Αφροδίτη στον Καρκίνο: Ξέρεις τι δείχνει για σένα;

Μάθε για το πώς λειτουργούν στα ερωτικά τους όσοι γεννήθηκαν με την Αφροδίτη τους στον Καρκίνο

Αφροδίτη στον Καρκίνο: Ξέρεις τι δείχνει για σένα;

Η Αφροδίτη μπήκε στον Καρκίνο, κάνοντάς μας πιο συναισθηματικούς και ρομαντικούς. Τι σημαίνει όμως να την έχεις σε αυτή τη θέση στον γενέθλιο χάρτη σου; Διάβασε το τι λέγεται και τι τελικά ισχύει για την Αφροδίτη στον Καρκίνο και μάθε για το πώς λειτουργούν στα ερωτικά τους όσοι γεννήθηκαν με αυτήν! Για να δούμε κάποια από αυτά, πασπαλισμένα με αρκετή δόση χιούμορ βέβαια!

1. Χωρίς να υπάρχει λόγος, με θερμοκρασία άνω των 25 βαθμών Κελσίου, προσγειώνεται μια ζακέτα στους ώμους σου και μια κουβερτούλα στα γόνατά σου. Είναι για να μην κρυώσεις βρε! Έτσι θα σε άφηνε;

2. Κάθε, μα κάθε συνάντηση φίλων πρέπει να γίνεται στο σπίτι της ή έστω στο μπαράκι που έχει κάνει δεύτερο σπίτι της. Ξέχασα να αναφέρω ότι όπου πάει, προσπαθεί να το μετατρέψει σε... σπίτι της!

3. Στον έρωτα βαδίζει βραδέως, αλλά αν την δεις να χώνεται κάτω από τα μαξιλάρια και να αρνείται να σηκωθεί. Έχει πληγωθεί και θα κάνει μερικούς αιώνες σε ένα παράλληλο σύμπαν μέχρι να συνέλθει. Άντε να την πείσεις να βγει από το καβούκι της. Σωθήκαμε...

4. Φοράει σχεδόν πάντα ένα αθώο ύφος και σου τρέφει την αυτοεκτίμηση, δείχνοντας ότι κρέμεται από εσένα. Έτσι σε ξεγελάει για της κάνεις τα χατίρια, τα οποία, αν της τα χαλάσεις, θα μεταμορφωθείς αυτόματα σε... μέγαιρα. Συγχαρητήρια, έπεσες στην παγίδα της!

5. Έχει μνήμη ελέφαντα! Καλά θα κάνεις να μετανοήσεις για τα λάθη σου γιατί εσύ μπορεί να ξεχάσες ότι στην πρώτη δημοτικού την αποκάλεσες ''χαζούλα'', αλλά εκείνη δε το ξέχασε ποτέ και μάλιστα βάσισε την πρώτη της ψυχοθεραπεία, πάνω σε αυτόν τον χαρακτηρισμό! Σα δεν ντρέπεσαι!

6. Όμως, πιο τρυφερή καρδιά δεν θα βρεις πουθενά! Αγκάλιασε την όπως της αξίζει και δέξου την όπως είναι!

Διάβασε επίσης: Αφροδίτη στον Καρκίνο: Μάθε σε ποιον τομέα σε ευνοεί!

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved