Τα ζώδια πρωταγωνιστούν σε μαφιόζικη ταινία. Τι ρόλο θα είχε το καθένα;

Ένα σενάριο, 12 ρόλοι. Εσύ ποιον θα είχες; Του Νονού, του εκτελεστής ή μήπως του δεξιού χεριού;

Τα ζώδια πρωταγωνιστούν σε μαφιόζικη ταινία. Τι ρόλο θα είχε το καθένα;

Το κάθε ζώδιο σίγουρα θα μπορούσε να παίξει τον δικό του ρόλο σε μια ταινία, βασισμένη στην μαφία και τους γκάνγκστερς. Κάποιος θα ήταν ο αρχηγός, κάποιος ο αστυνομικός και οι υπόλοιποι τα μέλη που θα στελέχωναν την εγκληματική ομάδα.

Ξεκινάμε λοιπόν από τον αρχηγό της μαφίας. Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι εκτός από τον Λέοντα; Το «μυστικό» όμως στην υπόθεση είναι ότι το Λιοντάρι θα ήταν ο αρχηγός στα χαρτιά, αλλά το πραγματικό αφεντικό θα ήταν ο Αιγόκερως! Ω, ναι! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που Ο Νονός, Αλ Καπόνε, ήταν κι αυτός Αιγόκερως...

Συνεχίζουμε με τον ρόλο του σωματοφύλακα, ο οποίος πάει δικαιωματικά στον Κριό! Το’ χει το Κριάρι με την αγριάδα, τον τσαμπουκά και το βλέμμα που «παγώνει». Έχεις και τα μούσκουλα και τους κοιλιακούς φέτες, οπότε… λουκουμάκι ο ρόλος!

Και επειδή πάντα σε κάθε ταινία υπάρχει και ο χαρακτήρας εκείνος που υποσκάπτει τον αρχηγό, θέλει να τον εκθρονίσει και να γίνει Βεζίρης στην θέση του Βεζίρη, ο ρόλος αυτός θα πήγαινε στην Παρθένο! Μην λέμε πολλά… Στο μυαλό της Παρθένου, κανείς δεν είναι τόσο άξιος, τέλειος και ικανός όσο η ίδια…

Απόκτησε σήμερα την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες!

Μετέπειτα έχουμε τα πιστά μέλη της συμμορίας, που έχουν δώσει όρκο να φυλάνε τον αρχηγό και να τον υπερασπίζονται. Αυτά τα μέλη λοιπόν είναι ο Ταύρος και ο Τοξότης! Ναι, τους βάλαμε μαζί γιατί στην ταινία δεν θα βγάλουν μαχαίρια να τσακωθούν μεταξύ τους (χαχαχα).

Τι ταινία θα ήταν φυσικά αν δεν είχαμε και την αστυνομία να παίζει ένα σημαντικό ρόλο στην υπόθεση. Οι δυο αστυνομικοί θα ήταν ο Δίδυμος και ο Ζυγός. Spoiler alert! Και οι δύο όσο θα εξελισσόταν η πλοκή, θα αλλάζανε πλευρά και θα πηγαίναν από τους καλούς στους… κακούς!

Και φτάσαμε στο κομμάτι του έρωτα! Το κορίτσι του αρχηγού -που στο τέλος θα κατέληγε να ερωτευτεί έναν από τους αστυνομικούς- θα ήταν ή Καρκίνος ή Ιχθύς!

Τέλος, για να δώσουμε ένα happy ending στην ταινία, ο αρχηγός της αστυνομίας θα ήταν Υδροχόος και φυσικά θα ξεσκέπαζε τον Δίδυμο και τον Ζυγό που το παίζουν σε δυο ταμπλό και θα τους έβαζε μια και καλή στην φυλακή!

Διάβασε επίσης:

Ποια ηρωίδα της Marvel ή της DC θα ήσουν ανάλογα με το ζώδιό σου;

Τα 4 ζώδια που έχουν «μανία καταδίωξης»

Ποια ζώδια μπορούν να σε κοροϊδέψουν και ποια τα παίρνεις αμέσως χαμπάρι;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved