Έτσι θα αντιδράσει το κάθε ζώδιο, όταν τον «πιάσεις» να λέει ψέματα

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη... Κάποια στιγμή θα τον πιάσεις να λέει ψέματα και η αντίδρασή του θα είναι συγκεκριμένη

Έτσι θα αντιδράσει το κάθε ζώδιο, όταν τον «πιάσεις» να λέει ψέματα

Δεν συμπεριφέρονται όλα τα ζώδια με τον ίδιο τρόπο βέβαια. Το καθένα θα αντιδράσει διαφορετικά όταν πιαστεί να λέει ψέματα. Διάβασε λίγο πιο κάτω τι είδους συμπεριφορά θα έχει, για να είσαι πάντα προετοιμασμένος/η.

Κριός, Τοξότης, Υδροχόος και Ιχθύες, χαμογελούν, (ή και σκάνε στα γέλια) και συνεχίζουν σα να μην τρέχει τίποτα. Όσο έξαλλος κι αν είσαι, εκείνοι δεν θα ασχοληθούν άλλο με το γεγονός και σε παρακαλώ να μην γίνεσαι φορτικός κι υστερικός (εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι!). Γυρίζουν πλάτη και φεύγουν.

Ο Κριός αν μείνει και θυμώσει με ότι του πεις, θα ανάψει καυγά και ξέρει ότι δεν τον παίρνει (μεταξύ μας, ούτε κι εσένα, εκτός κι αν έχεις εφοδιαστεί με αλεξίσφαιρο).

Ο Τοξότης το έχει ξεχάσει κιόλας το όλο συμβάν, γιατί πολύ απλά δεν του αρέσει να δίνει βάθος σε γεγονότα που δεν έχουν οικουμενική διάσταση και επιπτώσεις (ορίστε;).

Ο Υδροχόος, είναι πολύ υπεράνω για να ασχοληθεί με τις μικροεμμονές σου: ένα ψέμα ήταν, πάει πέρασε. Ξεπέρασέ το και σούμπιτα. Προχώρα και ζήσε ελεύθερος (από την Πόλη έρχομαι...).

Ο Ιχθύς, δεν έχει καταλάβει ακόμα ούτε γιατί σου φάνηκε περίεργο που είπε ένα ψεματάκι τόσο δα, ούτε γιατί βγάζεις καπνούς από τα αυτιά. Κι εσύ πια, κολλάς στις λέξεις... Μα πόσο άρρωστο! Άσε δε, που φοβάται μην πάθεις τίποτα από την σύγχυση, γιατί θα το φέρει βαρέως για μια ζωή....

Καρκίνος, Αιγόκερως, Ζυγός και Λέων, θα το πάρουν κατάκαρδα και προς στιγμήν, θα σκεφτούν να φύγουν από το δωμάτιο, τελικά μένουν και περιμένουν να αντιμετωπίσουν την όποια σου αντίδραση με το κεφάλι ψηλά, και έτοιμοι να δώσουν πλήρης εξηγήσεις.

Ο Καρκίνος, θα αισθανθεί απαίσια, εκτός κι αν το ψέμα, το έχει χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει τείχος ασφαλείας για όσους ή ότι αγαπά. Μπορεί να μην είναι περήφανος που το είπε, αλλά ήταν αναγκαίο, σύμφωνα με την λογική του.

Ο Αιγόκερως νιώθει ακριβώς το ίδιο, με μοναδική διαφορά ότι δεν θα αισθανθεί άσχημα που είπε το ψέμα, (αν τον βοήθησε να πετύχει αυτό που θέλει, καλώς καμωμένο), αλλά που πιάστηκε.

Ο Ζυγός πάλι, σιχαίνεται που βρίσκεται στην άβολη θέση να απολογείται γιατί δεν του ταιριάζει, αφού του χαλάει το ίματζ του καλού παιδιού. Πόσο θα ήθελε απλά να το ξεχάσεις και να μην πεις και σε κανέναν τίποτα!

Το Λιοντάρι, δεν χαίρεται που του πέφτουν τα μούτρα τώρα που πιάστηκε, αλλά μεταξύ μας, δεν είναι και ότι χειρότερο μπορεί να του συμβεί. Απλά, μην τον πολυζορίσεις, γιατί παίζει να σε αφήσει παγωτό, και να σου γυρίσει την πλάτη. Είπαμε: έχεις δίκιο, αλλά μην το ξεφτιλίζεις κιόλας το θέμα...

Σκορπιός, Παρθένος, Δίδυμος και Ταύρος, προσπαθούν να βρουν την πόρτα για να φύγουν, να γίνουν αόρατοι, να εξαϋλωθούν αν είναι δυνατόν. Σιχαίνονται που τους έπιασες και τώρα μάλλον σε ψιλομισούν κιόλας μη σου πω.

Ο Σκορπιός, αν μπορούσε να βρει το κουμπί της αυτοκαταστροφής, θα το πάταγε. Να ανοίξει η Γη να τον καταπιεί, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί τώρα, θα έχεις κάτι εναντίον του. Καταραμένη ημέρα!

Ο Παρθένος και ο Δίδυμος προσπαθούν να βρουν μια λογική οπτική γωνία, για να δικαιολογήσουν το ψέμα τους, αποδεικνύοντας ότι πράττουν ως όντα λογικά, κι όχι ως έρμαια των συναισθημάτων. Στο δικό τους το μυαλό, αυτό μετράει πολύ, άσχετα αν εσύ θέλεις να τους φιμώσεις την ώρα που σου παίρνουν το κεφάλι με το μπίρι-μπίρι το ατελείωτο και βαρετό.

Τέλος, ο Ταύρος, είναι υπερβολικά συγχυσμένος, γιατί αν μη τι άλλο, θα σε έχει τώρα πάνω από το κεφάλι του, να τον πρήζεις για κάτι που εκείνος έκανε, μόνο και μόνο για να αποφύγει να έχει τον οποιοδήποτε πάνω από το κεφάλι του. Ειρωνεία! Δεν φτάνει που απέτυχε το στόχο του, τώρα πρέπει να του μείνει κι η ρετσινιά του ψεύτη. Άτιμη κοινωνία...

Διάβασε επίσης:

Κριός, Λέων, Τοξότης: Αυτές τις μεθόδους χρησιμοποιούν για να εξουσιάσουν τους άλλους

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Δεν διαφέρουν και τόσο όσο μπορεί να πιστεύεις...

Τα 4 ζώδια που δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved