AstroQuiz: Το reunion των συμμαθητών και η αποφασισμένη για όλα Αντωνία

Δεν χρειάζεται να έχεις πολλές γνώσεις! Αρκεί να διαβάσεις την ιστορία για να βρεις τα ζώδια των πρωταγωνιστών

AstroQuiz: Το reunion των συμμαθητών και η αποφασισμένη για όλα Αντωνία

Ο Πέτρος σήκωσε το ποτήρι του κι ευχήθηκε στην ομήγυρη: Άντε γεια μας! Και βέβαια δεν ήταν τυχαίο ότι πρώτη πρόστρεξε να ανταποδώσει η Αντωνία, ρίχνοντάς του συνάμα μια λαχταριστή ματιά. Στην ευτυχία μας, ανταπάντησε!

Ήταν ένα ακόμη reunion συμμαθητών κι εδώ που τα λέμε ο Πέτρος είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος. Έδειχνε τουλάχιστον δέκα χρόνια νεώτερος από τους συνομήλικούς του, που παραιτημένοι από κάθε νεανική σπίθα, έμοιαζαν με εγκαταλειμμένα σκάφη, που περίμεναν το μοιραίο τέλος τους. Αντίθετα οι συμμαθήτριές του ήταν στην πλειοψηφία τους εξαιρετικά προσεγμένες, σε μια μάλλον επιτυχημένη προσπάθεια να κοροϊδέψουν τον πανδαμάτορα χρόνο.

Μεταξύ αυτών ήταν φυσικά και η Αντωνία, με τις χυμώδεις καμπύλες και την τσαχπίνικη ματιά. Σίγουρα είχε κάνει κάποιες «παρεμβάσεις» στο πρόσωπο και το σώμα της, μα σημασία είχε πως ακόμη «το πήγαινε το γράμμα» και δεν έπαυε να το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Το εντυπωσιακό εδώ ήταν πως σαν έφηβη ήταν παραπάνω από συμμαζεμένη –θα έλεγε κανείς χαμηλοβλεπούσα- κάνοντας το οτιδήποτε για να… μην αναδείξει τα προσόντα της! Ήταν βλέπεις κι εκείνος ο πατέρας-αφέντης και η θεούσα μάνα της, που δεν την άφηναν να το κουνήσει ρούπι από όλα εκείνα που επέβαλε η αυστηρή χριστιανική παράδοση.

Μα τώρα στα πενήντα πέντε της ζούσε την εφηβεία που στερήθηκε κι όπως εξομολογήθηκε στον Πέτρο δεν θα άφηνε κανέναν πια να της κλέψει όλα εκείνα που στερήθηκε στα νιάτα της. Και προς επίρρωση βούτηξε τον συμμαθητή της από τον γιακά και του ‘σκασε ένα ρουφηχτό φιλί.

Άντε αγόρι μου, άσε την γερουσία να κουρεύεται και φύγαμε για Μύκονο!

Σε ποιόν οίκο έχει τον Κρόνο της η Αντωνία;

*Τη σωστή απάντηση θα την μάθεις στο επόμενο AstroQuiz

Όσο για την σωστή απάντηση του προηγούμενου Astroquiz, ο Περικλής είναι Αιγόκερως



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved