AstroQuiz: Όλα του… Βαλεντίνου δύσκολα! Διάβασε την ιστορία της Λένας και δώσε την λύση

Δεν χρειάζεται να έχεις πολλές γνώσεις για να το βρεις!

AstroQuiz: Όλα του… Βαλεντίνου δύσκολα! Διάβασε την ιστορία της Λένας και δώσε την λύση

Πάει καιρός τώρα που η Λένα, Κριός από κούνια, ήταν μόνη της. Ύστερα βλέπεις από τον χωρισμό της με τον Μπάμπη τον αθληταρά, δεν είχε όρεξη για τίποτε και παρότι την φλέρταραν αρκετοί άνδρες, τους «έγραφε» κανονικά! Οι περισσότεροι εξ άλλου δεν είχαν το αναγκαίο κοινωνικό πρεστίζ, ενώ και οι λογαριασμοί της με τους εντιμότατους «ψυχάκηδες» είχαν κι αυτοί κλείσει οριστικά.

Ο τελευταίος, προ Μπάμπη, έδειχνε ένας αξιοσέβαστος κύριος -θα τον έλεγες και πάτερ φαμίλια με παντόφλες. Όταν όμως ήρθε η ώρα της… αλήθειας, αφού πρώτα την έπρηξε με την μαμά του και τον μουσακά της, την παρακαλούσε να τον δέσει στο κρεβάτι και να τον τιμωρήσει αυστηρά «Αφέντρα» την έλεγε και η «πρώτη νύχτα» διεκόπη οριστικά και αμετάκλητα όταν της ζήτησε κλαίων και γονυπετής να τον μαστιγώσει.

Άνδρες σου λέει μετά… πφ!

Επιπλέον, το τελευταίο διάστημα, με την διευθυντική θέση που ανέλαβε, οι υποχρεώσεις της στην δουλειά είχαν αυξηθεί τόσο, που δεν της έμενε και πολύς ελεύθερος χρόνος. Χρόνος, Κρόνος… ξαδελφάκια οι δυο τους, την είχαν βάλει στην μέση σαν παθιασμένοι αντίζηλοι.

Κοιτάχτηκε στον καθρέφτη με έναν μορφασμό. Να την ίσωνε εκείνη την ρημάδα την ρυτίδα ή να την άφηνε στην ησυχία της; Οι περισσότερες συνομήλικές της είχαν ήδη κάνει τις διορθωσούλες τους και διαρκώς την έψηναν να τις μιμηθεί.

-Αγάπη μου, της έλεγε η Πόπη, πως θα ρίξεις τα τεκνά με τέτοιο μούτρο; Δες εμένα που από τότε που γνώρισα εκείνον τον πλαστικό βρήκα το φως μου!

Η Λένα βέβαια πίστευε βαθιά μέσα της ότι όλος αυτός ο ανταγωνισμός ομορφιάς ήταν ταυτόχρονα και μια μεγάλη παγίδα. Και δεν ξέχασε ποτέ αυτό που της είχε πει ο πρώτος της σοφός εραστής -ναι υπήρξε και τέτοιος- ότι δηλαδή δεν επρόκειτο παρά για ένα τέχνασμα που είχαν επινοήσει οι άνδρες για να κρατούν τις γυναίκες υπό έλεγχο, στα πλαίσια του πολύ γνωστού «διαίρει και βασίλευε».

Υποτίθεται πως οι γυναίκες γίνονται όμορφες για τους άνδρες, μα στην πραγματικότητα ανταγωνίζονται η μια την άλλη, αυτό της είχε πει.

Είχε δίκιο, έλα όμως που η ανασφάλειά της δεν πειθόταν… Η Λένα, πάντα έδινε μεγάλη σημασία στο πώς φαίνεται στους άλλους και στο πώς θα ήταν εντάξει απέναντι στην κοινωνία, κρύβοντας κάτω από το χαλί κάθε τι που δεν ήταν «πρέπον».

Ένας αστρολόγος μάλιστα της είχε πει ευθαρσώς ότι είναι η ντροπή του ζωδίου της, αφού αντί να «στύβει την πέτρα» καθόταν κι έδινε σημασία στο τι λέει ο ένας κι ο άλλος…

Έμεινε σκεφτική μπροστά στον καθρέφτη, με την καταραμένη ρυτίδα να μην το κουνάει ρούπι. Στις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα και το διαδίκτυο γινόταν ήδη ο κακός χαμός με τον Άγιο Βαλεντίνο και τα χαΐρια του. Καρδούλες δεξιά, ροζ φιόγκοι αριστερά, λίγο ήθελε να αρπάξει ένα σφυρί και να χιμήξει εναντίον δικαίων και αδίκων. Ή μήπως καλύτερα να έσπαζε τον καθρέφτη;

Σε ποιο ζώδιο έχει την Σελήνη της η Λένα;

*Τη σωστή απάντηση θα την μάθεις στο επόμενο AstroQuiz

Όσο για την σωστή απάντηση στο Astroquiz με πρωταγωνίστρια την Σάσα, αυτή είναι Παρθένος.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved