Αφροδίτη στον Λέοντα: Ξέρεις τι δείχνει για σένα;

Μάθε για το πώς λειτουργούν στα ερωτικά τους όσοι γεννήθηκαν με την Αφροδίτη τους στο Λέοντα

Αφροδίτη  στον Λέοντα: Ξέρεις τι δείχνει για σένα;

Η Αφροδίτη μπήκε στον Λέοντα, χαρίζοντάς μας λάμψη και συναισθηματική γενναιοδωρία. Τι σημαίνει όμως να την έχεις σε αυτή τη θέση στον γενέθλιο χάρτη σου; Διάβασε το τι λέγεται και τι τελικά ισχύει για την Αφροδίτη στο Λέοντα και μάθε για το πώς λειτουργούν στα ερωτικά τους όσοι γεννήθηκαν με αυτήν! Με αρκετή δόση χιούμορ βεβαίως-βεβαίως...

1. Μεγάλα! Μεγάλα λόγια, μεγάλα συναισθήματα, μεγάλες πράξεις, μεγάλα... δώρα. Μα είναι δυνατόν να σκεφτείς πως θα την προσέγγιζες με κεφάλι σκυφτό, ελπίζοντας ότι θα σε συμπαθήσει, θα σου δώσει λίγη σημασία; Η έννοια του λίγου δεν υπάρχει εδώ. Α! Και για να την γοητεύσεις, δοκίμασε να της προσφέρεις κάτι που να... λάμπει! Όταν ερωτεύεται, τα δίνει όλα, όταν αγαπά, τα απαιτεί όλα! Δίνεται, δένεται, με όλη την καρδιά της. Γι' αυτό πρόσεχε, διότι δίπλα της την μετριότητα δεν βάζει.

2. Δεν αντέχει τη σύγκριση! Ή εκείνη θα αγαπάς ή τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία. Δεν είναι ότι ζηλεύει, είναι ότι δεν ανέχεται (και μεταξύ μας καλά κάνει) να τη βάζεις δεύτερη και τρίτη. Με το κεφάλι ψηλά κι ουχί την ουρά στα σκέλια, θα σε στείλει για βρούβες, αφού έχασες την ευκαιρία σου να δρέψεις τα ρόδα μαζί της!

3. Προσφέρει σε όσους αγαπά: την αμέριστη προσοχή της, τις φροντίδες της, την μεγάλη της καρδιά, την υποστήριξή της. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να συνδράμει όποιον φίλο έχει ανάγκη, να του μπουστάρει με όμορφα λόγια την αυτοπεποίθηση, να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του. Δεν είναι και λίγο να παίρνεις από αυτή που τόσο απλόχερα δίνει και μάλιστα άδολα, χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα.

4. Είναι drama queen! Υπερβολικά είναι όλα πάνω της, το δίο και τα συναισθήματά της. Το στοιχείο του δράματος δε λείπει ποτέ και γι' αυτό το λόγο είναι και εκπληκτική performer! Ναι, μια τέτοια Αφροδίτη βοηθάει όσους ασχολούνται με τις εκφραστικές τέχνες, όπως π.χ. η ηθοποιία, στην καθημερινή ζωή πάλι όχι και τόσο...

5. Είναι περήφανη, γενναία, γεμάτη αυτοπεποίθηση! Το μέτρο είναι για τους μέτριους, αυτούς που δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα! Αυτή είναι ντίβα, είναι μοναδική και ξεχωριστή και μεταξύ μας, σπάνια αμφισβητείται!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved