Παραμονή Χριστουγέννων και τα 12 ζώδια λένε τα κάλαντα!

Ανοίξτε τους την πόρτα για να σας τα πουν

Παραμονή Χριστουγέννων και τα 12 ζώδια λένε τα κάλαντα!

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και από παντού ακούγεται το «Καλήν ημέρα άρχοντες κι αν είναι ορισμός σας...». Μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά έχουν πάρει τους δρόμους από νωρίς το πρωί για να πουν τα κάλαντα. Και βέβαια, ανάλογα με το ζώδιό τους το καθένα έχει το ξεχωριστό του στιλ. Ανοίξτε τους την πόρτα για να σας τα πουν και θα το καταλάβετε κι εσείς, αν διαβάσετε τις παρακάτω περιγραφές.

Κριός

Το παιδί Κριός είναι αυτό που σε μια πολυκατοικία θα χτυπήσει και τα τριάντα κουδούνια και ό,τι κάτσει. Ανεβαίνει τις σκάλες τρέχοντας και με τόση φόρα που νομίζεις ότι έσκασε μύτη η Αντιτρομοκρατική που βρήκε νέα γιάφκα. Άσε που χτυπάει την πόρτα σαν να του χρωστάτε γύρω στα είκοσι χιλιάρικα. Από την στιγμή που ανοίξετε ηρεμεί (για λίγο) και αρχίζει και λέει τα κάλαντα με ένα χαμόγελο λες και έπλυνε τα δόντια του με κόλλα στιγμής. Τέλος, θα αρπάξει τα λεφτά θα πει ένα ευχαριστώ και θα εξαφανιστεί.

Ταύρος

Με το κομπιουτεράκι ανά χείρας κάνει υπολογισμούς πως θα βγάλει τον μέσο όρο σπιτιών και κέρδους προκειμένου να μαζέψει τα χρήματα για να πάρει το δώρο της αρεσκείας του. Γι’ αυτό συνήθως χτυπάει στα σίγουρα κουδούνια που έχει τσεκάρει από πέρυσι. Ανά κάθε πολυκατοικία θα κάνει break για να δει το πόσα λεφτά έχει. Δεν θα το δείτε να τρέχει ποτέ, αντιθέτως περπατά με θρησκευτική ευλάβεια σαν την περιφορά του επιταφίου. Τρομερά ευγενικό, θα σας τραγουδήσει (τύφλα να ‘χει ο Νταλάρας) και φεύγοντας θα πάρει ένα μελομακάρονο, ένα κουραμπιέ και τρεις δίπλες στην τσέπη, θα σκουπίσει και τα ποδαράκια στο χαλάκι και όλα θα είναι μια χαρά.

Δίδυμοι

Είναι το παιδί ορχήστρα. Θα χτυπήσει το κουδούνι σαν τον ασφαλιστή της Ιντεραμέρικαν, με χαμόγελο Γιάννος Παπαντωνίου και θα ρωτήσει «να τα πούμε;» άσχετα εάν είναι μόνο του. Εάν δείτε κάποια ξαφνική μεταμόρφωση και νομίζετε πως σας λέει hip hop κάλαντα ο Βουρλιώτης από τους Goin' Through, τότε το τυπάκι είναι τσεκαρισμένο Διδυμάκι. Τέλος, με ένα κομπλιμέντο θα σας χτυπήσει εκεί που πονάτε και θα διπλασιάσει αυτά που ήταν να του δώσετε. Πολλές φορές συμβαίνει να λέει τα κάλαντα σε δύο σπίτια ταυτόχρονα κι αν μπορούσε να κρατάει τρίγωνο στα πόδια, θα τα έλεγε σε τέσσερα.

Καρκίνος

Με το τρίπτυχο πατρίς- θρησκεία -οικογένεια έρχεται χτυπάει με απίστευτη ευγένεια και σας κοιτά στα μάτια σαν κόκερ σπάνιελ. Οι καλοί του τρόποι σας προδιαθέτουν να το ακούσετε και άσχετα εάν είναι ξαδερφάκι του Κακοφωνίξ, τελικά η προσπάθεια του αμείβεται. Αν βέβαια δεν εισπράξει τα προσδοκούμενα, το μουτράκι σουφρώνει και αρχίζει ο διαγωνισμός βουβών παραπόνων. Εννοείται πως θα δοκιμάσει τις λιχουδιές, αν είναι σπιτικές και μην σας παραξενέψει, εάν πιάσετε συζήτηση για συνταγές και πώς φτιάχνει η μαμά του τα μελομακάρονα.

Λέων

Ο μικρός πρίγκιπας έρχεται παρέα με τους αυλικούς του σε στιλ «ήρθα να τα μαζέψω όλα». Παιδί φαγανό και φαίνεται πως όλο και κάτι “τσιμπάει” ανά πολυκατοικία. Με το άνοιγμα της πόρτας λάμπει από σιγουριά και αυτοπεποίθηση, έτσι που νομίζεις εσύ κυρία οικοδέσποινα πως εισακούστηκαν οι προσευχές σου στο φιλεύσπλαχνο Σύμπαν και στάλθηκε το βασιλόπουλο του παραμυθιού. Με φωνή Jose Careras (εντάξει και ο Sotis Volanis παίζει) έρχεται να καταπλήξει τα πλήθη. Εάν του βγάλετε κέρμα των 50 λεπτών ή τίποτα ψιλούλια θα σας πει «με τις ευλογίες μου και ανάψτε κάποιο κερί στον όσιο Υάκινθο». Καθόσον δεν ξεφτιλίζουμε την Τέχνη.

Παρθένος

Εξ όψεως έχει κλινική εικόνα που φαντάζει με φυσιολογικό άνθρωπο, όμως πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν. Είναι το παιδάκι που περπατά νωχελικά και νομίζεις πως είναι σαν το αρκουδάκι της Duracell στα τελευταία του. Χτυπάει το κουδούνι με την επιφύλαξη σαν να... χρωστάει. Όταν ανοίξετε όμως την πόρτα, αρχίζει και τραγουδά με μέτρο και ξέρει τις φωνητικές του δυνατότητες. Τέλος τα χρήματα τα παίρνει με ευχαρίστηση που έπαιρνε και ο Shylock τους τόκους. Είναι το παιδάκι που θα δείτε να βαστάει τρίγωνο με αντισηπτικό μαντηλάκι και είναι σχεδόν βέβαιο ότι πριν ξεκινήσει, έχει εφοδιαστεί με παγούρι, φακό και τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνας πολυκατοικιών.

Ζυγός

Το παιδάκι αυτό πάει να πει τα κάλαντα σαν να είναι μοντελάκι. Αν το δεις από την θυροτηλεόραση, πιστεύεις ότι πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση των Zara. Θα χτυπήσει με ευγένεια την πόρτα θα σας πει τα κάλαντα, ενώ θα βγάλει το τριγωνάκι μέσα από τσαντάκι Louis Vuitton (έστω και μαϊμού). Μετά την πληρωμή, θα ευχαριστήσει θα βάλει τα Byblos μουράτα γυαλιά ηλίου και θα κάνει εκ νέου εξόρμηση.

Σκορπιός

Με ντύσιμο Αντιτρομοκρατικής θα χτυπήσει το κουδούνι με αποφασιστικότητα. Μόλις ανοίξετε την πόρτα, θα καταλάβετε ότι ψάχνει με το βλέμμα του εσάς -για να «κόψει» πως θα σας τουμπάρει- τη θεία Φωφώ που φτιάχνει κεφτεδάκια στην κουζίνα, τη μύγα πάνω στο σκρίνιο και ό, τι υπάρχει κάτω από το χαλί. Θα πει τα κάλαντα και θα γοητεύσει, ιδιαίτερα αν αντιληφθεί ότι το σεξαπίλ του έχει πέραση. Φεύγοντας, ακολουθεί μια μοναχική διαδρομή για να μετρήσει τη λεία του. Καλό παιδί, αλλά, αν του δώσετε ψίχουλα, θα έχετε πονοκέφαλο τρία μερόνυχτα από τις κατάρες που θα σας ρίξει.

Τοξότης

Εκ πρώτης όψεως μπορεί το παιδί να φανεί λιγάκι Johny hates Jazz άλλα είναι τελικά ΟΚ άτομο. Χαμογελαστό, με ζεστασιά θα πει τα κάλαντα, ενώ δεν το ‘χει και σε τίποτα να προσθέσει και δικά του λόγια, σχολιάζοντας τα πάντα. Ό, τι και να του δώσετε, είναι καλό και στο φεύγα θα σας πει δύο-τρεις ιστορίες και πέντε έξι ανέκδοτα, έτσι για να αλλάξετε συκώτια από τα γέλια.

Αιγόκερως

Με ντύσιμο κλασικό το κοριτσάκι με τα σπίρτα ή τα Χριστούγεννα του Βασιλάκη Καΐλα θα πλησιάσει με επιφυλακτικότητα. Ίσως προς στιγμή νομίζετε πως το έστειλε ο Πατέρας Ακάκιος από το φιλόπτωχο ταμείο. Θα πει τα κάλαντα με δύναμη ψυχής και εάν δει και κάνα ταληράκι στο χέρι σας, θα κάνει και τούμπες. Τέλος, μετά την πληρωμή, θα καταγράψει τα πάντα στο βιβλίο εσόδων-εξόδων. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα.

Υδροχόος

Με στιλ προχω Hip-Hop, θα έρθει να σας πει τα κάλαντα με εξαιρετική άνεση και ευγένεια. Μόλις αποκριθείτε θετικά, θα βάλει τσίτα το volume του ipod και με ανοικτή ακρόαση θα ακούτε από το youtube τα κάλαντα με την χορωδία Τυπάλδου. Μόλις πέσει το χρήμα θα σας ευχαριστήσει και θα στείλει στον partner sms με το τι λεφτά πήρε, ώστε να κρατήσει το λογαριασμό. Προχωρημένα πράγματα.

Ιχθύες

Θα βγει στο δρόμο να πει τα κάλαντα κατά τις έντεκα το πρωί (μην σπάσει και η επιδερμίδα) και θα σας χτυπήσει το κουδούνι μια φορά και απαλά. Ανοίγοντας την πόρτα θα βρείτε ένα παιδάκι με το βλέμμα που είχε η Βουγιουκλάκη στο Η Μαρία της Σιωπής. Όμως είναι μέχρι να πάρει μπροστά γιατί καλλιτεχνικά το Ποσειδώνιο τέκνο είναι εκτός συναγωνισμού. Θα καταλάβετε το ζώδιό του γιατί είναι τόσο αφηρημένο που, χωρίς να πάρει λεφτά, μπορεί να σας δώσει και ρέστα.

Διάβασε επίσης: Ξέρουμε πώς σου αρέσει να περνάς τα Χριστούγεννα. Το ζώδιό σου τα λέει όλα!

Με αυτά τα 4 ζώδια ΔΕΝ θέλεις να περάσεις τα Χριστούγεννα

Τι θα ήταν τα 12 ζώδια εάν ήταν χριστουγεννιάτικα δώρα;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved