Ένας για όλους, όλοι για έναν!

Αξίζει πραγματικά να δείτε αυτό το video
Ένας για όλους, όλοι για έναν!

by Stazomeli

Το βίντεο που θα δείτε, καταγράφει όσα συνέβησαν στο πάρκο Kruger της Νότιας Αφρικής, από έναν αμερικανό τουρίστα. Κοπάδι βουβάλων πίνει νερό δίπλα σε μια μικρή ομάδα λιονταριών. Τα τελευταία μην αφήνοντας την ευκαιρία χαμένη, ορμούν και κατορθώνουν να αποσπάσουν από το κοπάδι ένα μικρό βουβαλάκι. Το παρασύρουν στο ποτάμι, όπου αναπάντεχα του επιτίθεται κι ένας κροκόδειλος, θέλοντας κι εκείνος να διεκδικήσει μερίδιο από το θύμα.

Εκεί που όλα φαίνονται χαμένα για το μικρό, η ομάδα των βουβάλων επιστρέφει και δίνει ένα ρεσιτάλ ‘’που σε πονεί και που σε σφάζει’’ στα λιοντάρια, τα οποία τρέπονται σε φυγή, σώζοντας έτσι τον μικρό βούβαλο από βέβαιο θάνατο.

Το μάθημα, είναι μια προσφορά της μαμάς Φύσης. Οποιεσδήποτε ομοιότητες με καταστάσεις και γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα μας τον τελευταίο χρόνο, είναι εντελώς τυχαίες. Μέχρι τα μισά του περιστατικού, πολλοί θα βρείτε αντιστοιχίες με την ελληνική οικονομική κατάσταση. Εκεί τελειώνουν και οι ταυτίσεις. Διότι τα ζώα είναι ζώα, ενώ εμείς είμαστε νοήμονα όντα που πράττουμε κατά το συμφέρον της ομάδας και του ανώτερου βεβαίως-βεβαίως, ανθρώπινου είδους μας….

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved