AstroQuiz: Διάβασε την ιστορία αγάπης και μάντεψε το ζώδιο της πρωταγωνίστριας!

Δεν χρειάζεται να έχεις πολλές γνώσεις για να το βρεις!

AstroQuiz: Διάβασε την ιστορία αγάπης και μάντεψε το ζώδιο της πρωταγωνίστριας!

Το έφεραν έτσι τα πράγματα, που ο Τάκης, ο Κώστας κι ο Γιώργος, τρεις φίλοι καρδιακοί, έχουν μείνει χωρίς ταίρι στην ζωή τους και τώρα απολαμβάνουν το ποτό τους στον «Μαύρο Λωτό» συζητώντας για την πολιτική, το ποδόσφαιρο και βέβαια για τις… γυναίκες! Με τον μπάρμπαν, τον Αγησίλαο, γνωρίζονται χρόνια κι όταν εκείνος βρίσκει χρόνο, συγκροτούν μια ανδροπαρέα… σούπερ κουτσομπόληδων, αφού είναι γνωστό πως οι άνδρες είναι οι μεγαλύτερες «Κατίνες», όταν σχολιάζουν τις ανθρώπινες σχέσεις.

Ο Τάκης λέει την αγαπημένη του ιστορία για μια πρώην του, που συνήθιζε να ξεροσταλιάζει μπροστά στον καθρέφτη και δεν του άφηνε χρόνο για να κάνει ούτε τα στοιχειώδη.

-Στο καθρέφτη του ασανσέρ την έβγαζα φίλοι μου για να κάνω τα μποτέ μου και βάραγαν τις πόρτες στους ορόφους οι ένοικοι, μπας και σβήσει το κόκκινο φωτάκι. Κι εγώ από μέσα, τους άκουγα να ανεβοκατεβαίνουν σιχτιρίζοντας από τις σκάλες και πολύ το διασκέδαζα!

Για μένα, είπε ο Κώστας, το ασανσέρ είχε πάντα μια…. χμ εντελώς διαφορετική χρήση. Μια φορά μάλιστα κουνιόταν τόσο πολύ, που εκείνος ο συντρηρίκλας ο διαχειριστής ξύπνησε μες στα χαράματα και φώναξε την πυροσβεστική. Φανταστείτε το σοκ που έπαθε, όταν αντίκρισε την φάτσα μου μέσα στα κοκκινάδια, δίπλα στην ημίγυμνη Ζωρζέτα Εκεί να δεις γέλιο!

Ο Γιώργος, όμως, δε μιλούσε πολύ κι έμοιαζε απορροφημένος στο να τακτοποιεί τους ξηρούς καρπούς στο μπολ και να ισιώνει τα σουβέρ. Κάποια στιγμή μόνο γύρισε και τους είπε: Χαίρομαι που βρίσκετε κι άλλες χρήσεις για το ασανσέρ, αλλά εγώ νομίζω πως το παρακάνατε λιγάκι. Εμένα μου αρέσει να χρονομετρώ τα περάσματα των ορόφων και να παρατηρώ τα κουμπιά. Αλήθεια ξέρετε πως η διάταξή τους προδίδει την ιδιοσυγκρασία του κατασκευαστή;

Πριν προλάβει να αρχίσει η σχετική καζούρα για τα λεγόμενά του, ο Τάκης σκουντάει τους δύο φίλους του, κάνοντας τους νεύμα να κοιτάξουν απέναντι.

Εκεί στην μπάρα, κάθεται μια επιμελημένα όμορφη γυναίκα, που ρίχνει ματιές προς την πλευρά τους.

«Έφυγα…» λέει ο Κώστας και όντως ύστερα από λίγο η Σάσα –έτσι την έλεγαν- στεκόταν στο πλάι τους. Όσο περνούσαν τα λεπτά μάλιστα, το φλερτ και από τη δική της πλευρά γινόταν ολοένα και πιο τολμηρό, αλλά όχι προς όλους. Το ενδιαφέρον της ήταν στραμμένο σχεδόν αποκλειστικά στον Γιώργο, παρότι εκείνος ήταν ο πιο low profile από όλους.

Κι όταν πια η νύχτα κόντευε να τελειώσει κι έπρεπε να παρθεί η… κρίσιμη απόφαση, η Σάσα τον έπιασε από το μπράτσο και τον παρέσυρε σε ένα σημείο που ήταν μόνο οι δυο τους.

-Γιώργο, σε παρατηρούσα από πριν και με γοήτευσαν οι τρόποι σου. Θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα;

Η ανατολή τους βρήκε να ρομαντζάρουν στο μπαλκόνι της με τα εφτά γατιά της να γουργουρίζουν ευχαριστημένα στα πόδια τους.

Ψήφισε και πες μας τι ζώδιο πιστεύεις ότι είναι η Σάσα!

*Τη σωστή απάντηση θα την μάθεις στο επόμενο AstroQuiz



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved