Ξέρουμε πώς σου αρέσει να περνάς τα Χριστούγεννα. Το ζώδιό σου τα λέει όλα!

Το ζώδιό σου μαρτυρά πολλά για σένα. Ακόμα και το πώς συνηθίζεις να περνάς τα Χριστούγεννα. Ναι, το ξέρουμε και αυτό!

Ξέρουμε πώς σου αρέσει να περνάς τα Χριστούγεννα. Το ζώδιό σου τα λέει όλα!

Υπάρχουν ζώδια που θέλουν να κάνουν γιορτές σε ένα χιονισμένο τοπίο, άλλα που προτιμούν την ζεστασιά του σπιτιού τους και άλλα που έχουν… διαφορετικά γούστα για τις Άγιες αυτές μέρες.

ΚΡΙΟΣ

Λατρεύεις τα Χριστούγεννα. Τρελαίνεσαι με το δέντρο, τα λαμπάκια, τα δώρα και τα στολίδια. Είσαι ενθουσιώδης, οπτιμιστής και αποφασισμένος να περνάς μόνιμα καλά. Σχεδιάζεις το πώς θα περάσεις τις γιορτές καιρό πριν και φροντίζεις να είναι τέλειες και με full διασκέδαση.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πιο πιθανό είναι να θέλεις να περνάς τα Χριστούγεννα με την οικογένειά σου. Οι Ταύροι είστε άνθρωποι του σπιτιού και λατρεύετε το εορταστικό κλίμα, με το οικογενειακό τραπέζι, τους συγγενείς και τα δώρα. Κυρίως -για να τα λέμε και όλα- επικεντρώνεστε στο πώς θα ετοιμάσετε το πιο λαχταριστό μενού. Είστε παραδοσιακοί, τηρείτε τα έθιμα και τα Χριστούγεννα είναι εξαιρετική εποχή για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια. Θέλετε ανθρώπους γύρω σας. Μεγαλουργείτε μέσα στο «χάος» των γιορτών. Είστε πρώτοι στα ψώνια και επιβιώνετε πανεύκολα ανάμεσα στο πλήθος. Προτιμάτε να περνάτε τις γιορτές σε κάποιο χιονισμένο μέρος, αλλά η διάθεσή σας μπορεί να αλλάξει εύκολα. Εκεί λοιπόν που είστε στα πάνω σας και σκορπάτε χαρά, εύκολα θα βρεθείτε στα… κάτω σας και θα σκορπάτε μιζέρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικογενειακές γιορτές και Καρκίνος πάνε μαζί! Είναι το πλέον αγαπησιάρικο ζώδιο που δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του αυτές τις ημέρες, χωρίς τα δικά του πρόσωπα γύρω του. Τρελαίνεται για γιορτινά τραπέζια, με όλη την οικογένεια μαζεμένη να απολαμβάνει το φαγητό της και να ανταλλάσσει ευχές. Δεν τον νοιάζει το πώς και το πού. Τον ενδιαφέρει μόνο να έχει την οικογένειά του και τους φίλους του.

ΛΕΩΝ

Τα Λιοντάρια είναι γεμάτα ενέργεια, ζεστασιά και αγάπη. Τους αρέσουν τα πάρτι και τρελαίνονται να πηγαίνουν από το ένα στο άλλο. Είναι και η ανάγκη τους να βρίσκονται στο επίκεντρο και να τραβάνε τα βλέμματα πάνω τους, οπότε οι διάφορες εκδηλώσεις και τα ατελείωτα ξενύχτια είναι η κατάλληλη ευκαιρία για εκείνα να λάμψουν και να κάνουν μια επίδειξη της ομορφιάς τους και της… βασιλικής τους ανωτερότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που νοιάζει την Παρθένο είναι το να έχει ένα άψογα στολισμένο σπίτι, φυσικά πάντα με αρμονία και… συμμετρία. Μην του το χαλάσεις αυτό θα γίνει έξαλλη, καθώς ο ψυχαναγκασμός της πολλές φορές την τρελαίνει. Τα δώρα πρέπει να είναι στην θέση τους, το κάθε στολίδι επίσης και έτσι και υπάρχει καμένο λαμπάκι στο δέντρο, είναι ικανή να το ξεστολίσει και να το… ξαναστολίσει για να βάλει καινούργια. Οι Παρθένοι θα παρατηρήσουν τα πάντα! Την κάθε λεπτομέρεια! Μην νομίζεις ότι είναι γιορτές και μπορείς να την γλυτώσεις… Αδύνατο!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός τα Χριστούγεννά του τα οργανώνει και από το… καλοκαίρι ακόμα. Κι αυτό γιατί δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλει ή πώς θα περάσει καλύτερα τις γιορτές. Όπως και να έχει, θα βγάλει μπροστά την διπλωματία του και στο τέλος θα καταφέρει να τους ικανοποιήσει όλους. Ακόμα και τον εαυτό του. Τα δώρα που θα πάρει θα είναι άψογα, στυλάτα, με ωραίο περιτύλιγμα και θα διοργανώσει το πιο επιτυχημένο πάρτι των ημερών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θα πει ποτέ και σε κανέναν τι δώρο του πήρε. Εννοείται ότι θα είναι έκπληξη. Και επειδή μιλάμε για άνθρωπο μεθοδικό, θα έχει ήδη οργανώσει το πώς θα περάσει τις γιορτές του καιρό πριν. Μπορεί να έχει πολλές προσκλήσεις για εξόδους κτλ, αλλά εκείνος ονειρεύεται οικογενειακές γιορτές στο σπίτι με τα αγαπημένα του πρόσωπα, τα οποία να θυμίσουμε, λατρεύει και προστατεύει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Του αρέσουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια. Τα απολαμβάνει. Θέλει κόσμο στο σπίτι του και είναι πολύ καλός οικοδεσπότης. Του αρέσουν βέβαια και τα ταξίδια, οπότε αν δεν έχει κανονίσει να φύγει κάπου μακριά για τις γιορτές, σε ένα χιονισμένο και γραφικό προορισμό, τότε το σπίτι του είναι ανοιχτό για τους φίλους του και θα κάνει τα πάντα για να τους δει να περνάνε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερως και δουλειά πάνε μαζί. Το ίδιο όμως και Αιγόκερως με… multitasking. Αυτό το ζώδιο μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, οπότε του είναι πολύ εύκολο και να δουλεύει (ποτέ δεν παρατάει την δουλειά του) και να διοργανώνει το χριστουγεννιάτικο πάρτι στο σπίτι του. Μια χαρά οικοδεσπότης είναι και θα περάσουν όλοι οι φίλοι του αξέχαστες στιγμές. Και εννοείται ότι η δουλειά του δεν θα μείνει πίσω…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος θα κάνει και τα Χριστούγεννά του μοναδικά. Δεν του αρέσουν τα κλισέ και τα συνηθισμένα. Είναι… πιο μπροστά από τους άλλους, οπότε θα σε εκπλήξει, γιατί μάλλον θα τον βρεις να κάνει φιλανθρωπικό έργο. Να μοιράζει φαγητό σε άστεγους, να διαβάζει παραμύθια σε παιδάκια στο νοσοκομείο ή να παίζει χαρτιά με ηλικιωμένους σε γηροκομείο. Αν, βέβαια, δεν μείνει στο σπίτι για τις γιορτές, ίσως πεταχτεί μέχρι το… Μεξικό για να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα ντυμένος Άγιος Βασίλης.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευγενικοί και ανιδιοτελείς, οι Ιχθύες ονειρεύονται να ζήσουν παραμυθένια Χριστούγεννα. Με έναν Άγιο Βασίλη στον χώρο τους, με τα ξωτικά του και φυσικά τον Ρούντολφ το ελαφάκι. Εννοείται πως θα ντυθούν εκείνοι Άγιος Βασίλης και θα μοιράσουν τα δώρα, ενώ στη συνέχεια θα καθίσουν στον καναπέ και θα δουν ταινία με την οικογένειά τους. Πιο οικογενειακά και παραμυθένια Χριστούγεννα… πεθαίνεις.

Διάβασε επίσης:

Αυτό είναι το τέλειο γούρι για κάθε ζώδιο για το 2019!

Πόσες ώρες ύπνου χρειάζεσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Κυριαρχούν αριθμητικά! Σε ποιο ζώδιο ανήκουν οι περισσότεροι άνθρωποι;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved