Ο Άρης στον Σκορπιό ανάβει τα αίματα και τις επιθυμίες

Θα τα καταφέρουμε ή θα μας κάνει ένα με το πάτωμα;

Ο Άρης στον Σκορπιό ανάβει τα αίματα και τις επιθυμίες

Δε λέω, ο Άρης στον Σκορπιό, από μια άποψη, είναι μια ωραιότατη θέση για να απολαμβάνεις την ωμή δύναμη του πλανήτη. Ο Σκορπιός του πάει κουστούμι, και πιο σταθερό χέρι έχει από τον Κριό, αλλά όπως και να το κάνω, Άρης σε κυριαρχία είναι κι ό,τι θελήσει, θα το κάνει... και μάλιστα με Σκορπίσιο τρόπο! Με άλλα λόγια, έχει δύναμη και βλέψεις πονηρές.

Ο Άρης στον Σκορπιό ανάβει τα αίματα, αλλά κυρίως τις επιθυμίες. Αγαπά την επικυριαρχία κι ό,τι κρύβεται κάτω από όμορφα και τακτοποιημένα στρώματα ηθικής, θα το σηκώσει για να κάνει ένα... ξεκαθάρισμα! Δε του γλυτώνει καμία μύχια σκέψη και δεν λογαριάζει τίποτα. Είναι γεμάτος πάθος, ένταση και διάθεση για να οδηγεί τις καταστάσεις στα άκρα. Είναι όμως απίστευτα γοητευτικός και την πατάμε όλοι μαζί του! Πώς να αντισταθείς στο γεμάτο μυστήριο και sexy βλέμμα του;

Σίγουρος για τον εαυτό του, βλέπει τον κόσμο γεμάτος δύναμη κι αποφασιστικότητα. Διαλέγει στο λεπτό τι θέλει κι απαιτεί να κάνεις το ίδιο. Τίποτα πέρα από το μαύρο κι άσπρο δεν υπάρχει στο μυαλό του. Διάλεξε, και κάντο ΤΩΡΑ! Παρ' όλο που διαθέτει υπομονή, το καζάνι μέσα του βράζει, αν κι εσύ βλέπεις μια επιφάνεια μάλλον παγωμένη, μιας κι ο Σκορπιός φορά τη μάσκα του Πόκερ μια ζωή ολόκληρη κι άντε να καταλάβεις τι συμβαίνει!

Καθαρή ενέργεια, διοχετευόμενη πάντα προς μια κατεύθυνση, άριστος επιζών όλων των καταστάσεων, ο Άρης στον Σκορπιό βάζειπάντα στον εαυτό του μια πρόκληση κι επιδιώκει να την ξεπερνά και μάλιστα με "άριστα". Έτσι, αισθάνεται ολοκληρωμένος κι ευτυχής. Στην αντίθετη περίπτωση, καταλήγει να μισεί τον εαυτό του και τους άλλους.

Μετά από όλα αυτό σε ρωτώ: Πώς να αντέξω έναν τόσο sexy, δυναμικό και παθιασμένο Άρη πάνω από το όμορφο κεφαλάκι μου; Θα τα καταφέρω ή θα με κάνει ένα με το πάτωμα; Ιδού η απορία μου!

Διάβασε επίσης: Αυτά τα ζώδια θα υποφέρουν με τον Άρη στον Σκορπιό

Άρης στον Σκορπιό: Φέρνει ανατροπές και εκπλήξεις πρώτου μεγέθους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved