Disney Villains: Εσύ ποιος… κακός θα ήσουν;

Ας είμαστε ειλικρινείς!

Disney Villains: Εσύ ποιος… κακός θα ήσουν;

Δεν είναι λίγες οι φορές που αισθανόμαστε μία κατανόηση, μία αμυδρή συμπάθεια για τους «κακούς» κάποιας ταινίας ή σειράς. Κανείς δεν είναι τέλειος και όλοι κρύβουμε ένα λίγο πιο «σκοτεινό» κομμάτι στο χαρακτήρα μας, όπως συμβαίνει με τους «κακούς» ήρωες των ταινιών. Αυτό το σκοτάδι άλλωστε, είναι που καταλήγει να δυναμώνει περισσότερο τις φωτεινές μας πλευρές.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Disney έχει καταφέρει να δημιουργήσει τους πιο ρεαλιστικούς και συγχρόνως… διασκεδαστικούς κακούς στη μεγάλη οθόνη. Μερικές φορές, μάλιστα, είναι τόσο χαριτωμένοι που, παρότι θέλουμε να κερδίσει ο καλός, νιώθουμε πως οι κακοί αδικούνται.

Παρακάτω λοιπόν, έχουμε καταγράψει για το κάθε ζώδιο, τον… διαβολικό ήρωα της Disney που το αντιπροσωπεύει περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ – Άδης «Ηρακλής: Πέρα από το μύθο»

Οι Κριοί βλέπουν πάντα τη «μεγάλη» εικόνα, ωστόσο με μία αλαζονεία που τους βάζει στη διαδικασία να περιμένουν από τους άλλους να τους δώσουν αυτό που θέλουν. Οι Κριοί δεν παίρνουν το «όχι» για απάντηση και δεν τους αρέσει να τοποθετούνται από τους άλλους στο περιθώριο, να παραγκωνίζονται. Αυτό, από την άλλη, είναι ένα θετικό χαρακτηριστικό των Κριών, αρκεί να μην χρειάζεται να αυτοεξυπηρετούνται. Πρέπει να μάθουν να είναι γενναιόδωροι, για να μην καταλήγουν να είναι οι… κακοί σε κάθε ιστορία.

ΤΑΥΡΟΣ – Βασίλισσα Ντάμα Κούπα, «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»

Οι Ταύροι γνωρίζουν ακριβώς πως θέλουν να είναι τα πράγματα, σε κάθε τομέα της ζωής τους, ωστόσο αντιμετωπίζουν μερικές δυσκολίες, όταν χρειάζεται να προσαρμοστούν ή να αλλάξουν στάση. Μπορούν να γίνουν πραγματικά πολύ «δύσκολοι», όταν βλέπουν πως οι επιθυμίες τους δεν πληρούνται. Όπως λέει και στο αγαπημένο παιδικό βιβλίο, «είμαστε όλοι τρελοί εδώ». Όταν το καταλάβουν, μόνο τότε θα μπορέσουν να αγκαλιάσουν το απροσδόκητο.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Sid Phillips, «Toy Story»

Δεν μας αρέσει να το λέμε, αλλά η αλήθεια είναι πως οι Δίδυμοι μερικές φορές «παίζουν» όντως με τους ανθρώπους. Δεν είναι ακριβώς λάθος τους, απλά τις περισσότερες φορές δεν ξέρουν ούτε και οι ίδιοι τι θέλουν, πόσο μάλλον τι περιμένουν από τους άλλους. Ωστόσο Δίδυμοι, αυτό δεν είναι δικαιολογία για να παίζετε με τα συναισθήματα των άλλων ή να τους κάνετε να αισθάνονται… χρησιμοποιημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Γκαστόν, «Η Πεντάμορφη και το Τέρας»

Οι Καρκίνοι είναι τόσο συνηθισμένοι να αρέσουν στους άλλους, που μερικές φορές δυσκολεύονται να δεχθούν την απόρριψη. Επιπλέον, θεωρούν πως είναι τόσο ακαταμάχητοι ώστε να μην χρειάζεται να προσπαθήσουν για μία «αγάπη» που, σύμφωνα με τους ίδιους, ήδη αξίζουν. Η τάση τους αυτή, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κρατάνε κακία από όποιον δεν πηγαίνει με τα… νερά τους, μπορεί να έχει απροσδόκητα και δυσάρεστα αποτελέσματα για εκείνους.

ΛΕΩΝ – Σκαρ, «Ο βασιλιάς των Λιονταριών»

Η υπεροψία, τις περισσότερες φορές, οδηγεί στην απώλεια. Αυτό το ξέρει καλά ένας Λέων, καλύτερα από οποιονδήποτε. Στο μυαλό του, εκείνος είναι πάντα το αστέρι που αξίζει τα πάντα, χωρίς να τα παίρνει βέβαια όλες τις φορές. Αυτό συμβαίνει γιατί η ανικανότητα ενός Λέοντα να αναγνωρίσει και τις ανάγκες των άλλων, πέρα από τις δικές του, τον απομακρύνει από τον στόχο του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ούρσουλα, «Η Μικρή Γοργόνα»

Οι Παρθένοι θεωρούν τον εαυτό τους δίκαιο και αλτρουιστή, αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι, όταν οι άλλοι δεν θέλουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και τότε συνήθως απομακρύνονται. Σύμφωνα με τους ίδιους, τις περισσότερες φορές έχουν σωστή κρίση, ωστόσο τα πράγματα μπορούν να πάρουν πραγματικά άσχημη τροπή όταν αισθανθούν υποτιμημένοι. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι «καλή τύχη» σε όποιον αποφασίσει να εκμεταλλευτεί την καλή τους θέληση.

ΖΥΓΟΣ – Ίζμα, «Ο Αυτοκράτορας έχει κέφια»

Η αδυναμία των Κριών να δεσμευτούν σε μία συγκεκριμένη πορεία, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των Ζυγών. Έχουν μεγαλειώδεις φιλοδοξίες, αλλά η έλλειψη σχεδίασης και εκπλήρωσης ενός πλάνου, μπορεί να τους οδηγήσει στην αποτυχία. Ζυγοί, καλύτερα να περάσετε λίγο λιγότερο χρόνο οραματιζόμενοι τη νίκη σας και να επενδύσετε τον υπόλοιπο στο να δουλεύετε σκληρά για αυτήν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - Σιρ Χαν, «Το βιβλίο της ζούγκλας»

Η όρεξη ενός Σκορπιού είναι πραγματικά… μανιώδης, αυτό σημαίνει πως σπάνια ικανοποιείται και καταλήγει να απομακρύνει τους ανθρώπους που δεν πληρούν τα κριτήριά του. Παρ' όλο που γενικότερα απολαμβάνουν την απομόνωση, δυσκολεύονται να περάσουν τη ζωή τους ως μοναχικοί… λύκοι. Οι Σκορπιοί πρέπει να αρχίσουν να εμπιστεύονται λίγο παραπάνω τους ανθρώπους και να δέχονται τη βοήθειά τους, άλλωστε είναι μία επικίνδυνη ζούγκλα εκεί έξω!

ΤΟΞΟΤΗΣ – Maleficent, «Η ωραία κοιμωμένη»

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή για έναν Τοξότη, από το να μην τον προσκαλούν κάπου. Ίσως είναι ένα από τα πιο ελεύθερα, πνευματικά και διασκεδαστικά ζώδια, αλλά μία ενέργεια τέτοιου είδους μπορεί να τον μετατρέψει σε κάτι ολότελα διαφορετικό. Η ικανότητα ενός Τοξότη να κρατάει κακία, όταν αισθάνεται ότι έχει αποκλειστεί, δεν γνωρίζει κανένα όριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - Captain Hook, «Πίτερ Παν»

Οι Αιγόκεροι δεν αντέχουν την ανωριμότητα και πολλές φορές εκνευρίζονται με τους ανθρώπους που δεν μπορούν να πάρουν τα πράγματα σοβαρά. Είναι τόσο επικεντρωμένοι στο στόχο τους, που θεωρούν πως οι άλλοι με τη συμπεριφορά τους σαμποτάρουν τις προσπάθειές τους. Σπάνια κάνουν υποχωρήσεις και δεν θέλουν με τίποτα να χάνουν τον έλεγχο. Ίσως, αν χαλάρωναν λίγο και «άφηναν» τον εαυτό τους, να ήταν πιο εύκολο να δεχθούν ένα χέρι βοήθειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Cruella De Vil, «101 Σκυλιά της Δαλματίας»

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που δεν παραιτείται εύκολα από το στόχο του. Ανεξάρτητα από το πόσο παράξενος γίνεται ή δείχνει στους άλλους, είναι από τα πιο κοινωνικά ζώδια. Επιπλέον, είναι τόσο φιλόδοξος που… «καλή τύχη» σε όποιον αποφασίσει να του σταθεί εμπόδιο. Ακόμη και τα πιο γλυκά σκυλάκια του κόσμου, όπως τα 101 σκυλιά της Δαλματίας, δεν μπορούν να τον αλλάξουν με την καλοσύνη τους. Μπορούν βέβαια να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί πιο εύκολα.

ΙΧΘΥΕΣDr Facilier, «Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος»

Οι Ιχθύες δεν είναι συνηθισμένοι στο να κάνουν πράγματα με τον δύσκολο τρόπο. Όχι, δεν είναι τεμπέληδες, απλά πάντα θα επιλέγουν το πιο εύκολο μονοπάτι. Αυτό βέβαια, δεν έχει όλες τις φορές τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς ο δρόμος που διαλέγουν σπάνια έχει την κατάληξη που επιδιώκουν.

Διάβασε επίσης:

AstroQuiz: Ο Περικλής και το «καυτό» ειδύλλιο με την sexy γραμματέα

Astrovote: Ποια είναι η «ντίβα» του ζωδιακού;

Astrovote: Ποιο ζώδιο μπλέκει με... παντρεμένους;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved