Αυτή είναι μια τυπική μέρα των ζωδίων στο γραφείο και έχει πολλή πλάκα!

Κάθε ζώδιο θα κάνει τα... δικά του!

Αυτή είναι μια τυπική μέρα των ζωδίων στο γραφείο και έχει πολλή πλάκα!

Τα 12 ζώδια εργάζονται στην ίδια εταιρεία και εμείς παρακολουθούμε τις εργασίες τους... Διάβασε παρακάτω πως είναι μια τυπική μέρα των ζωδίων στη δουλειά με λίγο... χιούμορ!

Ο Δίδυμος φτάνει με μισή ώρα καθυστέρηση, αφού κλασσικά παρακοιμήθηκε και χαιρετάει τον Παρθένο ο οποίος πίνει ήδη τον τρίτο του καφέ, μιας κι έχει πάει στη δουλειά 1 ώρα νωρίτερα από το κανονικό.

Ο Ζυγός με τον Λέοντα έχουν ήδη στήσει πηγαδάκι με τους ανώτερούς τους, με απώτερο σκοπό τη… σύσφιξη των σχέσεων. Από παραδίπλα ακούγονται οι φωνές του Καρκίνου και του Κριού που τσακώνονται, μιας και ο δεύτερος έχει συνεχώς δυνατά τη μουσική στα ακουστικά, η οποία όμως στην πραγματικότητα προέρχεται από το κινητό του Ταύρου, που παίζει παιχνίδια στο κινητό!

**SUMMER SALES: ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ για λίγες ακόμη ημέρες Αστρολογικές Αναλύσεις με 10€!

Τον τσακωμό διακόπτει ξαφνικά ένας δυνατότερος θόρυβος που προέρχεται από μια καρέκλα που έριξε κάτω ο Τοξότης σκοντάφτοντας πάνω της. Ο Σκορπιός απτόητος από όλα αυτά, ασχολείται με το καθημερινό πέσιμο στην γοητευτική γραμματέα - Ιχθύ της εταιρείας.

Οι μόνοι που δεν ακούγονται, είναι ο Υδροχόος, που έχει αποκοιμηθεί στο γραφείο του και ο Αιγόκερος που προσπαθεί να αποφασίσει αν πρέπει να τους απολύσει όλους...!!!

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που παίρνουν μετάλλιο στο χιούμορ

Έτσι αντιδρούν τα ζώδια, όταν γίνεται σεισμός!

Αυτή είναι η καλοκαιρινή σου περσόνα που θα... γράψει ιστορία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved