Έκανες φόνο; Πώς θα ξεφορτωνόσουν το πτώμα ανάλογα με το ζώδιό σου;

Εννοείται ότι πρόκειται για χιουμοριστική προσέγγιση

Έκανες φόνο; Πώς θα ξεφορτωνόσουν το πτώμα ανάλογα με το ζώδιό σου;

Πες ότι είτε εν βρασμώ είτε κατά λάθος είτε προμελετημένα έκανες φόνο πού θα έκρυβες το πτώμα και πώς θα κάλυπτες τα ίχνη σου; Θα παρέμενες ασύλληπτος ή θα σε έπιανε η αστυνομία την επόμενη στιγμή; Εμείς μπορούμε να φανταστούμε -περίπου- τη συνέχεια, κρίνοντας από το ζώδιό σου και στην παρουσιάζουμε με αρκετό χιούμορ!

ΚΡΙΟΣ

Δεν θα ασχολιόσουν καν να κρύψεις το πτώμα. Θα το έχωνες στον πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σου και θα πατούσες γκάζι. Μετά θα το πέταγες κάπου μακριά και θα περάσεις ολόκληρη τη ζωή σου, προσπαθώντας να ξεφύγεις από την σύλληψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έθαβες το πτώμα στην καρδιά ενός δάσους. Βλέποντας, όμως, στις ειδήσεις την οικογένεια του θύματος, θα αισθανόσουν ένοχος. Κάποια στιγμή θα λύγιζες, θα έπαιρνες τηλέφωνο για να ζητήσεις συγγνώμη και τότε η αστυνομία θα σε «μπουζούριαζε».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στάνταρ δε θα ήξερες τι να κάνεις! Μήπως έπρεπε να τηλεφωνήσεις σε κάποιον και ποιος θα σε κάλυπτε ή θα σου έδινε άλλοθι; Να πετάξεις το πτώμα στη θάλασσα, να το κάψεις ή να το θάψεις. Συνεχώς θα άλλαζες γνώμη, ε, στο τέλος θα σε συλλάμβαναν και εσύ ακόμα δε θα είχες καταλήξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιθανότατα θα ήθελες να τηλεφωνήσεις σε ένα μέλος της οικογένειάς σου να σε βοηθήσει «να λύσεις το πρόβλημα», αλλά αυτό που θα σε εμπόδιζε είναι η σκέψη ότι μπορεί να καταλήξει στη φυλακή σαν συνεργός σου κι αυτό δε θα το άντεχες. Μάλλον, λοιπόν, θα παραδινόσουν μην πάρεις στο λαιμό σου κι άλλον.

ΛΕΩΝ

Θα έβγαζες ξεροκεφαλιά και θα προσπαθούσες να χειριστείς μόνος σου την κατάσταση, αντί να ζητήσεις τη βοήθεια ενός φίλου ή συγγενή σου. Πιθανότατα το πτώμα θα ήταν πολύ βαρύ για να το κουβαλήσεις ή μεγάλο για να το χωρέσεις στο πορτμπακάζ, οπότε τα σχέδιά σου να ξεφύγεις θα έπεφταν στο κενό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σίγουρα θα είχες φρικάρει, οπότε θα ζητούσες βοήθεια από τον πιο αξιόπιστο φίλο σου και να σου πει τι πρέπει να κάνεις στη συνέχεια. Το πιο πιθανό, επίσης, είναι να τα αναλάμβανε όλα αυτός, αφού εσύ δε θα μπορούσες να ηρεμήσεις. Αν δε σταματούσες τα σπαστικά σου, θα κατέληγες να του σπάσεις τα νεύρα και τελικά αυτός θα σε κατέδιδε στην αστυνομία...

ΖΥΓΟΣ

Αφού είσαι σινεφίλ, θα προσπαθούσες να αντιγράψεις έναν έξυπνο τρόπο για να ξεφορτωθείς το πτώμα που είδες σε μια ταινία ή τηλεοπτική σειρά για να την τηλεόραση και να μη σε πιάσουν ποτέ. Μάλλον όμως θα συνειδητοποιήσεις ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στις ταινίες και θα απογοητευτείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσύ χορεύεις μόνος… γιατί είσαι ο δολοφόνος και ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και για να ξεφορτωθείς το πτώμα και για να μη σε ανακαλύψουν ποτέ. Εννοείται ότι θα εξαφανίσεις κάθε ίχνος του θύματος, θα κάψεις τα ρούχα σου, μέχρι και πλαστική, αν χρειαστεί θα κάνεις για να μείνεις έξω από τη φυλακή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα αφήσεις το πτώμα κάπου, όπου μπορεί να το βρει η αστυνομία, ενώ δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να φορτώσεις τη δολοφονία σε κάποιον άλλο, έναν που μισούσες ή σου είχε κάνει κακό. Και πιθανόν δε θα αισθανθείς ένοχος που ένας αθώος άνθρωπος πήγε στη φυλακή, αφού εσύ θα παραμείνεις ελεύθερος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κανείς δεν ξέρει πραγματικά πώς θα ξεφορτωνόσουν το πτώμα, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπορούσες πραγματικά να παραμείνεις ασύλληπτος. Θα είχες κάνει από πριν ακριβές σχέδιο, με όλες τις πιθανές περιπτώσεις που ενδέχεται να συμβούν και απλά θα το ακολουθούσες. Εννοείται ότι δε θα έλεγες ποτέ τίποτα και σε κανέναν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι πανέξυπνος, σκέφτεσαι περίεργα οπότε θα έβρισκες ένα μέρος να κρύψεις το πτώμα που ενδεχομένως σε κανέναν δε θα πήγαινε το μυαλό να κοιτάξει. Το θέμα είναι ότι επειδή δε θα κρατιέσαι, θα στέλνεις προκλητικά ή κοροϊδευτικά μηνύματα στην αστυνομία και στο τέλος θα σε έπιαναν.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη φαντασία που έχεις και το ταλέντο στην… αμνησία, θα έβρισκες ένα καλό μέρος να θάψεις το πτώμα και μετά θα το ξεχνούσες τελείως. Όμως, επειδή είσαι και τεμπέλης δε θα έσκαβες αρκετά βαθιά, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να το ανακαλύψουν, πιθανότατα κι εσένα και να σου περάσουν βραχιολάκια.

Διάβασε επίσης:

Τα ζώδια μας κάνουν πλάκα…

Astroquiz: Ποιο ζώδιο είναι ο μεγαλύτερος... «ψυχοβγάλτης»;

Astroquiz: Ποιο ζώδιο το παίζει μάγκας αλλά είναι ο μεγαλύτερος... «παντοφλάκιας»;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved