Ήρθε η στιγμή να σου αποκαλύψω την πραγματική σημασία του Άρη και του Δία

Για να γνωρίζεις κι εσυ... με απλά λόγια, τη σημασία του Άρη και του Δία!

Ήρθε η στιγμή να σου αποκαλύψω την πραγματική σημασία του Άρη και του Δία

Ας δούμε πρώτα τι σημαίνει ο πλανήτης Άρης

Άρης = Ενέργεια, πάθος, λάθος, θυμός και δαγκώματα. Ενδιαφέρον πλανήτης, ειδικά για όσους λατρεύουν την αδρεναλίνη. Δείχνει και το sex drive που λεν’ οι φίλοι μου οι Μογγόλοι.

Η ζωτική ενέργεια και το πώς αυτή εκφράζεται, αλλά και ο τρόπος που φλερτάρουμε (εάν θεωρήσουμε οτι το φλέρτ είναι ένα είδος κυνηγιού!), φαίνονται από τον Άρη.

Παράδειγμα: Άρης στο Ζυγό σε άντρα. Που πας ωρέ! Κοίτα μια ρούγα παρακάτω να δεις τι αγγελάκια κατεβάζει στον Σκορπιό και μετά τα ξαναλέμε. Να γράψεις 100 φορές στον πίνακα "δεν έχω μούσκουλα, δε θα το ξαναπαίξω νταής" και να έρθεις και με τον κηδεμόνα σου! Ορίστε μας! Τεντιμπόη!

Διάβασε επίσης: Θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου; Ο Άρης σου δείχνει τον τρόπο!

Συνεχίζουμε με τον βαθύπλουτο Δία

Δίας = Αφθονία, ιδανικά, καλή τύχη. Στο καλό και να μας γράφεις!

Θεωρείται παραδοσιακά ο τυχερός μας πλανήτης. Δείξε μου τον Δία σου, να σου πω τι καλό σε περιμένει. Αηδίες! Αυτό που άκουσες...

Δε μoυ λες; Αν δε σε πιέσει κανένας, θα σηκωθείς ποτέ από το κρεβάτι να κάνεις τίποτα της προκοπής; Εάν δε σου ζητηθεί να προσπαθήσεις, θα μάθεις ποτέ ποια είναι τα όρια σου; Εάν δεν σε προπονήσει η ζωή, θα γίνεις ποτέ δυνατός; (κάτι τέτοια λέω ώρες-ώρες και κινδυνεύω να τα πιστέψω…)

*Φτιάξε δωρεάν τον αστρολογικό σου χάρτη εδώ*

Δε λέω, μια βοήθεια, μια ανάσα πρέπει να την πάρεις. Να ξέρεις όμως ότι και το σχήμα του ποπού σου, δεν απέχει πολύ από τον Δία και την παρουσία του στο ωροσκόπιό σου.
….Σιγά μην άφηνα τίποτα όρθιο!

Νομίζατε ότι ξέρετε αστρολογία... μέχρι που βγήκα εγώ στο προσκήνιο!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved