AstroQuiz: Η Τάνια και το... ευαίσθητο σημείο του Φώτη

Δεν χρειάζεται να έχεις πολλές γνώσεις! Αρκεί να διαβάσεις την ιστορία για να βρεις τα ζώδια των πρωταγωνιστών

AstroQuiz: Η Τάνια και το... ευαίσθητο σημείο του Φώτη

Τρέχα τρέχα οδηγέ,

Για να τους περάσουμε

Και θα σε κεράσουμε

Ένα παγωτό!

Η Γιούλη και η Τάνια τραγουδούσαν μαζί με την ομήγυρη μέσα στο τουριστικό λεωφορείο που πήγαινε ντουγρού για παραλία. Όλοι ήταν μέσα στην τρελή χαρά, όπως τότε τα παλιά τα χρόνια που πήγαιναν εκδρομή με το σχολείο.

Όλοι; Σχεδόν, αφού στο απέναντι κάθισμα ο Φώτης ήταν σε φάση «χάνομαι γιατί ρεμβάζω», κάτι που έκανε «βαπόρι» την Τάνια κι ο λόγος ήταν απλός. Η ίδια ήταν φουλ ερωτευμένη μαζί του και πόνταρε πολλά σε αυτήν την εκδρομή, ελπίζοντας πως θα μπορέσει να τον ξεμοναχιάσει κι… ότι προκύψει! Μα ο ίδιος δεν έδινε δεκάρα τσακιστή για το ενδιαφέρον της, ούτε συμμετείχε στα δρώμενα για να της δώσει –έστω- μια μικρή «πάσα». Βρε τι μπούτι και τι τσαχπινιά του είχε δείξει, τίποτε αυτός!

Τότε και μέσα στην απελπισία της, της κατέβηκε η φαεινή ιδέα. Προχθές που είχε πάει για καφέ με την ξαδέλφη της έπεσε πάνω σε μια παρέα κουλτουριάρηδων, που όλο μιλούσαν για το κλίμα και την αύξηση της θερμοκρασίας στον πλανήτη. Και ως Δίδυμος που ήταν, είχε στήσει αυτί. μαζεύοντας σκόρπιες πληροφορίες για το θέμα. Σκέφτηκε λοιπόν να αλλάξει τακτική.

Φώτη… Φωτάκο, τον ρώτησε, τι γνώμη έχεις για την κλιματική αλλαγή;

Ο Φώτης γύρισε και την κοίταξε προφανώς αιφνιδιασμένος, αφού θεωρούσε την Τάνια ένα ακόμη «χαζοκόριτσο», χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς. Τώρα όμως το πράγμα άλλαζε…

Το αποτέλεσμα ήταν να περάσουν όλη την ημέρα μαζί εκείνος μάλιστα δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Τι ζώδιο είναι ο Φώτης;

*Τη σωστή απάντηση θα την μάθεις στο επόμενο AstroQuiz

Όσο για την σωστή απάντηση του προηγούμενου Astroquiz, η Αντωνία είχε τον Κρόνο της στον πρώτο οίκο



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved