Αφροδίτη στον Κριό: Ξέρεις τι δείχνει αυτό για εσένα;

Τρία χαρίσματα που έχουν τα άτομα με την Αφροδίτη τους σε αυτή τη θέση!

Αφροδίτη στον Κριό: Ξέρεις τι δείχνει αυτό για εσένα;

Η Αφροδίτη μπήκε στον Κριό κι η ατμόσφαιρα έγινε ήδη πιο σεξουαλική. Τι σημαίνει όμως να την έχεις σε αυτή τη θέση στον γενέθλιο χάρτη σου; Διάβασε τα 3 βασικά χαρακτηριστικά της Αφροδίτη στον Κριό και μάθε για το πώς λειτουργούν στα ερωτικά τους όσοι γεννήθηκαν με αυτήν!

Αν δεν το ξέρεις, δες ΕΔΩ που έχεις την Αφροδίτη σου!

1. Οι άνθρωποι με Αφροδίτη στον Κριό στο φλέρτ κάνουν πάντα κατά μέτωπο επίθεση! Χωρίς συστολή, χωρίς να θέλουν να κρύψουν τις προθέσεις τους, χωρίς περιστροφές. Το μήνυμα "μου αρέσεις και σε θέλω" θα το λάβεις καθαρά και ξάστερα, ο Κριός άλλωστε δεν παίζει το παιχνίδι του "μάντεψε ποιος;", γι' αυτό και λίγα στομάχια αντέχουν το δυναμικό του μπάσιμο στο ψητό! Και το αντίθετο να συμβαίνει, δηλαδή, κάποιο πρόσωπο να φλερτάρει κάποιον/α με αυτή την Αφροδίτη, η ανταπόκρισή του/ης είναι άμεση. Άφησε τα πολλά, θα χασμουρηθεί και θα χάσει κάθε ενδιαφέρον. Πες αλλά και -κυρίως- δείξε ότι τπν/ην θέλεις και μην σπαταλάς το χρόνο του/ης: αν του/ης αρέσεις κι εσύ, το γλυκό θα δέσει και μάλιστα πατ κιουτ!

2. Όσο γρήγορα όμως δένει το γλυκό, τόσο γρήγορα μπορεί και να το "κόψει". Μην σε τρομάξω, αλλά όλη αυτή η ορμή που βλέπεις, καμιά φορά, ξεπερνάει τα όρια του επιθυμητού της στόχου και συνεχίζει, έχοντας αναπτύξει ταχύτητα σφαίρας! Το κυνήγι είναι το αγαπημένο σπορ της Αφροδίτης στον Κριό κι όταν κατακτήσει αυτό που μανιωδώς καταδίωκε, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να σηκώσει το κεφάλι και να ψάξει για τον επόμενο στόχο. Στην αρχή, το πρόσωπο θα δεθεί μαζί σου υπερβολικά και αυτό δείχνει την εσωτερική ένταση των συναισθημάτων του! Αργότερα, θα πρέπει να διατηρήσεις τη σχέση φρέσκια και να την ανανεώνεις διαρκώς. Δε στο λέω για να σε τρομάξω, αλλά για σου δώσω μια ωραία συμβουλή: κράτα το απασχολημένο με νέα ερεθίσματα και δε... θα το χάσεις! Είναι απαραίτητο να είναι στην τσίτα, να μην το αφήνεις σε χλωρό κλαρί, που λένε!

3. Όσο κι αν αυτό που θα σου πω σου φαίνεται παράξενο, είναι πέρα για πέρα αληθινό: με αυτή την Αφροδίτη, θα συναντήσεις ανθρώπους που έχουν μια σχεδόν παιδική αφέλεια όσον αφορά στον έρωτα! Τα πράγματα για εκείνους είναι απλά, καθαρά, ειλικρινή, συνδέονται με μια ευθεία και δεν πρέπει ποτέ να γίνονται σκοτεινά, περίπλοκα ή δύσκολα. Ο έρωτας μερικές φορές για εκείνους είναι μια γνήσια μορφή διασκέδασης, ποτέ όμως με έννοια κατώτερη των περιστάσεων. Αυτό που θα χαρείς περισσότερο σε αυτή την Αφροδίτη, είναι η αγνότητα και η αλήθεια των αυθόρμητων και πηγαίων συναισθημάτων της, που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας.Είναι μια χαρούμενη, ερωτική Αφροδίτη, με εξαιρετική δύναμη και δυναμική, καθαρός ουρανός και πάντα ανοιχτόκαρδη.

Διάβασε επίσης: Αφροδίτη στον Κριό: Μάθε σε ποιον τομέα σε ευνοεί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved