Υδροχόε, τι αντέχεις να... κόψεις λόγω της κρίσης;

Ποιες είναι οι θυσίες του Υδροχόου, προκειμένου να επιβιώσει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς;

Υδροχόε, τι αντέχεις να... κόψεις λόγω της κρίσης;

Το παν είναι να μη χάνεις την ψυχραιμία σου και να βάζεις το μυαλό σου να δουλεύει.

Με την οικονομική κρίση, όλοι χρειάζεται να γίνουμε πιο συνετοί και να κάνουμε αλλαγές στον τρόπο ζωής μας. Για κάποιους αυτές οι αλλαγές και οι νέοι περιορισμοί είναι πιο εύκολο να γίνουν, για άλλους όμως είναι πιο δύσκολο.

Για να δούμε λοιπόν, τι θα κάνει ο Υδροχόος για να αντιμετωπίσει την κρίση της εποχής!

Οι σκέψεις του Υδροχόου:

aquarius red

Εγώ φίλε μου σκέφτομαι ότι ο Θεός έπλασε τον κόσμο σε 6 μέρες αλλά την 7η άραξε. Να δουλεύω 20-22 ώρες την ημέρα και μόλις περάσει ο καιρός να τραγουδάω το άσμα «Τι έκανα για πάρτη μου τι έκανα για μένα»;

Μετά από πολύ σκέψη λοιπόν κατέληξα ότι τελικά αυτό που μας λείπει είναι μια... θεωρία για την αντιμετώπιση της κρίσης. Και φυσικά ένα δίκτυο, κάποιους δηλαδή για να τραβήξουν κουπί και την εφαρμόσουν. Έτσι ίδρυσα έναν φορέα με εμένα εσαεί εκλεγμένο πρόεδρο, που θα πασχίζει για το κοινό καλό, με βάση τις απόψεις μου. Όλοι βέβαια θα συνεισφέρουν με τις ιδέες τους, αφού αναγνωρίζω πως με ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι, ακόμη και οι πιο higher minds μπλοκάρουν. Η ουσία είναι πως ιδέες ίσον χρήμα. Με μια τόση δα συνδρομή θα λύσω...εεε, λύσουμε όλοι το πρόβλημα μας και επιπλέον θα μας γράψει η ιστορία!

Τράβα μπρος και μη σε μέλει, επαναστάτη Υδροχόε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved