AstroQuiz: Η γυναίκα - πειρασμός κι η αμαρτία από το παρελθόν! «Λύσε το μυστήριο»

Δεν χρειάζεται να έχεις πολλές γνώσεις για να το βρεις! Αρκεί να διαβάσεις την ιστορία!

AstroQuiz: Η γυναίκα - πειρασμός κι η αμαρτία από το παρελθόν! «Λύσε το μυστήριο»

Σήμερα, ήταν η επέτειος των γάμων του και ο Γιώργος είχε ήδη καπαρώσει ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια για την αγαπημένη του Μαρία. Έμενε μόνο η σαμπάνια κι εκεί που ήταν έτοιμος να πληρώσει στην κάβα, να ‘σου κι η Βάσω που είχε να την δει από τότε που έκαναν τρέλες στο πανεπιστήμιο. Τι τρέλες δηλαδή, ένα βράδυ τον είχε κυριολεκτικά ξεπατώσει πάνω στο κρεβάτι.

Κοιτάχτηκαν για μια στιγμή και οι αναμνήσεις ξεπήδησαν μπροστά από τα στοιβαγμένα ουίσκι. Τι σου κάνει ένας ανάδρομος Ερμής…

«Πώς είσαι Γιώργο;» του είπε με αισθησιακή φωνή κι εκείνο το μυστηριώδες στιλάκι που πάντα «φορούσε» και υπονοούσε πολλά.

«Τέλεια!» απάντησε ο Γιώργος, ύστερα από μια μικρή στιγμή αμηχανίας. Να, σήμερα έχουμε επέτειο με τη σύζυγο και φροντίζω για τα σχετικά…

Η Βάσω τον πλησίασε -σχεδόν τον άγγιξε με το ανοιχτό ντεκολτέ της- και του ψιθύρισε στο αυτί: «Και για μένα δεν έχει κάτι; Ξέρεις ότι ερεθίζομαι στην ιδέα πως παίρνω τον άνδρα μιας άλλης… Δεν το θυμάσαι;»

Ύστερα γύρισε προς τον υπάλληλο: «Μια κάσα βότκες παρακαλώ… Κι είναι τόσο κρίμα να τις πιω όλες μόνη μου», συμπλήρωσε, κοιτάζοντας τον αποσβολωμένο σύζυγο με λάγνο βλέμμα. «Μην μείνω και μπουκάλα, μωρό μου!»

Που έχει την Σελήνη της η Βάσω;

*Τη σωστή απάντηση θα την μάθεις στο επόμενο AstroQuiz

Όσο για την σωστή απάντηση του προηγούμενου Astroquiz με πρωταγωνίστρια την Μάρα, το ζώδιό της ήταν Τοξότης!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved