Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε πόση τρέλα κουβαλάς!

Δες σε ποια θέση σε κατατάξαμε!

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε πόση τρέλα κουβαλάς!

Κακά τα ψέματα, όλη κουβαλάμε μια δόση τρέλας μέσα μας, άλλος μεγαλύτερη, άλλος μικρότερη. Εμείς μετρήσαμε την τρέλα του κάθε ζωδίου και φτιάξαμε τη λίστα από το πιο... κούκου στο λιγότερο, με βάση συγκεκριμένα στοιχεία του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς τους. Τώρα, αν διαφωνείς, πες το μας με σχόλιο. Νομίζουμε όμως ότι τα επιχειρήματά μας θα σε πείσουν.

1. ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ε ναι, έχει το βραβείο της τρέλας. Είναι ιδιόρρυθμος, εκκεντρικός, ασυνήθιστος, του αρέσει να προκαλεί και οι αντιδράσεις του είναι οι πλέον «κουλές». Μπορεί να σηκώσει τον κόσμο στο πόδι για ασήμαντη αφορμή και να δεχτεί ένα πολύ σοβαρό γεγονός με απόλυτη ψυχραιμία, σχεδόν αδιαφορία. Το παιδί είναι του γιατρού και με βούλα!

2. ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες σοβαρά μιλώντας είναι επιρρεπείς στην τρέλα, από κλινικής άποψης. Αλλά εδώ δε μιλάμε για τέτοια. Το ότι είναι ΟΥΦΟ είναι γνωστό, το ότι έχουν υπερβολική φαντασία επίσης, πρόσθεσε κι ένα μυαλό που συνήθως λειτουργεί χαοτικά κι όποιο συμπέρασμα βγάζει είναι για τον... καιάδα, ανάμειξέ τα όλα αυτά και ιδού γιατί πήρε την δεύτερη θέση.

3. ΚΡΙΟΣ

Αν έχεις συγγενή, φίλο ή σύντροφο Κριό, σίγουρα κάποια στιγμή (ίσως και περισσότερες) στη ζωή σου είπες το «είσαι τρελός;». Το άτομο αυτό, όταν τα πάρει ή όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μπορεί να ρισκάρει σε βαθμό αυτοκτονίας, να τα βάλει με πρόσωπο δυο φορές πιο δυνατό ή ψηλότερο ή να τα χώσει σε αφεντικά και προϊσταμένους. Και μετά να γελάει κιόλας με τα κατορθώματά του.

4. ΔΙΔΥΜΟΙ

Εδώ κι αν δεν έχει σηκώσει η επιστήμη τα χέρια ψηλά. Ο Δίδυμος, όχι μόνο είναι τρελός, αλλά μπορεί κάλλιστα να τρελάνει κι εσένα. Πώς τα πάει από δω, τα φέρνει από εκεί, τα στρίβει, κόβει, ράβει, αναιρεί τα λεγόμενά του, επιμένει ότι δεν ισχύει αυτό που λες, στο τέλος σου ζητά και τα ρέστα. Οι γιατροί έχουν πει να του λες πάντα «ναι»!

5. ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός, πάλι, το παραδέχεται από μόνος του, οπότε γιατί να μην τον πιστέψουμε; Μπορεί να κάτσει για πολύ σε ένα μέρος; Όχι! Σήμερα σε λατρεύει, αύριο θα του περάσει. Τους λες αυτό, θα κάνει το άλλο από αντίδραση. Το ότι είναι στην 5η θέση οφείλεται στο γεγονός ότι έχει εκλάμψεις και προειδοποιεί να μην τον παίρνουν και πολύ στα σοβαρά.

6. ΖΥΓΟΣ

Προσπαθεί ο άτιμος να είναι ισορροπημένος, αλλά δεν του κάθεται. Κάτι του ξεφεύγει στην πορεία, πάει από δω γέρνει η τραμπάλα, πάει από εκεί πάλι τα ίδια. Είναι μόνιμα σε αυτό-αμφισβήτηση και σε δίλημμα. Διχάζεται ακόμα και μπροστά στην πιο απλή απόφαση, πχ του τι να φάει. Φαντάσου στα πιο δύσκολα! Πάει και έρχεται μονολογώντας! «Να ζει κανείς ή να μη ζει»;

7. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δείχνει σοβαρός, μετρημένος, αλλά πίστεψέ μας την έχει κι αυτός την τρέλα του. Ποια είναι; Εκεί που είναι μια χαρά, ξαφνικά αρχίζει και ψάχνεται. Μου λένε αλήθεια ή με κοροϊδεύουν; Είναι έτσι ή αλλιώς; Βλέπει παντού απάτες, εχθρούς, προδοσίες και πισώπλατα μαχαιρώματα. Για να τον πείσεις ότι τίποτα το ύποπτο δε συμβαίνει σου παίρνει και μια αιωνιότητα κι αν...

8. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με τρελό, αλλά με «ψυχάκια». Αν έχεις ζήσει κοντά σε μια Παρθένο, ξέρεις πολύ καλά τι μπορεί να εκτινάξει τον μετρητή της τρέλας στα ύψη. Μια τυχαία λεπτομέρεια να του κάτσει στο μυαλό και επί ώρες, μέρες, μήνες θα την επεξεργάζεται, θα ψάχνει να δει το τι και πώς και όσο δεν βρίσκει απάντηση, τόσο τρελαίνεται.

9. ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι γνωστός για τα κυκλοθυμικά του επεισόδια, τόσο που εύκολα λες τη φράση «είναι με τα φεγγάρια». Εκεί που είναι μια χαρά και μέσα στο χαμόγελο, αλλάζει η διάθεσή του και είτε πέφτει είτε γίνεται έξαλλος. Μετά ηρεμεί, αφού έχει ταράξει όμως και το δικό σου νευρικό σύστημα και σε έχει κάνει να σταυροκοπηθείς και να αναρωτιέσαι τι μύγα τον τσίμπησε.

10. ΛΕΩΝ

Η τρέλα του έχει να κάνει περισσότερο με το πώς νιώθει ο ίδιος τη δεδομένη στιγμή. Αν νιώθει ανασφαλής ή δεν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα του (δεν έστρωσε καλά το μαλλί, φοράει κι άλλος τα ίδια ρούχα ή παπούτσια;), τότε μπορεί να αρχίσει να προσβάλλει και να μειώνει τους πάντες. Σε γενικές γραμμές όμως είναι από τους πιο νορμάλ γι’ αυτό και κατατάσσεται στις τελευταίες θέσεις.

11. ΤΑΥΡΟΣ

Είναι από τα πιο λογικά, πρακτικά και υπομονετικά άτομα, ο λόγος που βρίσκεται στην προτελευταία θέση είναι γιατί βγάζει τρέλα, όταν θέλει κάτι ή του πάρουν κάτι που θέλει πολύ. Γυαλίζει το μάτι του, σκυλιάζει, σαν να έχει παρωπίδες, δε βλέπει, δεν ακούει τίποτα γύρω του. Εκεί δεν πας να τον ηρεμήσεις, την κάνεις με ελαφρά!

12. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κι αυτός είναι ο πιο λογικός από όλους. Όχι ότι δεν έχει καθόλου τρέλα, αλλά είτε την καταπνίγει είτε τη βγάζει μετά τα 30 του, όπου συνήθως κάνει πράγματα που δεν είχε κάνει όσο ήταν νεαρότερος. Έχει μια τάση παλιμπαιδισμού, αλλά μη φανταστείς ότι το φτάνει και στα άκρα. Για να πετύχεις τρελό Αιγόκερω, πρέπει να ψάξεις πολύ γιατί μιλάμε για σπάνιο είδος!

Διάβασε επίσης:

Πόσο καιρό «το κρατάς μανιάτικο», ανάλογα με το ζώδιό σου;

Έτσι θα αντιδράσει το κάθε ζώδιο, όταν το προκαλέσεις σε καβγά!

Τι είδους αδίκημα θα μπορούσες να διαπράξεις, ανάλογα με το ζώδιό σου;

Το ζώδιό σου δείχνει για τι δεν πρέπει να σου καίγεται καρφί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved