AstroQuiz: Η Γιώτα, ο «χορηγός» και το κτήμα στο Πόρτο Χέλι! Βρες το ζώδιό της!

Δεν χρειάζεται να έχεις πολλές γνώσεις για να το βρεις! Αρκεί να διαβάσεις την ιστορία!

AstroQuiz: Η Γιώτα, ο «χορηγός» και το κτήμα στο Πόρτο Χέλι! Βρες το ζώδιό της!

Κάποτε δεν πίστευε καθόλου στα ζώδια, αυτό όμως άλλαξε, όταν ένας αστρολόγος της «έταξε» κέρδη από μια επένδυση και η πρόβλεψή του επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά! Από τότε η Γιώτα εξελίχθηκε σε φανατική οπαδό της Αστρολογίας, μαθαίνοντας μάλιστα και κάποιες ειδικότερες λεπτομέρειες. Η Αφροδίτη, ο Άρης και τα άλλα παιδιά έγιναν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς της και δεν πήγαινε ούτε στην… τουαλέτα, χωρίς πρώτα να τσεκάρει τις κινήσεις των πλανητών.

Κι αυτήν την περίοδο η ανησυχία της για τα μελλούμενα είχε φτάσει στο κατακόρυφο, εξ αιτίας της επερχόμενης συνόδου Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που «κατά τας γραφάς» έμελλε να βάλει ένα φρικτό τέλος στην σχέση της με τον μπατζανάκη της. Και τι έγινε θα μου πείτε…

Όμως ο Φώτης ήταν εδώ και χρόνια ο μεγάλος χορηγός της, αφού της έτρεφε μεγάλη αδυναμία, μέχρι σημείου παρεξήγησης, δηλαδή… Πέρα από τα συχνά δώρα του, που ξεκινούσαν από τα κοσμήματα κι έφταναν ως τις προμήθειες ενός μήνα, ήταν στο τσακ να της χαρίσει κι ένα κτηματάκι στο Πόρτο Χέλι, έτσι για να… επισφραγίσουν την σχέση τους, όπως έλεγε! Και τώρα τι δηλαδή; Θα έχανε το κτήμα από δύο παλιοπλανήτες; Σίγουρα έπρεπε να το καπαρώσει, πριν συμβεί το μοιραίο και χωρίς πολλή σκέψη τον πήρε τηλέφωνο.

-Φώτη μου, τι θα έλεγες να βρεθούμε το βράδυ; Ναι, ναι οι δυο μας, όπως ήθελες πάντα…

Τι ζώδιο είναι η Γιώτα;

*Τη σωστή απάντηση θα την μάθεις στο επόμενο AstroQuiz

Όσο για την σωστή απάντηση του προηγούμενου Astroquiz η Βάσω είχε Σελήνη στον Σκορπιό!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved