Ποιος/α χαρακτήρας είσαι από τους Peaky Blinders;

Δες σε ποιον αντιστοιχεί το ζώδιό σου!

Ποιος/α χαρακτήρας είσαι από τους Peaky Blinders;

Μετά την αγάπη που μου δείξατε.. ε, μας δείξατε ήθελα να πω, με τους Disney villains, επιστρέψαμε με την αγαπημένη εδώ και αρκετά χρόνια σειρά, Peaky Blinders. Όπως συμβαίνει συχνά, έτσι και αυτό το άρθρο προέκυψε τυχαία, ένα βράδυ που αμπελοφιλοσοφούσαμε στο σαλόνι. Κάποιος/α, (όρκο δεν παίρνουμε) αναρωτήθηκε «καλέ τι ζώδιο να 'ναι αυτός ο Thomas o Shelby» ή κάτι παρόμοιο κι αρχίσαμε να στίβουμε τα κεφάλια μας.

Μετά από αρκετές μέρες, μαζέψαμε και τα 12 «διαμάντια» του σίριαλ και με βάση τον χαρακτήρα τους, βγάλαμε και τα ζώδιά τους. Κι αν δεν το έχετε δει, να το δείτε, εμείς spoiler δεν κάνουμε!

ΚΡΙΟΣ: Arthur Shelby

Κριός ''με τα μπούνια'' που λένε και στο χωριό μου. Πάντα πρώτος στους καβγάδες, του αρέσει να τρώει και να ρίχνει ξύλο, σαν τον Ιρλανδό Rocky ένα κάτι. Οξύθυμος και παρορμητικός δεν λογαριάζει τίποτα μπροστά στο όνομα των Peaky Blinders. Βέβαια όπως όλοι οι Κριοί έπεσε κι αυτός θύμα μιας γυναίκας. Υπάρχει και λέξη που αρχίζει από «μ», αλλά δεν τη λέμε γιατί θα μας κόψει το ΕΣΡ. Ευτυχώς συνήλθε γρήγορα και ξανά προς την δόξα τράβηξε!


via GIPHY


ΤΑΥΡΟΣ: Michael Gray

Ο γιος της Polly, που μπήκε σφήνα στην οικογένεια, αλλά επειδή ήταν έξυπνο παιδί και του ‘κοβε, τον έκαναν υπεύθυνο για τα οικονομικά της επιχείρησης. Τι δίνουμε, τι παίρνουμε... Πόσο κέρδος βγάζουμε.. (Ταύρος είπαμε). Σταθερός και συγκροτημένος χαρακτήρας, αλλά και φιλόδοξος, στο σημείο που σκέφτηκε «γιατί να μην πάρω εγώ την εταιρεία; οέο;» Αχ καημένε κι εσύ...


via GIPHY


ΔΙΔΥΜΟΙ: Alfie Solomons

Ο master του διπλού παιχνιδιού. «Το ξέρω ότι το ξέρεις, ότι ξέρουμε και οι δυο ότι σε έχω προδώσει, αλλά όλα καλά αδερφέ, ας κάνουμε μια καινούρια συμφωνία.». Πολύ ανεμοδούρα ο τύπος. Αν έχεις δει τη σειρά σίγουρα είτε ζαλίστηκες είτε ήθελες να τον κοπανήσεις (συγνώμη Tom Hardy μου, αλλά είπαμε). Πάντα ένα βήμα μπροστά μέχρι που την πάτησε. Το έξυπνο πουλί που λέμε...


via GIPHY


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Esme Shelby

Σύζυγος, ας πούμε με το ζόρι, του John για το καλό των δύο οικογενειών. Η Esme έχει όλο το πακετάκι μιας Καρκίνας. Καλή μάνα, σύζυγος, ευαίσθητη, αλλά και έτοιμη να προστατέψει την οικογένεια της με ό,τι όπλα διαθέτει. Η αλήθεια το προσπάθησε, αλλά δεν της βγήκε και ως γνήσια Καρκίνα ορκίστηκε να εκδικηθεί για την οικογένεια της. Κατάρα στο Σελμπέικο...


via GIPHY


ΛΕΩΝ: Polly Gray

Μια αρχόντισσα ανάμεσα στους αλήτες. Γοητευτική και με αυτό το βλέμμα όλο υπεροψία. Λαμπερή και απαστράπτουσα, σκεπάζει ακόμα και το φως του ήλιου. Λέαινα όσον αναφορά στο καμάρι της, Michael Gray, που το σπρώχνει όσο δεν πάει, αλλά και το γούστο της στους μνηστήρες που την περιβάλλουν. Μπορεί να ξέπεσε κάνα δυο φορές, αλλά επανήλθε πιο δυνατή και ισχυρή.


via GIPHY


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Jessie Eden

Ηγείται μιας φεμινιστικής οργάνωσης υπέρ των εργατριών στα εργοστάσια. Θεωρεί ότι ο Thomas είναι ο κακός εργοδότης, που καταπατά τα δικαιώματα των πτωχών εργατών γιατί απλά μπορεί. Μπουκάρει στο γραφείο -με ύφος- και του λέει ότι δεν είναι σωστός συνάδελφος. Εκείνος όμως, ως γνωστός «γύπας» κάνει κίνηση και την γραπώνει. Τα χάνει αυτή... Αντίο λογική, γαργάρα η κριτική, πάνε περίπατο κι οι αναλύσεις των εργασιακών δικαιωμάτων...


via GIPHY


ΖΥΓΟΣ: Grace Shelby

Και ναι και όχι..και πρέπει και δεν πρέπει.. και χλωρό και ξερό.. και τα διλλήματα σωρό... Στην αρχή κατασκόπευε τον Τhomas, αλλά μετά το μετάνιωσε και τον βοήθησε, μετά τον ερωτεύτηκε, πάλι το μετάνιωσε, σηκώνεται φεύγει, παντρεύεται άλλον, το μετάνιωσε. Μετά ξανάρχεται, για να τον δει, αλλά δεν τον θέλει, αλλά τελικά τον θέλει και παντρεύονται... Κάπου λίγο ένα έλεος, ρε αγάπη.


via GIPHY


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Lizzie Stark/Shelby

Η ποταπή και τιποτένια Lizzie (λόγω του αρχαίου επαγγέλματος που κάνει), έρχεται γύρω-γύρω από το σόι σαν τη μύγα. Κολλημένη με τον άντρα, που την κάνει δικιά του όποτε του ‘ρθει, αλλά την έχει φτυσμένη, προσπαθεί να κερδίσει και την καρδιά, εκτός απ’ τα λεφτά του. (Βρε άσ' την αυτήν κι έλα σε μένα. Εγώ σε καταλαβαίνω, εγώ σε νιώθω.) Τίποτα. Ε, τι να κάνει κι αυτή άνθρωπος είναι. Αποφάσισε να τον εκδικηθεί.


via GIPHY


ΤΟΞΟΤΗΣ: John Shelby

Αυτή η Τοξοτίσια γοητεία του «ό,τι να ‘ναι» μαζί με το μάγκικο/ εξυπνακίστικο υφάκι, την καφρίλα, αλλά και το ελεύθερο πνεύμα, που τον διακατέχει, τον κάνει να φαίνεται το «καλό παιδί» (σε σχέση με τους άλλους πάντα) γιατί ακριβώς δεν μπορείς να του κρατήσεις κακία. Αλλά αυτή η οδοντογλυφίδα ρε παιδί μου... πλίτσι, πλίτσι, πλίτσι όλη την ώρα. Από μένα είναι όχι.


via GIPHY


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Thomas Shelby

Ο ανεπανάληπτος ανυπέρβλητος, ο ακαταμάχητος, ο «γύπας» της καρδιάς μας. Τι να πρωτοπείς; Για το σθένος του; Τον επαγγελματισμό; Την οξυδέρκειά του; Την γκαντεμιά του; Τα κόμπλεξ του; Όλα τα έχει. Αυστηρός αλλά και γλυκός, υπομονετικός αλλά κυρίως παρορμητικός, με αυτήν την διεστραμμένη εξυπνάδα και πάντα ένα βήμα μπροστά. Φειδωλός στο συναίσθημα και πολλές φορές σκληρός και άδικος. Είναι ο σωστός ο Αιγόκερως (με καντάρια Πλούτωνα πάνω του). Θα σέβεστε!


via GIPHY


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ada Shelby/Thorne

Η τέταρτη και η μόνη αδερφή της γνωστής οικογενείας των Shelby. Αντιφατική και επαναστάτρια, με ιδεολογικές αντιλήψεις πολύ πρωχό για την εποχή εκείνη, κάνει ό,τι θέλει και δεν δίνει δεκάρα σε κανέναν. Παντρεύεται αυτόν που γουστάρει, ενώ ξέρει ότι ο αδερφός της δεν τον εγκρίνει, απλά γιατί μπορεί ή για να του μπει στο μάτι. Δεν την ενδιαφέρουν τα λούσα και τα λεφτά, αν και δεν απέρριψε την σπιταρόνα που της αγόρασε ο αδερφός της,Thomas. Ας δώσω τόπο στην οργή.


via GIPHY


ΙΧΘΥΕΣ: Linda Shelby

Η Linda είναι αυτό που λέμε, η σουπιά της υπόθεσης. Θεούσα, αφού έβαλε στο μάτι τον Arthur και τον έπεισε ότι εκείνη θα τον θεραπεύσει από τα πάθη του και θα τον βάλει στον ίσιο δρόμο, καθότι αμαρτωλός (ναι καλά, γελάει ο κόσμος) μόλις παντρεύτηκαν, τον πήρε και πήγαν να μείνουν στην εξοχή, προσπαθώντας να τον αποκόψει από την οικογένειά του. Αφού είδε ότι το παλικάρι δεν έχει σωτηρία, τον χώρισε.


via GIPHY


*Αν διασκεδάζετε και θέλετε να συνεχίσουμε μπορείτε να μας πείτε κι εσείς κάποια σειρά ή ιδέα που θα θέλατε να γράψουμε!

Διάβασε επίσης: Ποιος/α κακός/α της Disney είσαι με βάση το ζώδιό σου;

Ποια πριγκίπισσα της Disney είσαι με βάση το ζώδιό σου

Ποια ηρωίδα της Marvel ή της DC θα ήσουν ανάλογα με το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved