότι μπορεί να φοράει και δυο ταυτόχρονα. Δηλαδή την μια πάνω στην άλλη.

Ο Ταύρος καταφεύγει στην χειρουργική μάσκα διότι είναι φτηνή και μπορεί να πάρει περισσότερες και με λιγότερα χρήματα. Οι υφασμάτινες είναι ακριβότερες και σίγουρα θέλουν περισσότερη προσοχή.

Ο Αιγόκερως επιλέγει την χειρουργική μάσκα διότι πολύ απλά βαριέται να πλένει τις υφασμάτινες. Το θεωρεί χάσιμο χρόνου και πιστεύει ότι με αυτές κάνει καλύτερα την δουλειά του.

Μαύρη μάσκα

Σε αυτή την κατηγορία θα συναντήσουμε τον Σκορπιό και τον Κριό. Το μαύρο άλλωστε είναι το χρώμα τους και τους εκφράζει πολύ περισσότερο.

Μονόχρωμη μάσκα

Την επιλογή αυτή θα κάνει ο Καρκίνος. Θα επιλέξει μάσκα με ένα χρώμα, όποιο και αν είναι αυτό (συνήθως του νερού, σαν το ζώδιό του).

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Πολύχρωμη μάσκα

Τοξότης, Δίδυμος και Ιχθύς θα αγοράσουν μάσκες παιχνιδιάρικες. Με λουλουδάκια και διάφορα σχέδια πάνω τους. Η χαρά του παιδιού!

Μάσκα με patterns (καλαίσθητες)

Ο Ζυγός δεν θα μπορούσε να κυκλοφορεί με οτιδήποτε είναι ντεμοντέ ή μπανάλ ή κακόγουστο. Θα επιλέξει ό,τι πιο μοδάτο ή θα δώσει λεφτά ακόμα και για μάσκα μεγάλου οίκου μόδας.

Εκκεντρική μάσκα

Σε αυτή την κατηγορία συναντάμε τον Λέοντα και τον Υδροχόο. Θα τους δεις να φορούν μάσκες με στρας, με παγιέτες, με πέρλες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Δεν τους αρέσουν τα συνηθισμένα και θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Διάβασε επίσης:

Ψήφισε και πες μας: Ποιο ζώδιο σε εξέπληξε τόσο που... «έπεσες από τα σύννεφα»;

Εσείς τους ψηφίσατε! Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι «ψυχοβγάλτες»!

Δες την φωτογραφία προσεκτικά! Μπορείς να μαντέψεις το ζώδιο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved