AstroQuiz: «Και κερατωμένη και δαρμένη» η Πόπη. Βρες το ζώδιο του Βρασίδα

Δεν χρειάζεται να έχεις πολλές γνώσεις! Αρκεί να διαβάσεις την ιστορία!

AstroQuiz: «Και κερατωμένη και δαρμένη» η Πόπη. Βρες το ζώδιο του Βρασίδα

Η Πόπη, μόλις είχε πάρει την έγκριση για ένα επαγγελματικό δάνειο, που της έλυνε τα χέρια και ήταν πολύ χαρούμενη, θα έλεγε κανείς σε πυρετώδη οργασμό σκέψεων και ιδεών. Επιτέλους, τα όνειρά της θα γίνονταν πραγματικότητα!

Κι επειδή δεν τη χωρούσε πια ο τόπος, έκλεισε το γραφείο από το μεσημέρι, χαιρέτησε τον θυρωρό, πριν απ’ όλα όμως έστειλε μήνυμα στον καλό της: Μωρό μου, έχω σούπερ νέα, έρχομαι!

Ο Βρασίδας, βέβαια, δεν της απάντησε, αλλά δεν ήταν κι η πρώτη φορά. «Θα είναι πάλι στη μάνα του για φαΐ» σκέφτηκε και χαμογέλασε, φέρνοντας στο μυαλό της την εικόνα του να τσακίζει τα κοψίδια της κυρά Βασιλικής. Χρόνια κρατούσε αυτή η κολόνια, μαμάκια τον ανέβαζε, μαμάκια τον κατέβαζε, το αφτάκι του όμως δεν ίδρωνε.

-Σιγά μη χάσω τη βολή μου, της έλεγε. Ξέρεις τι εστί λαχανοντολμάς της Βασιλικής; Εξ άλλου, εσύ όλο με τις δουλειές σου ασχολείσαι και μόνο σε κάτι επετείους αξιώνεσαι να θυμηθείς ότι έχεις και κουζίνα στο σπίτι».

Εδώ που τα λέμε είχε κι ένα δίκιο ο Βρασίδας, αλλά σήμερα ήταν αποφασισμένη να επανορθώσει… σεξουαλικώς κι ας μην είχαν καμία επέτειο.

«Άσε καλύτερα, θα τον περιμένω με εκείνο το σούπερ σέξι συνολάκι να του κάνω κι έκπληξη, τώρα που χαλάρωσα. Τελικά το χρήμα και η καριέρα είναι όντως τα μεγαλύτερα αφροδισιακά…»

Έριξε και μια ματιά και στις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, έτσι για να πάρει κλίμα.

«Αιγόκερως: Ο Άρης και ο Ουρανός στον 5ο ηλιακό οίκο σας προμηνύουν θερμά ερωτικά επεισόδια και σπάνιες καταστάσεις»!

Ω τι ωραία! Ήταν εντός κλίματος και δεν το ήξερε… Γεια σου Άρη, γεια σου μεγάλε Ουρανέ…Ερχόμαστεεεεεεε!

Όταν όμως άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και είδε φάτσα κάρτα ένα γυναικείο εσώρουχο στο πάτωμα, συνοφρυώθηκε. Και δυστυχώς υπήρχε και συνέχεια στα… ίχνη! Αποφάγια και μια μισοχυμένη σαμπάνια στο σαλόνι, ένα σουτιέν στο χολ, μια τρύπια κάλτσα του Βρασίδα να κρέμεται στον πολυέλαιο και το βρακί του πάνω στο ψυγείο.

Κι από την κρεβατοκάμαρα να ακούγεται το «τι σου κάνω μάνα μου;».

Της ήρθε κόλπος.

Βρασίδααααα, ούρλιαξε και ο άσωτος ανήρ πετάχτηκε από το κρεβάτι. Γυμνός με κοκκινάδια στο πρόσωπο και στα αφτιά, έσκασε μύτη στην μισάνοιχτη πόρτα:

«Εεεε… Αγάπη μου, παρεξήγηση, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Αλλά να, ξέρεις, ο μπαμπάς της Τζόαν έχει μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στις Μαλδίβες και πάνω που την έπειθα για ένα ταξιδάκι με πληρωμένα όλα τα κομφόρ, ήρθες εσύ. Γκίνια παιδί μου, γκίνια, αλλά πότε υπήρξα τυχερός στην ζωή μου; Ποτέ! Και της έκλεισε την πόρτα κατάμουτρα…».

Τι ζώδιο είναι ο Βρασίδας;

*Τη σωστή απάντηση θα την μάθεις στο επόμενο AstroQuiz

Όσο για την σωστή απάντηση του προηγούμενου Astroquiz η Γιώτα ήταν Ταύρος!©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved